[Australia] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Śr, 06 Lis 2013, 17:09:17

Toni

Mieszkańcy mogą odetchnąć z ulgą. Dobiegło końca zadanie "Snooze Zone". Zostało zaliczone.
W nadchodzącym tygodniu będą dwa wyjścia. Pierwsze w poniedziałek, drugie we wtorek.

Wczorajszy daily obejrzało 620 tysięcy widzów.
Kolejny odcinek dopiero w poniedziałek - EVICTION NIGHT LIVE.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

EVICTION NIGHT LIVE.

Priya, David, Ryan, Skye. To czwóka uczestników, która zdobyła najwięcej save głosów widzów. Są bezpieczni w tym tygodniu.
Ku mojemu zaskoczeniu odpadł Lawson. Prędzej bym wyrzucił Cat niż jego.
Aisha, Cat, Leo, Travis. Oni nadal są zagrożeni wyjściem. Co ciekawe jutro DOUBLE EVICTION.
Stawiam, że out będzie Cat i Leo. Wolałbym, żeby odpadł Travis.

Toni

DOUBLE EVICTION NIGHT LIVE.

Aisha & Cat. To one decyzją widzów opuściły dom.
Nie ukrywam, że Aisha out mnie zaskoczyła.

W domu zostało dziesięciorga uczestników z czego tylko połowa to uczestnicy, którzy weszli pierwszego dnia.
Za trzy tygodnie już niestety finał.

Poniedziałkowy Eviction Night Live obejrzało 671 tysięcy widzów, z kolei wczorajszy Double Eviction obejrzało 578 tysięcy widzów.

Damian

W tym roku nie zorganizowano nic z okazji Halloween?

Toni

NOM's.

Tym razem nominowanych jest sześcioro mieszkańców.

TOM - 10
LEO - 9
RYAN - 7
PENNY - 6
RICHARD - 5
SKYE - 5

Skye nominowana została tylko przez Dave'a, który jako głowa domu mógł zobaczyć jaka jest jej pozycja na nominacyjnej liście.
Moim zdaniem powinien odpaść Tom bądź Penny.
Zapewne w następnym tygodniu wyjścia będą dwa. Do finału trzy tygodnie a w domu dziesięciorga mieszkańców.

W poniedziałek zaczyna się FINAL WEEKS.

Rosa

A dla mnie program sie skonczył. Po tym jak zabrakło dramaturgii związku Lawsona z Cat, wyleciała Aisha, za to pojawilo się stadko nowych twarzy i sami nudni starzy to nie mam juz po co tego BB ogladać.
Nie moge powiedzieć żeby ten sezon byl jakis strasznie zły, na pewno byl lepszy od BBUS  (w sumie trudno żeby nie był) ale ubiegłoroczna edycja była DUŻO, dużo lepsza.

Toni

Myślałem, że dziś będzie pierwszy exit a tu zwykły daily.
Najlepszy week task w tej edycji.
Po raz pierwszy to nie internauci a uczestnicy między sobą wybrali nową głowę domu. Został nim Travis za sprawą Davida, który w trakcie głosowania miał jeszcze coś do powiedzenia.
Co do tej kończącej się powoli edycji hm uczestnicy nie są źli. Ciężko mi wybrać, która edycja lepsza.
Jak pomyślę o Timie to już wolę obecną edycję. W tej jak i w dziewiątej edycji nikt nie działa (nie działał) mi tak na nerwy jak on.

Poniedziałkowy odcinek obejrzało 636 tysięcy widzów.

Toni

EVICTION NIGHT LIVE.

Wejście Sonii do domu podczas gdy Brat zatrzymał mieszkańców było świetne.
Spośród sześciorga nominowanych odpadł Tom. I dobrze. Nie przepadałem za nim jakoś choć teraz jak już dwa tygodnie do finału to bez znaczenia.
Z pozostałej piątki nominowanych jutro odpadnie kolejna osoba.
Mimo symaptii do nowych mógłby odpaść ktoś z nich tj Penny bądź Richard.

