Survivor 06: The Amazon

Zaczęty przez Viggo, Pn, 21 Sie 2006, 22:45:46

Thorvald

A ja kibicowałam Christy, Heidi i Dave'owi, ale cieszę się, że wygrała Jenna a nie Matthew

Rosa

Matt grał cały czas o drugie miejsce. Łatwo mu bylo znaleźć się w finalowej dwójce ale jedyną osobą z którą mógłby wygrać w finale był Butch.

survivor__china

PIERWSZA CZĘŚĆ CHATU ZE ZWYCIĘŻCZYNI¡ SURVIVOR:THE AMAZON

GOSPODARZ: Zapewne macie wiele interesujących pytań, więc zaczynajmy! Dla tych, co dopiero przyłączyli się do dyskusji, informujemy, że rozmawiamy ze zwyciężczynią programu Survivor: Amazonia, Jenną Morascą. Od tej chwili możecie już zadawać swoje pytania... Hej, Jenna! Dziękujemy za przybycie. Jesteś gotowa na udzielanie odpowiedzi na pytania?
JENNA: Tak, jestem! Zmęczona, ale gotowa!
bluecoolz: Witaj, Jenna, tutaj Eric z Singapuru. Myślisz, że mogłabyś zajść tak daleko bez pomocy Heidi?
JENNA: Myślę, że mogłabym zajść tak daleko bez Heidi, ale Heidi zawsze mnie wspierała i naprawdę pomagała mi, gdy tego potrzebowałam. Nie jestem pewna, ale mimo wszystko sądzę, że bez Heidi także mogłabym tego dokonać.
april: Jenna, nie potrafię zrozumieć, jakim cudem zdobyłaś głosy tylu osób. Możesz mi to wyjaśnić?
JENNA: Myślę, że to sędziowie powinni to wyjaśnić. Najwyraźniej sądzili, że przechytrzyłam i ograłam Matta. Oddanie przez jury sześciu z siedmiu głosów na mnie pokazało, że naprawdę zrobiłam coś dobrze.
amazon_woman: Jenna, zaskoczyło Cię to, że otrzymałaś także głos Christy?
JENNA: Tak. Byłam kompletnie zaskoczona, gdy dowiedziałam się, że Christy głosowała na mnie. Christy zrobiła, co uważała za stosowne; podjęła swoją decyzję, nie patrząc wstecz. Szanuje ją za podjęcie takiej decyzji.
Hops: Cześć, Jenna, tu Dan z Ohio. Na co chcesz przeznaczyć swoją nagrodę?
JENNA: Obecnie jestem tak zajęta, że nie mam nawet czasu, by pomyśleć o tym. Ciągle nie dociera to do mnie, że wygrałam.
MattRules: Czy Matt był rzeczywiście tak szalony, jak pokazywano w telewizji?
JENNA: Oh, jeez. Matthew jest niepowtarzalnym facetem i nie sądzę, że jest tak szalony jak został przedstawiony w telewizji.
star: Co Cię skłoniło do udziału w tym programie?
JENNA: Byłam wielką fanką tego programu od pierwszego sezonu. Najwyraźniej, możliwość wygrania miliona dolarów. Chciałam także sprawdzić, jak jestem silna fizycznie i psychicznie.
carebear: Jenna, rządzisz! Które z wyzwań było dla ciebie najcięższe i dlaczego?  
JENNA: Myślę, że ostatnie zadanie, gdzie byłam tylko ja, Matt i Robby, ponieważ wtedy najbardziej potrzebowałam tego zwycięstwa, a byłam bardzo zmęczona. Poza tym ani Rob, ani Matthew nie chcieli mnie widzieć w finale. Gdybym wtedy przegrała, odpadłabym. Trudnym zadaniem było także to, w którym wygrał Dave i wziął Deenę. To wyzwanie było najcięższe pod względem fizycznym.
nonami: Ile trwało ostatnie zadanie?
JENNA: Właściwie, trwało ono około 10 minut. Chętnie stałabym na tej belce cały dzień, ale chłopcy nie wytrzymali.
tricie: Dlaczego zdecydowałaś się oddać Heidi immunitet?
JENNA: O, dobre pytanie. Było wiele powodów. Przede wszystkim, chciałam oddać go Heidi, żeby sędziowie pomyśleli, że nie jestem samolubna i myślę bardziej o innych, niż o sobie. Po drugie, to był jedyny pomysł, aby Rob trzymał się planu i wyeliminował Christy.
Anthony: Czy czułaś się troszkę odosobniona, ostając na wyspie z trzema facetami?
JENNA: Zdecydowanie tak. Nie miałam wtedy już nikogo, kto trzymałby moją stronę. Nie mogłam nikomu zaufać.
none: Jenna, czemu nie zawarłaś umowy z Robem podczas ostatniego zadania?
JENNA: Nie zawarłam z nim umowy, gdyż wiedziałam, że Rob mógłby mnie pokonać w finale. Myślałam, że będę miała większe szanse z Matt'em, jak widać, miałam rację!
TSS_Jamie: Jenna, dlaczego uważasz, że Rob mógłby cię pokonać?
JENNA: Myślę, że Rob mógłby dostać głos Butcha i Christy. Uzyskałby także głos Matthew, gdyż ja bym go zdradziła. Deena brała pod uwagę taktykę, jeśli o to chodzi, to Rob jest najlepszy.

omiii

myślicie że w najbliższym czasie po wyemitowaniu nocnych powtórek survivor amazon przyjdzie kolej na pearl island - czy znow nie będą nadawać ; /

Kardines

Od dzisiaj zaczęto emisję na TV4. Miłę zaskoczenie, bo gdy 2 tygodne temu sprawdzałem program to było coś innego i myślałem że zakończą na 5 sezonie.

mia

Też się ucieszyłam, bo po Cook Islands to mój ulubiony sezon:)

slawek

Obejrzałem dzisiaj w tv odcinek Amazon i jakże różni się tamten edit od obecnego. A wizerunek uczestników? Szok. Nie ma ładnie wypacykowanych laleczek, z pięknie lśniącymi włosami, opalenizną. Dziewczyny mają brudne tłuste włosy, nieczystą cerę (co widać lepiej niż na hd) i brudne paznokcie, może to lokalizacja bo w One World mają ocean a tutaj tylko jakąś sadzawkę. Faceci to nie muskularni modele a normalne typki. Nie ma wielkiej ekscytacji podczas zawodów (Jaburu już prawie wygrało immunitet a Jeff nie podniecał się tak jak obecnie, krzycząc w niebogłosy). A dacie wiary że do Survivor Amazon minęło już 10 lat? Czas ucieka ...
Sławek

mia

Dokładnie, teraz to wyglada trochę jak wczasy w kurorcie ze sztucznie podkręcanymi emocjami. W Amazon kibicowałam oczywiście dziewczynom, ale gra była bardziej wyrównana w stosunku do obecnego sezonu i zawodnicy o niebo sympatyczniejsi. No i wygrana Jenny z 4 facetami - bezcenne  :bravo:

Rosa

Tak z ciekawostek to Rob C doczekal sie syna. Czyli już za 36 sezonów bedą mogli wystąpic w sezonie ojcowie kontra dzieci.