Epizod 07 - The Beauty in a Merge

Zaczęty przez Showmag, Cz, 29 Mar 2012, 08:07:23

Showmag

Premiera:
28 marca 2012

Release:
Survivor.S24E07.The.Beauty.in.a.Merge.HDTV.XviD-FQM
Survivor.S24E07.720p.HDTV.x264-ORENJI

Google download:
https://google.com/search?q=Survivor.S24E07.HDTV.XviD-FQM+rs
https://google.com/search?q=Survivor.S24E07.720p.HDTV.x264-ORENJI+rs

Showmag

No i doczekaliśmy się openingu - wyjątkowo mało ciekawy; nie dziwię się, że nie załączają go do odcinkow.

sloneczko107

Odcinek słabszy jak ostatnie. Czegoś mi w nim brakowało, ale jeszcze nie wiem czego, choć pewnie tym brakującym elementem było pasjonujące i przykuwające uwagę zadanie o immunitet. Bo to żywcem wyjęte z Survivor RI to tych emocjonujących nie należy. O wiele ciekawsze było zadanie o nagrodę, gdy cały czas trzymałam kciuki za pomarańczową drużynę :)
Wygrana immunitetu przez Troya cieszy mnie niezmiernie, choć gdy został on i Kat, to miałam wrażenie, że to ona wygra, tak mi się jakoś skojarzyła z Natalie z 22, która wygrała to samo zadanie.
Rada była ciekawa. Dwaj niby sojusznicy zwrócili się przeciwko sobie i choć Jonas jest mi obojętny jako gracz, to jednak wolałabym żeby odpadł Grego którego nie mogę ogladać...

ciriefan

Odcinek jak dla mnie w miarę dobry, a to dlatego, że byłem mocno zaskoczony ostatecznym werdyktem, bo w życiu bym nie przewidział, że Jonas odpadnie na tym etapie. Coraz bardziej lubię Kat  Jej sen o Alicii i "What is that" w poprzednim odcinku plus jej miny w tym i od razu ma się zaciesz. W przeciwieństwie do Tarzana, który jest po prostu debilem, a akcja z obsranymi gaciami to jakaś żenada. Ogólnie lubiłem Jonasa i szkoda, że odpadł. Zdecydowanie wolałbym wylot Tarzana. Zwróciłem też uwagę na słowa Alicii, że Christina jeszcze trochę zostanie, więc podejrzewam, że być może Kryśka może zajść dalej. Co tam jeszcze ciekawego było w tym odcinku, hmmm. Troy znalazł HII i fajnie. Wkurzyła mnie nieco zapowiedź (kto nie chce niech nie czyta dalej) i płakanie facetow, że kobiety mają większość. Nie mogli tego policzyć przed pozbyciem się Jonasa? Mimo wszystko mam nadzieję, że ta zapowiedź to typowy zabieg edytorski mający wprowadzić niepewność, a tak naprawdę Salani 7 będzie trzymać się razem.

A no i pojawiła się czołówka, ale brakuje mi w niej wyeliminowanych już graczy.

Confessionals w tym odcinku (w nawiasie z całości gry):

Sabrina - 2 (26)
Alicia - 1 (21)
Troyzan - 5 (16)
Chelsea - 4 (16)
Kim - 1 (14)
Michael - 2 (10)
Jay - 1 (9)
Christina - 0 (8 )
Tarzan - 3 (7)
Kat - 0 (6)
Leif - 0 (3)

Jonas - 4 (18 )

Colton - 29
Matt - 8
Bill - 7
Nina - 6
Monica - 6
Kourtney - 2

slawek

Bardzo miła niespodzianka na początku - intro :)
nie ma emocji z szukaniem immunietetu, jakoś w innych sezonach było to lepiej zedytowane, pamiętam jak w Mikronezji szukali, pływali tam i z powrotem, a tu zajrzał od jednego drzewa i nic, zajrzał do drugiego i od razu EUREKA, jest immunitet, a podobno miało być trudniej z ich znalezieniem (chyba to dotyczyło tylko jednego sezonu).
Sławek

mia

Albo tak beznadziejnie pokazują te poszukiwania. Wygląda na to, że generalnie nikt nie jest zainteresowany immunitetem, a kiedy wreszcie ktoś zdecyduje się ruszyć tyłek i go poszukać to oczywistym jest, że po niedługim czasie i umiarkowanym wysiłku go odnajdzie.