Tylko Taniec 2

Zaczęty przez ciriefan, Nd, 22 Kwi 2012, 22:35:05

Toni

Siódmy odcinek programu "Got to dance. Tylko taniec" obejrzało 2,954 miliona widzów. [Media2]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ciriefan

Półfinał 1

Stała się rzadkość i do finału weszły ta 2 uczestników, którym kibicowałem. Jedynie para towarzyska i atomic kids dali radę. Taniec pary towarzystkiej to po prostu perełka. Perfekcja techniczna i artystyczna. Atomic kids mi się na castingu nie podobali, a wczoraj po prostu dali czadu. Pozostałe występy były po prostu przeciętne. Wszyscy wypadli gorzej niż na castingach, żaden występ mnie nie porwał. Były też dwie porażki. Pierwsza z nich to Nazimek. Podczas castingu był genialny, a jego wczorajszy występ był straaaasznie słaby. Może to wina tych jego kontuzji, ale on nawet nie miał pomysłu na występ. Figura z tym skakaniem na jednej ręce była bardzo widowiskowa, ale na jeden raz i postawienie na to samo i powtórka z castingu pokazała, że nie miał pomysłu na siebie. Z kolei ja nie wiem, kto dopuścił Czeczewskiego do odcinków live. Odebrał miejsce komuś, kto na to zasłużył. I tekst Filipa, że Malitowski zabronił mu dawać zielonej gwiazdki - czyżby to nie jurorzy, a producenci podjęli, kto dojdzie do etapów live? Był wzięty tylko ze względu na to, jak wygląda. Bez sensu. Stracone miejsce i jury (z winy własnej bądź producentów) traci wiarygodność.

Showmag

Toni

Pierwszy połfinałowy odcinek w kategorii 4+ obejrzało 2,760 miliona widzów.
To o prawie dwieście tysięcy mniej w porównaniu do poprzedniego.
[Media2]

ciriefan

Półfinał 2

Bardzo słaby odcinek. Praktycznie nikt mi się nie podobał. Moja faworytka z castingów nie wystąpiła przez kontuzję, reszta mi obojętna. Chociaż trzymałem solidarnie kciuki za 26-600, bo są z moich okolic ;)

ciriefan

Półfinał 3

Odcinek zaskakująco dobry. Najlepszy półfinał. Każda z 4 formacji mi się podobała i wszystkie zasłużyły na finał. Soliści wypadli dużo słabiej. Do finału weszła akurat chyba ta formacja, co mi się podobała najbardziej. No i oczywiście przez chorobę wszedł Kozak, którego w półfinałach w ogóle nie powinno być. Nie wiem, kto go dopuścił jako uczestnika. Chcieli spełnić jego marzenie o występie na scenie - mogli go wziąć jako występ gościnny, byłby to ładny gest. A teraz zabrał w finale miejsce osobom, które na to zasłużyły. Przez to program traci na wiarygodności. Chociaż tekst do Kryśki, że nic mu nie sztywnieje na jej widok był boski :D

Toni

Uważam, że nie wygrał talent uczestnika a litość. Byli w finale bardziej utalentowani.

ciriefan

Finał byłby genialny, gdyby nie zwycięzca. Pomimo mojej sympatii i szacunku do jego osoby, wygrała choroba, a wraz z nią koleś, który nie reprezentuje żadnego stylu tanecznego ani w ogóle jakiejkolwiek techniki. Żal. Program jak dla mnie stracił całą swoją wiarygodność  jako program taneczny. Po prostu zróbmy show na najbardziej biednego i chorego człowieka w Polsce. I jeszcze nie był w stanie wyjść na wyniki, a nagrodą jest występ na sylwestrze. Nie dość, że to dla niego kolejny stresujący występ, to tym razem jeszcze na mrozie. Jak im gibnie to dopiero będą mieli... W sumie ktokolwiek by nie wygrał poza nim i mażoretkami to byłoby ok. Moje typy to 3 miejsce - 26-600 Studio, 2 miejsce - Jakaterina i Justas, 1 miejsce - Temptation.

chatiflatt

Bardzo dobrze określił to Tyszka.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston