Bitwa na głosy 3

Zaczęty przez Toni, Pt, 06 Lip 2012, 13:15:48

Toni

Także uważam, że skład gwiazd nie jest słaby. Jeszcze ciekawe jury i będzie fajnie tyle, że ja i tak nie będę oglądał tego programu (tak było do tej pory i tak nadal będzie). :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Damian

Po rocznej przerwie do programu wraca Wojciech Jagielski. Był On jurorem w pierwszej edycji programu.

Toni

Jeśli miałbym wybierać między Natalią Siwiec a Edytą Herbuś to ba zdecydowanie ta druga. Natalia Siwiec niech pozostanie na zdjęciach. Tak stwierdziła w jednym z felietonów Karolina Korwin Piotrowska. :)
Co do Jagielskiego to beznadzieja jeśli znów będzie.

Nayma

Jutro w "Pytanie na śniadanie" przedstawieni zostaną jurorzy 3 edycji "Bitwy na głosy". Tym razem będzie ich 4. Oficjalnie potwierdzone zostało dziś uczestnictwo pana Wojciecha Jagielskiego, natomiast ze źródeł prasowych wynika, że w programie nie zobaczymy ani pani Edyty Herbuś, ani Natalii Siwiec. Może to być dosyć wiarygodna informacja, ponieważ ta sama gazeta pierwsza podała do wiadomości informację o zwiększeniu składu jurorskiego o jedną osobę. Wszystkiego dowiemy się już jutro.

Damian

Jurorzy trzeciej edycji: Alicja Węgorzewska, Wojciech Jagielski, Katarzyna Zielińska, Tomasz Pukacki.

Damian

Trailer im się udał, bardzo mi się podoba.

Nayma

I jak podoba Wam się jury? Według mnie jest to jak dotychczas najlepszy skład, aczkolwiek ja do końca liczyłam, że będą to inne osoby. Mianowicie Beata Tyszkiewicz, Wojciech Mann, Wojciech Jagielski i Natalia Siwiec. Chociaż teraz w swoim wymarzonym składzie wymieniłabym pana Manna na Titusa, obecnego jurora. Cieszę się natomiast, że obędzie się bez udziału Macieja Stuhra i Borysa Szyca.

Toni

Alicja Węgorzewska niech będzie ale reszta? Już wolałbym Edyte Herbuś niż Katarzynę Zielińską. :) Jagielski znowu, beznadzieja. Tomasz Kupackiego nie znam.
Myślałem, że będzie ciekawy skład jury razem w parze z gwiazdami-opiekunami.

Damian

Po raz kolejny zmieni się wygląd studia. To ciekawe bo zazwyczaj w tego typu programach studio/jury jest niezmienne. Co do jury: mam tylko nadzieję że to nie będą ciepłe kluchy jak w poprzednich edycjach, niech mówią coś konkretnego a nie tylko słodzą. Jedynie Węgorzewska za każdym razem ratuje sytuację.

Toni

Zazwyczaj słodzą Ci co się mało znają na profesji badź wcale. :)

Damian

Dlatego powinni dać osoby znające się na rzeczy, bo co powie taka Zielińska? Węgorzewska naprawdę jako jedyna coś wnosi do jury i nie bez powodu zostaje w każdej edycji. Gdyby nie Ona to przy wypowiedziach jury można byłoby usnąć.

Toni

Nie od wczoraj w jury programów zasiadają laiki. Jeśli chodzi o Bitwę na głosy tak będzie też i tym razem.
Poprzednimi razy 33% jury miało coś do powiedzenia, reszta dodatek. Szkoda tylko, że nie z wisieńką na torcie, z kimś naprawdę ciekawym.
W 3. edycji dobrze, że ten czwarty jest z branży.
Fachowców w jury ma Polsat w programach. Przykładem niech będzie MBTM czy JoŚ.
Osoby nie fachowe że tak powiem także muszą być w takich programach. Nie powiem, że nie ale chociaż niech będą ciekawe. Zdaję sobie sprawę, że dla każdego ciekawość oznacza co innego.
Fani Barw szczęścia może i się cieszą i sądzą na podstawie Katarzyny Zielińskiej, że jury jest ciekawe.