Secret Story w Polsce?

Zaczęty przez maria, Pt, 30 Mar 2012, 12:51:35

maria

Jestem fanką tego programu. Bardzo mi się podoba, że ma w sobie intrygę. Bardzo chciałabym, żeby powstała polska wersja. Jak myślicie, jest taka szansa? Wielu moich znajomych ogląda francuskie odcinki, więc myślę, że w Polsce też taki program miałby swoich widzów. Może trzeba napisać petycję do polskich stacji, albo założyć funpage na fejsie :hmm: Mam nadzieję, że to nie będzie głową w mur  :sciana:, bo polskie media mam wrażenie takie ograniczone. Co sądzicie?

Ediss

Jak powróci bum na reality shows to kto wie...? Wydaje mi się, że jednak póki co nie ma szans na codzienny reality ani w TVN, ani w Polsacie. TV4 chyba też się zraziła do tych programów po porażce z 5 Big Brotherem.

Toni

Cieszy mnie to, że nie tylko ja bardzo chętnie zobaczyłbym ten program w naszym kraju. :) O wiele bardziej niż Big Brother.
We Francji program ma wielkie wzięcie. W czwerwcu odbędzie się już 6. edycja.
Z kolei w Holandii wyemitowano narazie tylko jedną edycję (w zeszłym roku). A to ze względu przeciwnie - na niezbyt wielkie zainteresowanie.
W Portugalii dwie edycje odniosły sukces. W tym roku odbędzie się trzecia edycja. Ciekawe jak byłoby u nas gdyby pojawił się w TVN.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Też chętnie zobaczyłbym ten program, tym bardziej że jest praktycznie jak Big Brother. :D
Może kiedyś TVN się skusi. Oby...

Toni

Gdyby program pojawił się w wielu krajach (a nie tylko trzech jak w przypadku Secret Story) jak Big Brother i mało tego cieszący się wielkim zainteresowaniem wówczas może (podkreślam może jednak bardziej w stronę nie) TVN zaryzykowałby.
Sukces we Francji i mniejszy w Portugalii to za mało jednak nie powinien być to wyznacznik. Każdy kraj to większy bądź mniejszy popyt na różne programy.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ewentualnie może TV4 spróbuje. Dom po BB stoi otworem na nowe reality. :D

Tonev

No pomysł ciekawy, ale właśnie czy w tej chwili jakakolwiek stacja się na coś takiego by zdecydowała? Teraz nastała moda na robienie programów typu Trudne Sprawy czy W-11 krótko mówiąc tanio, ale oglądalność takich "seriali" jest dobra i koszt produkcji zwraca się z nawiązkom.