Taniec z Gwiazdami 02

Zaczęty przez podmark, Śr, 03 Sie 2005, 17:22:50

podmark

Finał drugiej edycji "Tańca z Gwiazdami" nastąpi nie 13. a 27 listopada. Zamieszanie jest spowodowane wyborami parlamentarnymi i prezydenckimi. TVN w te dwie niedziele (25.09 i 9.10 ) będzie emitować "Wieczór wyborczy".

podmark

No i pseudogwiazda - Piotr Adamski odpadł z turnieju :) Ten program był nie dla niego - ludzie to zrozumieli i zrobili odrzut modela-hydraulika z "Tańca z Gwiazdami".

Pudelek

To że odpadł niby hydraulik niby model tylko dobrze swiadczy o publicznosci (głosujących).

Luxis

pragnę zaznaczyc, że wg.mnie ludzie sie kieruja tańcem, a nie swoimi upodobaniami. ;) Bo w przypadku 1 edycji wygrał mało sławny Olivier Janiak, a byli tam bardziej znani, więc o czyms to swiadczy, a nie, że wy piszecie, że swiadczy to dobrze o głosujących, czy że zrobili z niego odrzut... :/

alexander

Odpadanie... (uwazam ze tak wybiora widzowie)

10.Piotr Adamski I Blanka Winiarska  
9.Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski
8.Hanna Sleszyńska I Michał Szuba
7.Conrado Moreno I Magdalena Soszyńska
6.Patrycja Markowska i Michał Skawiński  
5.Kuba Wsołowski i Edyta Herbus  
4.Paweł Deląg i Dominika Kublik
3.Piotr Gąsowski I Anna Głogowska
2.Małgorzata Foremniak I Rafał Maserak.
WINNER.Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel

Pudelek

I odpadła Hanna Sleszyńska. Jedna z moich faworytów. Szkoda. Aktualnie trzymam kciuki za Małgosię Foremniak, która prywatnie jest również bardzo ciepłą osobą. Za to mam już dosyć Kaski Cichłopek  :plask:  :devil: .  Wszędzie jej pełno! Ona jest strasznie zarozumiała.
Wydaje mi się, że do finału przejdzi własnie Cichopek i Foremniak...

alexander

Hanna Sleszyńska odpadła z Tańca z Gwiazdami2.

Para piąta decyzją widzów odpadła z turnieju gwiazd... Hanna Sleszyńska i Michał Szuba podczas wyników z niecierpliwoscią czekali na wynik a ich przeciwnikami byli Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski. Jak podał Hubert Urbański między tymi parami była niewielka różnica. Jednak Hanna odpadła z programu, dostala duży aplałz od publicznosci.

podmark

No i odpadła jedna z niewielu prawdziwych gwiazd tego programu. Ale muszę przyznać, że od wczoraj do moich faworytów należy także Patrycja Markowska - fajnie zatńczyła  :yeah:  Ale w finale i tak widzę Cichopkową i Foremniaczkę.

joker

szkoda mi było Hani bo ją bardzo lubię, ale jakos przeboleję bo tańczyć to wg mnie ona za bardzo nie umiała :D nie podobało mi się wczoraj ani taniec ani ubiór Piotrka Gąsowskiego :/ a faworytów narazie nie mam

Luxis

moim zdaniem Gwiazdy M Jak Miłosc nie będą w finale... popularnosc telewizyjna nieprzeradza się w tym programie na poparcie widzów... Bo tak po pierwsze: pierwszą edycję wygrała gwaizda TVN: Olivier Janiak, a niebył zbyt popularny. Tak samo może być z tą edycją. A po drugie Hanka Sleszyńska była bardzo i jest popularna w Polandzie, a jak widac odpadła... widocznie ludzie byli pewni, że nie odpadnie, i tyle aplauzy dostała ;)

Pudelek

Jesli Kinga jeszcze raz zdradzi Piotrka to jest szansa, że Cichopek nie dojdzie do finału  :zabek:  :P  :devil:  :los:

podmark

Cytat: PikachuJesli Kinga jeszcze raz zdradzi Piotrka to jest szansa, że Cichopek nie dojdzie do finału

:ubaw:  :ubaw:  :ubaw:  Dobre spostrzeżenie  :bravo:  :bravo:  :ubaw:  :ubaw:

alexander

W finale napewno będzie Cichopek a mysle ,że albo pani Foremniak albo nawet pani Markowska, a trzecie w turnieju będzie Gąsowski :)

podmark

No i data finału znowu uległa zmianie... Pierwotnie zakładany przeze mnie 13 listopada zmienił się na 4 grudnia - po doliczeniu tych wszystkich wieczorów wyborczych i tej drugiej tury, to tak wyjdzie. A wczesniej zastanawiałem się, co TVN da na niedzielne wieczory zamiast "Tańca z Gwiazdami", a teeraz wybory wszystko wyjasniły...

Pudelek

Przynajmniej uczestnicy mają więcej czasu na przygotowania.