[UK] Celebrity Big Brother 09

Zaczęty przez Showmag, So, 12 Lis 2011, 09:12:42

Femek

ale zawsze dom w edycji vipowskiej był w pewnym stopniu podobny do poprzedniej edycji...

Damian

Tak tak, ja o tym wiem. Chodzi mi jednak o to, że w tym domu była już jedna zwykła edycja i jedna vip. Więc dom mógł się bardziej zmienić... Ale nie jest źle, takie zmiany na 3 tygodnie. My o takim mogliśmy pomarzyć w BBV.

Femek

no tak, racja... ale dom jak dla mnie rewelacja :]

Damian

Damian

Jak Wam się podoba nowy fotel w pokoju zwierzeń?

:los:

illumanti

W ogóle. W ogóle mi się ten pokój zwierzeń nie podoba, bo oprócz fotela nie zmienili.. nic.
No cóż, czekam na otwarcie dzisiaj :-)

Damian

Macie gdzieś kanał C5? Bo ja nie mogę znaleźć, a chciałbym obejrzeć na żywo...

illumanti

Szukałem, ale tak samo nie znalazłem. Mam nadzieję, że ktoś w miarę szybko będzie je dodawał na yt.

Damian

Najwcześniej jutro można zobaczyć start...

illumanti

Nie będzie tak jak w tamtym roku że po jednej części będzie wrzucane?

Damian

Nie wiem, ale wątpię. Szkoda że nie możemy obejrzeć na żywo...

illumanti

Here you are. https://youtube.com/watch?v=SE6c7Z3kXVY

W polskim BB zmienili chociaż pokój zwierzeń, a tu nic. Czołówka dalej w starym stylu, bez zmian, tylko nowe twarze. Ogólnie robi nam się brytyjska nędza Big Brothera, czyli powtórka z TV4.

Damian

No ja akurat tego byłem pewien. To edycja Celebrity, a u nich zawsze Celebrity jest taka sama jak poprzednia zwykła. A że tak wypadło że to 2 edycja CBB pod rząd to tak to wygląda...

illumanti

No ale kolejna zwykła edycja nie rozpoczyna się w tym roku tak jak w tamtym, zaraz po końcu cbb?

Stoją te gwiazdeczki z Brianem na dworze, zimno jak cholera, on w płaszczu, a one w sukieneczkach ;-)

Natalie dostała zadanie. Słuchawka do ucha, i ma bezpośredni kontakt z Wielkim Bratem, i musi wykonywać wszystko to, co on jej mówi ;-)

Damian

Nie w tym roku już normalnie nowa edycja startuje latem. I bardzo dobrze.
Bardzo mi się podoba początek, może być ciekawie. Świetny ten fotel. Ogólnie jakoś tak w domu przytulniej niż w CBB8.