Amazonki

Zaczęty przez podmark, Śr, 29 Cze 2005, 10:08:00

Damian

Zauważyłem że od czasu otwarcia baru po stronie domku rekrutów wszystkie zadania właśnie tam wykonują. Szkoda ogrodu. :D

Ediss

Koniec "Amazonek" w ATM Rozrywka TV. Przynajmniej na miesiąc. Powinny wrócić przed początkiem czerwca, gdyż jest "problem z dopasowaniem długości oryginalnych odcinków do planowanych pasm emisji" -.-. MASAKRA...

W zamian za to wystartowała ramówka, która jest zbliżona do ramówki Polsatu 2. Jest tam nawet Rodzina Zastępcza.

Damian

Strasznie się na nich zawiodłem. Ramówka jest tragiczna, kopia Polsatu. Masakra...

chatiflatt

KRRiTV nakazała ATM Rozrywka ułożenie ramówki, pracują nad nią od początku kwietnia. Póki co kanał nadaje próbnie, więc ATM nie emituje reklam, a właśnie kilkunasto- i kilkudziesięciosekundowe reklamy są pomocne w dopasowaniu ramówki. Jednak funkcję reklam mogą spokojnie pełnić kilkuminutowe seriale typu "Baśka Blog".

Moim zdaniem, ATM zaczął sprzedawać reklamy i ruszy z emisją Amazonek dopiero kiedy będzie emitować reklamy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

No cóż - takie numery pamiętam z Pulsu. Jednego dnia ich serwis informacyjny był na antenie, a następnego dnia już nie. Najwidoczniej ATM obrała wzorzec iście światowy i to jeszcze przed oficjalnym startem.
A p. Ściobłowski coś wspominał o własnej produkcji reality - zaczną kręcic, wpuszczą ludzi, by po krótkim czasie przerwac program - tu nasuwa mi się przykład "Bitwy o sławę" (to takie polskie  :?!:)

Damian

Nie wiecie po co była budka telefoniczna po stronie domu "Amazonek"?

Pudelek

No i co ze wznowieniem emisji programu?

Ediss

Start oficjalnej  ramówki ATM Rozrywka TV 1 lipca, wtedy pewnie ruszą Amazonki lub/i Dwa Światy.

chatiflatt

Obstawiam, że nie zobaczymy już Amazonek. Zamiast tego kolejne powtórki Włatców Móch.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

A to dlaczego? skoro zaczęli emitować to na pewno skończą. Może bym w to nie wierzył gdyby w ogóle jeszcze nie emitowali, ale już tyle odcinków puścili że myślę że resztę też dadzą.

Phil

"Amazonki" będą niedługo. Prawdopodobnie jeszcze przed 1 lipca.

Damian

O, a skąd ta pewność?

Phil

Tzn. powtarzam właściwie to co przedstawiciel ATM pisał na innych forach. Start planowany jest na 2 lipca. A "Amazonki" miały powrócić szybciej. Zobaczymy co z tego będzie.

Damian

Mam nadzieję że od lipca puszczą "Amazonki"...