[UK] Big Brother 13

Zaczęty przez Damian, So, 12 Lis 2011, 13:40:41

illumanti

@Rosa: Why did you miss Becky?  :bye:

Damian

Becky można określić tak: "krzyk" i "jedzenie".

Rosa

Damian

Idealnie opisana. Ciekawe jak długo jeszcze będzie się tak prześlizgiwać.

Damian

Dzień 27:  Dziewczyny w sypialni obgadują Arrona. Oczywiście musi być wśród nich Scott który się w nim podkoc**je. Ashleigh coś planuje z Lukiem S. Oby nie zdziwiła się że po wyjściu nie będzie chciał jej znać, często tak bywa. :D Dla mnie oboje mogę wylecieć. Arron jak zawsze ma najwięcej do powiedzenia, chyba pewniej się poczuł po tym jak kilka tygodniu temu został w domu BB. Sekretne zadanie dla Adama: Wielki Brat wezwał Shievonne do pokoju zwierzeń, tymczasem On miał przekazać treść nowego zadania w tajemnicy przed nią. Fajnie jak wszyscy lecieli na sofy, nie wiedząc co jest grane.  :los: Uwielbiam jak Shievonne opowiada w pokoju zwierzeń co robiła danego dnia w domu. Haha, Ashleigh oblana jakimiś farbami w pokoju zadań, od razu przygotowali fotel w PZ z folią żeby nie ubrudziła. Nieźle ją oblali. To część sekretnego zadania. Niezła aktoreczka. :P Kolejna była Becky, uwalona mułem, jakby wcześniej w czymś pływała, oczywiście to podstawione było, Shievonne o niczym nie miała pojęcia. Becky musiała opowiadać co strasznego ją spotkało, haha! A jakie miała płetwy na nogach.  :ubaw: Następna była Deana wysmarowana i oblepiona piórami, potem Arron który wyglądał jakby coś na niego wybuchło. :D  Świetnie to zrobili, z pokoju zwierzeń ulatywał dym, a Arron się dusił. Shievonne oczywiście przejęta biegła z pomocą. Scott to dopiero był wysmarowany! Luke S był cały oklejony taśmą, wyglądał jak mumia. Conor musiał biec do pokoju zwierzeń i go stamtąd wyciągnąć. Niezły ubaw. Następnie Wielki Brat zaprosił Shievonne do pokoju zwierzeń, dziewczyny musiały ją przekonać aby nie poszła, udało się! Shievonne i jej mina były bezcenne, nie wiedziała co się dzieje. :D Naprawdę pomysłowe zadanie, podobało mi się.

Rosa

Najwazniejsze że nareszcie mamy dobre nominacje :)
Aaron, Becky, Connor i Deana
Jak dla mnie mogłoby byc triple eviction w piątek aby cała trójka wyleciała. Deana i tak jest super bezpieczna w takim zestawie. Juz nie moge się doczekac na piatek i miny uczestników jak uslysza te gwizdy przy wywolywaniu Connora ;)

illumanti

Ja bym wolał 2 wylatujących teraz i spokój od nominacji w następnym tygodniu.
Nie wiem czemu ostatnio więcej jest kobiet niż męzczyzn jako głos WB, no ale też mi to nie przeszkadza. Miła odmiana. Ukłon dla równouprawniania  :ragrh:

Shievonne przypomina mi Eddie Murphy, dunno why  :D
Asleigh opanowała swój śmiech, i potrafiła zachować powagę :) Bardzo fajne zadanie :) Kiedy ona zdążyła ściągnąć swój mikrofon? Podczas oblewania farbami już go nie miała. Shievonne to taka 'matka uczestników', gdy coś złego się dzieje, to ona zawsze służy pomocą. Backy w swoim przebraniu wyglądała zaje*. A ona jeszcze potrafi grać jak aktorka, więc double awesome ;-) Aaron! OMG! On chyba miał najlepiej. Rodem z zagranicznych filmów, jakby mu coś wybuchło przed twarzą. Fajnie to zagrał, przewrócił się po wyjściu z PZ, i jeszcze ten dym w korytarzu!

Gdy Shievonne była wezwana do pokoju zwierzen, przktycznie wszyscy byli na sofach, oprócz .. Becky! Żarła jakąś pizzę z keczupem w samotności :D

Damian

Lepszych nominacji nie można wymarzyć. :D Też czekam na piątek! Pierwszy raz nominowanych jest więcej niż dwie osoby. Becky jak zwykle je, nic nowego. :D

illumanti

Dla niej nagrodą powinny być codzienne darmowe obiadki w McDonald a nie 100 000 Funtow

Damian

Kto Waszym zdaniem opuści w piątek dom?

illumanti

Aaron albo Conor, z większym przekonaniem co do Aa

Rosa

Aaaron nie wypadnie, Becky albo Connor. Wolałbym żeby odpadł Connor ale wg mnie jednak to bedzie Becky.

Damian

Dzień 28: Nominacje bardzo udane. W końcu konkretne osoby. Póki co jako zwyciężczynię widzę Deane. Czekam na moment kiedy w końcu program opuści Luke S. Scott się rozkręca, popija sobie ostro- nawet produkcję to zaniepokoiło. Ile On się malował przed wejściem do pokoju zwierzeń.  :plask: Jego włosy są tragiczne. Becky jest naprawdę obrzydliwa pod względem jedzenia, czasem zapomina się chyba że jest w programie. Okropnie to wygląda jak się obżera. Bardzo podobały mi się nominacje Adama, sama prawda. Ashleigh i jej przebranie - ale śmieszne, haha.  :pajac:
Rezultaty nominacji: wprost uradowałem się jak zobaczyłem minę Becky, Conora i Arrona. Każdy zdziwiony że aż tylu ludzi, Conor jaki zonk. Dobrze, dobrze. Powinni jeszcze mówić konkretnie kto otrzymał ile głosów, byłoby jeszcze bardziej gorąco! Naprawdę szkoda że w piątek dom opuści tylko jeden uczestnik, do odrzutu jest o wiele więcej. Arron to idiota, co mu pomoże że wylał wodę do łóżka bodajże Scotta? Co za typ! Taki chłopaczek, który najchętniej poszedłby do kąta posiedzieć bo nie chcą się z nim bawić.

illumanti

Wolę Becky grubą i objadającą się (chociaż to nie wygląda świetnie) niż jakby miała cierpieć na anoreksję, bo to okropna choroba..

Scott mnie wqrw jak się tylko da, już nie mogę z nim. Nieźle dobrali uczestników w tej edycji, postarali się, nie ma co :)
Becky zaczyna denerwować mieszkańców. Być może, na początku udawała, nie była sobą, teraz brak jej sił, i o to efekt.
Tak czy owak, Rebecca (Friday Friday ^^) jest jedną z najbardziej charakterystycznych postaci tej edycji. Ona ma dopiero 19 lat?

Damian

Tak jeszcze się uczy. Wiadomo że nikt nie mówi że ma być anorektyczką, jednak taka waga też jest niebezpieczna dla zdrowia.