Tylko Muzyka 5

Zaczęty przez Toni, Nd, 21 Paź 2012, 20:28:00

Toni

Paulina Skut-Jeżyna zapowiedziała, że odbędzie się 5. edycja programu. Znając Polsat zapewne na wiosnę.
Maciek poinformował, że prekastingi ruszają w listopadzie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja osobiście oglądałem tylko pierwszą edycję, widziałem kilka odcinków nowych serii, jednak pierwsza była najlepsza. Poza tym program zwyczajnie mi się znudził, myślę że polsat powinien powoli szukać jakiegoś zamiennika.

Toni

A ja się cieszę, że będzie kolejna edycja. Mi się program nie znudził i nadal będę go oglądał.
Uważam, że poziom uczestników jest jeszcze wysoki i zadowalający.

Toni

5. edycja "Must be the music. Tylko muzyka" wystartuje już w ostatnią niedzielę lutego czyli 24. lutego.

Showmag

Toni

Dopóki są utalentowane wokale, zespoły program można oglądać. Po wczorajszym pierwszym odcinku widać, że nadal takowe wokale i zespoły są.

Damian

Oglądałem pierwszą edycję, potem zrobiłem sobie przerwę (przez cztery edycje). Postanowiłem zobaczyć piątą i nie żałuję. Program jest ciągle świeży, a jury ciągle zaskakuje. Świetnie że mamy taki program. ;)

chatiflatt

Ja też miałem takie zdanie o tym programie. A wczoraj obejrzałem "Na językach" Agnieszki Szulim. Stałym elementem każdego odcinka jest rozmowa Agnieszki z dziennikarzami na konkretny temat, wczoraj rozmawiali o fenomenie talent show: dlaczego ludzie tam idą, dlaczego potem znikają bez wieści.

Karolina Korwin-Piotrowska powiedziała, że czytała wywiad z Olivią Anną Livki, która na jakimś tam etapie programu występowała na jednej scenie z sobowtórem Presleya i wtedy pomyślała, że to jest koniec jej udziału w tym talent show, że ona nie chce iść dalej. Olivia występowała właśnie w "MBTM".

I z jednej strony trochę ją rozumiem, bo "MBTM" to zlepek wszystkiego - kompozytorów, odtwórców, karaokowców, grajków, zespołów, a z drugiej strony chciałbym powiedzieć: Dziewczyno, nikt cię nie znał, a teraz poznała cię cała Polska, twoje teledyski grają kanały muzyczne, i to od ciebie zależy, co z tym zrobisz.

"Na językach": https://tvnplayer.pl/programy-online/na-jezykach-odcinki,1175/odcinek-4,S00E04,18069.html
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

@Leon, dodajesz zdjęcia, na których Kora wygląda jak kosmitka lub tranwestyta :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Wielki sukces Must Be The Music! Wczorajszy odcinek otwierający piątą już edycję przyciągnął największą oglądalność w historii programu! 4,2 mln widzów!

Toni

Moim zdaniem wczorajszy odcinek zachęca do oglądania następnych tych którzy przypadkowo obejrzyli go. Jestem zaskoczony wczorajszym bardzo dobrym wynikiem i życzę dalszych takich fajnych wyników.