Epizod 05 - Blood is Blood

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Paź 2014, 06:46:40

Showmag

Rosa

Kurcze, naprawde szkoda mi Kelly. Fanka programu i odpadła w zasadzie przez to że na raz nastąpily dwie rzeczy, mieszanka plemion no i to ze jej tata był w bardzo zlych stosunkach z Baylor. No ale cóz, nie pierwsza i nie ostatnia osoba która odpadła w zasadzie nie ze swojej winy.

ciriefan

Cóż, mnie się ten odcinek nie podobał, głównie przez wynik rady. Na plus to, że praktycznie wszyscy byli widoczni w tym odcinku. Na minus przebieg przemieszania i rada.

HUNAPHU

Akcja z ryżem totalnie beznadziejna. Ciekawe, co na to Jeff w kolejnym odcinku. Kurcze, szkoda, że to Reed przeskoczył do facetów, przecież miał być zastępczą Twinnie, a teraz są jakby w przeciwnych sojuszach. Mam wrażenie, że w tej chwili po odejściu Kelley jedyną osobą grającą na poważnie jest właśnie Twinnie. Oby udało jej się zrobić ten sojusz singli. Aczkolwiek mam nadzieję, że ich plemię nie pójdzie na radę do połączenia, bo co by nie było - i tak źle i tak nie dobrze. Faceci będą trzymać się sojuszu -> odpadnie Twinnie albo któryś z jej sojuszników: Jeremy bądź Julie, którym ze względu na nią jestem zmuszony kibicować. Będzie sojusz singli -> odpadnie któryś z gejów, którzy są najbardziej ogarniętymi z facetów w tej edycji, którzy są idiotami. Najlepszą opcją byłoby tutaj odejście Alec'a lub Wes'a, ale na to się raczej nie zapowiada. Także trzymam kciuki na następnym zadaniu.

COYOPA

Nie, tylko nie Kelley. Moja ulubiona zawodniczka w tym plemieniu. To, że Jon i Jaclyn połączyli siły z Missy i Baylor to jeszcze rozumiem - Kelley oszukała ostatnio Jon'a, więc on pewnie nie chciał z nią grać. No a Jaclyn niby miała zatarg z Baylor, ale potem niby trzymały się razem w tym nowym sojuszu przeciwko John'owi i Dale'owi, więc no jakaś tam współpraca była. Dziwi mnie tylko, że ta nowa czwórka nie wywaliła żadnego ze staruszków. Nasze dwa dziadki Keith i Dale to w tej chwili dwie najbardziej irytujące mnie osoby, oby odpadli jak najszybciej (wystarczy, że pomarańczowi znowu przegrają i żegnamy Dale'a, a to nie powinno być zbyt trudne porównując składy). Szokiem odcinka jest dla mnie ilość wypowiedzi Jaclyn - wow. W tym plemieniu trzymam kciuki za Missy i Baylor.