Toni

EVICTION NIGHT LIVE II.

Drugie wyjście w tym tygodniu i drugi nowy out. Richard.
W domu pozostała już tylko ósemka.
Jutro nominacje rodzin i przyjaciół.
Kolejny exit w poniedziałek.

Toni

FAMILY & FRIENDS NOMINATIONS.

Czy Brat żartował, że w przyszłym roku będzie kolejna edycja zapraszając siostrę Ryana do domu?
To były ciekawe nominacje z uwagi na to, że mieszkańcy mogli słyszeć i widzieć kogo nominują znajomi, rodzina (bez możliwości zobaczenia ile punktów przyznają).

DAVID - 16
PRIYA - 10
RYAN - 9
LEO - 5
SKYE - 5

Travis, head of house jako jedyny mógł nominować spośród uczestników. Jego mama nominowała mimo tego także.
Priya & Skye karnie otrzymały od Brata parę dni temu po trzy głosy po tym jak zadawały podstępnie pytania Travisowi o to jakie miał zadanie do wykonania w power room.
To będzie najciekawszy dotąd exit tej edycji. Na pierwszy rzut oka pewne jest to, że odpadnie Leo ale hm no właśnie, może być niespodzianka. Wówczas odpadnie ktoś ze starych mocnych uczestników.
Jeśli miałoby tak być wówczas powiedziałbym bye David lub bye Priya.

Rosa

Cytat: Toni w Cz, 13 Lis 2014, 22:40:28
To będzie najciekawszy dotąd exit tej edycji. Na pierwszy rzut oka pewne jest to, że odpadnie Leo ale hm no właśnie, może być niespodzianka. Wówczas odpadnie ktoś ze starych mocnych uczestników.
Jeśli miałoby tak być wówczas powiedziałbym bye David lub bye Priya.
Dla mnie zaskoczeniem by bylo gdyby nie odpadł David

Toni

Dla mnie zaskoczenie będzie jeśli odpadnie David.
Stawiam, że w finale znajdzie się Ryan, Skye, Travis.
Jestem zaskoczony, że Brat zaliczył week task mieszkańcom podczas gdy nie raz można było zobaczyć, że np nie są w stanie pauzy.

Toni

EVICTION NIGHT LIVE.

A jednak. Leo is out!
Została ósemka.
Dziś jeden exit, jutro kolejny. Teraz to już starzy wyjadacze zostali.
David, Priya, Ryan, Skye. Mógłby to być David bądź Priya i coś mi się wydaje, że tak będzie.
Co ciekawe prawdziwe imię Leo to Ryan.

Toni

EVICTION NIGHT LIVE.

Cicho brałem go pod uwagę, że może wygrać a jeśli nie to ma wielkie szanse na znalezienie się w finale.
David is out! Niespodzianka? Uważam, że tak.
Została szóstka w tym tylko dwóch Panów, Ryan i Travis.
Stawiam, że pewniakami w finale jest Ryan, Skye, no i właśnie trzeci finalista to Priya? Travis? Stawiam, że będzie to Travis.
Zostało otwarte głosowanie VOTE to WIN. We wtorek odpadną ostatnie trzy osoby. Lepiej jak dwa wyjścia byłyby w poniedziałek a we wtorek jedno a nie trzy naraz jednego dnia.

Wczorajszy Eviction Night Live obejrzało 653 tysięcy widzów.

Toni

Ciekawie jest jak można zobaczyć co tak naprawdę mieszkańcy sądzą o sobie nawzajem za plecami.
Tak też było w poniedziałkowym daily.
Jutro najciekawszy Evioction Night Live w tej edycji. Tak naprawdę jedno z wyjść będzie najbardziej ciekawe gdyż dwa wyjścia to Lina i Penny.
Wczorajszy daily był tysięcznym odcinkiem.