[Niemcy] Promi Big Brother 2

Zaczęty przez Toni, Pt, 27 Wrz 2013, 09:39:45

Toni

We wczorajszym daily Oliver Pocher dwukrotnie zapowiedział, że w przyszłym roku odbędze się kolejna edycja
"Promi Big Brother".
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Czyli SAT1 jest zadowolony z wyników, ja również jestem zadowolony z ich decyzji! :yeah:

Toni

Mają zapewne nadzieję, że może być lepiej i słusznie. Na wynikach pierwszej edycji nie można poprzestać.
Nie zawsze pierwsza edycja jest najlepsza a następna, następne.

Damian

Wygląda na to, że produkcja stawia na gwiazdy i na razie nie ma co liczyć na kolejną cywilną edycję...

Toni

I bardzo dobrze. Nie chciałbym zwykłej edycji. Z gwiazdami radzi sobie tak sobie stąd klasyczna moim zdaniem miałaby jeszcze gorsze wyniki.
Może też sięgną w przyszłym roku po gwiazdy spoza kraju np. Tina Turner mieszkająca po sąsiedzku w Szwajcarii. :)

Damian

Ciekawe tylko czy znowu to będzie wrzesień. Mogliby dać "PBB2" szybciej...

Toni

W okresie wakacyjnym nie zrobią stad zapewne będzie wrzesień chyba, że późną wiosną? Za szybko.
Najlepiej jak byłyby w przyszłym roku dwie. Jedna np. z początkiem marca, druga z końcem września.
Tak jednorazowo dwie w jednym roku a potem już co roku. :)

Damian

To już oficjalne: jesienią druga edycja "Promi Big Brothera". Mam tylko nadzieję, że będzie dłuższa.

Damian

Moim zdaniem pierwszy sezon był naprawdę niezły i mnie się podobał. Prowadzący byli świetni, choć na początku niezbyt mi odpowiadali. Tymczasem chodzą słuchy, że Oliver i Cindy nie poprowadzą drugiej edycji - wielka szkoda. Ciekawe jest też to, że prawdopodobnie produkcja ponownie przeniesie się do Kolonii, do starego domu Wielkiego Brata, gdzie RTL2 realizowało swoje edycje 8-11. Jeśli to okaże się prawdą, to też niebyt dobra informacja, bo dom w Berlinie był w porządku i jakoś rozgraniczał edycje "RTL2" i "Sat1". No i co najważniejsze, to to, że druga edycja powinna być dłuższa! Nie po to czeka się rok na nowy sezon, żeby oglądać go przez dwa tygodnie. Ewentualnie powinny być dwie edycje w roku, jeśli mają być takie krótkie.

Damian

"Big Brother" wraca do Kolonii. Dom Wielkiego Brata najprawdopodobniej ponownie mieścił się będzie w miejscu, gdzie realizowano edycje 8-11. Producenci rezygnują z produkcji w Berlinie.

Toni

Promi Big Brother 2 w sierpniu. Po nim wystartuje UTOPIA.
Być może będą nowi prowadzący.

Damian

Oficjalnie: start 15 sierpnia. Nowy prowadzący: Jochen Schropp. Program otrzymał również podtytuł:"Das Experiment".

Damian

Zwiastun programu:
https://dwdl.de/features/video/402_sat1kampagne_fr_promibigbrother/item_0.html
Zapowiedź zrealizowana bardzo dynamicznie, świetna sprawa!
Logo nie ulegnie zmianom.