Survivor 34: Game Changers, The Mamanuca Islands

Zaczęty przez Showmag, Nd, 15 Maj 2016, 22:25:48

Rosa

No to moje parę słów o uczestnikach
Andrea Boehlke - cieszę się że wystapi bo jest fanem programu i potrafi kombinowac. Zdziwiony nieco jestem że zdecydowała się na Survivor kiedy jako jedna z nielicznych ma porządną robote w show-biznesie.
Michaela Bradshaw
Zeke Smith - oboje dopiero zobaczymy jesienią, ciekawe czym się zasłużyli nanatychmiastowy powrót do S.
Aubry Bracco - taki damski Cochran, dobry narrator
Brad Culpepper -Jeff tylko czekal na ta chwile az go ponownie wrzuci do obsady
Sierra Dawn-Thomas - pogloski mówią o tym że jest w zastępstwie za inna nieobecnąale czemu akurat ta Sierra? To juz ciekawsza by była Sierra Reed. Ale zgodnie z tym co pisalem wcześniej nie mam problemu w tym ze ktoś dostaje druga szansę, dotyczy to nawet Brada.
Sandra Diaz-Twine - szybko odpadnie czy dojdzie do finału?
Ciera Eastin - marnie widze jej szanse w tym gronie
Cirie Fields - do 4 razy sztuka, jeśli nie wygra teraz to koniec
Hali Ford - miła niespodzianka, Hali jest ciekawą postacią i mam nadzieję że wytrwa do połączenia
Malcolm Freberg - sympatyczny, razem z Andreą jedyne jasne punkty w FvF2
Sarah Lacina - ee, nie lubie Cagayan więc Sarze też raczej jnie będę kibicował
Ozzy Lusth - WTF, tu moje główne zastrzeżenie, serio, ON po raz czwarty. Co nowego pokaże, że dalej potrafi plywać?
Caleb Reynolds - musial wrócic to wrócił
Troyzan Robertson - ciekaw jestem jak sobie poradzi tym razem w sezonie zdominowanym przez samców alfa.
JT Thomas - czy znajdzie tym razem swojego Fisbacka? nie mam pojęcia czego się po nim spodziewać, wiem że nie będzie już pisał listów.
Tai Trang - nie rozumiem jego popularności no ale musiał wrócić to miejmy już to za sobą.
Jeff Varner - pokazal że potrafi zapewnić emocje w tych kilku odcinkach zanim go nie wywalą, teraz też mu wróże szybka karierę i out
Tony Vlachos - mam nadzieję że szybko sie go tym razem pozbędą
Debbie Wanner - damski Coach, szans na zwycięswo nie ma jest dla zapewnienia rozrywki

chatiflatt

Ewidentnie Sandra jest kreowana na gwiazdę tego sezonu. Ma najwięcej setek w odcinkach, częściej pokazuje ją kamera. Ciekawe, czy to oznacza zaskakujące odpadnięcie czy kolejną wygraną?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Cytat: chatiflatt w So, 18 Mar 2017, 00:20:49
Ewidentnie Sandra jest kreowana na gwiazdę tego sezonu. Ma najwięcej setek w odcinkach, częściej pokazuje ją kamera. Ciekawe, czy to oznacza zaskakujące odpadnięcie czy kolejną wygraną?
Dla mnie Sandra jest "dead man walking" i spodziewam się że odpadnie w najblizszym lub najdalej nastepnym odcinku. Jej edit w "koziołek gate" to był gwóźdź do trumny. Z tego się nie wygrzebie i JT przetrwa w tym plemienu dłużej niż ona. Podobnie Cirie, tak samo uważam że jej dni sa policzone.

chatiflatt

Sandra przeżyła, teraz będzie kopać dół pod JT. No to już wiemy, że dotrwa do finału.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

34x04
Sandra oczywiście nadal jest na wylocie ale musze docenić jak dobrym jest graczem. Zakęciła JT tak że chłopak nawet idola na radę nie przyniósl.
A co do JT to niech podziękuje że był w sezonie z Coachem ktory zapewnił mu zwycięstwo za jego ladne oczy i poludniowy akcent. Jeśli to co zrobił w HvV mozna bylo uznać za wpadke to ostatnie dwa odcinki tego sezonu pokazaly juz dobitnie że jest po prostu marnym graczem któremu raz się pofarcilo.

Rosa

34x05
Ugh, najgorszy odcinek sezonu.
Conajmniej 5 minut odcinka poświęcone na p*** Cochrana i zwariowaną Debbie, Tai znajduje 2 idole a połowa ludzi dostaje jeden lub zero konfesjonałów w epizodzie.

chatiflatt

34x04

Fajne było to cięcie na początku odcinka: Sandra w nocy mówi do kamery - "JT odpowie za zdradę, odpadnie następny", a w kolejnej scenie następnego dnia przed południem JT nagle stoi przy drzewie, w którym jest ukryta wskazówka. Przepiękne! Zabrakło głosu zza kamery "rękę tam wsadź!" :D
Barbara Weston

chatiflatt

34x05

Jedynie Zeke i Sandra potrafią dobrze kombinować w tej edycji.

Kolejna fajna akcja: Tai mówi do kamery - "Mogą mnie podejść, więc pójdę poszukać immunitetu przy studni". W kolejnej scenie kamerzysta stoi obok studni, od strony z zakopanym idolem, i nagrywa zbliżającego się Taia. Ten jak gdyby nigdy nic nachyla się, polewa drewno wodą i znajduje idola. To wszystko oczywiście spontaniczne, bo kamerzysta stał tam ot tak, po prostu :D
Barbara Weston

Rosa

34x06
Będę BARDZO zdziwiony jeśli Brad tego nie wygra. Dostaje taki wspanialy edit że w zasadzie nie ma jak tego przegrac jeśli nie nastapi jakas gwałtowna zmiana. W kazdym kolejnym odcinku podkreślane sa jego sojusze. Z Sierrą, Z Troyzanem (oba sojusze tak naprawde zawarte jeszcze w USA przed grą), w dzisiejszym odcinki z Aubrey a do tego walą nas po głowie jaki to anioł i jednocześnie wspaniały wódz w jednej osobie.
A edit pozostałych? Można zapomnieć.
Andrea, Hali, Sierra, Michaela, Cirie po raz kolejny nie istnieją, Aubrey miała scenę tylko dlatego że zblizyła się do Brada, Tai i Debbie sa beznadziejni. Nie podoba mi sie edit tego sezonu, cos czuje że nie ma szans na emocje w ostatnich odcinkach.