[Francja] Secret Story

Zaczęty przez Luxis, Śr, 23 Maj 2007, 12:30:37

Toni

7. czerwca wystartuje siódma już edycja  SECRET  STORY  we Francji.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Że też im się to nie nudzi. :D Jak dla mnie - Big Brother o wiele lepszy.

Toni

Jutro start 7. edycji  SECRET   STORY  tymczasem od dnia wczorajszego do jutrzejszego startu w telewizji program nazywa się "Before Secret" i można śledzić go na stronie internetowej programu.
W domu zamieszkało już czworo uczestników którzy mogli by być np z jednej rodziny. Byłoby ciekawie. :)
https://tf1.fr/secret-story/news/secret-story-7-la-rencontre-des-premiers-habitants-de-la-maison-7994106.html
W tej edycji na ścianie widnieje Mona Lisa tak jak w 11. edycji niemieckiego BB.
https://tf1.fr/secret-story/news/secret-story-7-un-mysterieux-ascenseur-des-candidats-tres-joueurs-7993266.html
Jeśli ktoś ma możliwość odbioru stacji TF1 jutrzejszy start w godzinach 20:50 - 23:20.

Toni

No i wystartowała siódma edycja francuskiego "SECRET   STORY".
Do czworga uczestników którzy weszli do domu dwa dni przed startem (Before secret).
W piątek dołączyła reszta tj dwanaściorga uczestników.
Sekrety w tej edycji równie ciekawe jak w poprzednich np. mój ojciec jest znaną gwiazdą muzyczną z lat osiemdziesiątych, jestem prywatnym detektywem, rozmawiam ze zwierzętami, jeden z uczestników (20-letni Eddy) jest modelką :), czy moja siostra bliźniaczka jest ze mną w programie. :)
Z tego co rozumiem to czwóro uczestników którzy weszli do programu w środę na dwa dni przed startem udają, że są rodziną. :)
Start obejrzało 3,305 miliona widzów. To najmniej spośród wszystkich dotychczasowych edycji.
Emisja codziennych odcinków bez zmian od poniedziałku do soboty w okolicach godziny 18:00.
Z kolei cotygodniowe ringi na żywo w piątki w okolicach godziny 23:00.

Toni

Mimo spadku oglądalności z edycji na edycję to i tak w tym roku wystartuje kolejna, ósma już edycja francuskiego
SECERT  STORY.
Start 11. lipca. Finał 19. września.
Program potrwa krócej niż poprzednie edycje bo dziesięć tygodni.

Toni

Wczoraj rozpoczęła się ósma edycja SECRET  STORY we Francji.
Do sekretnego domu wprowadziło się piętnaścioro uczestników.
Program potrwa dziesięć tygodni.

Toni

W piątek po 71. dniach zakończyła się ósma edycja SECRET STORY. Była to najkrócej dotąd trwająca edycja.
Zwyciężczynią 114 tysięcy euro została pochodząca z Mediolanu 32-letnia Leila, która brała także udział w 6. edycji
"Grande Fratello" we Włoszech.

Toni

W tym roku odbędzie się kolejna, dziewiąta już edycja programu.