[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Nerox

+ 1 minuta na jakiś twist znany z polskiego BB ;)

brotherfan

Bezsensowne przeciąganie od samego początku. Mogliby zrobił finał 1,5H, który byłby ciekawszy. Co do oglądalności, myślę że niższa od naszego BB5. No i w tym studio pustki, pustki..

TVoP

No i jeszcze przedstawienie najpiękniejszych momentów w domu odpadającemu i czołówka końcowa, a w między czasie 4 przerwy reklamowe, jak na tak długie show to i tak mało.  :los:

A jak teraz wygląda finał? Te dwie finalistki siedzą w studiu, jak u nas było w BB 4.1, V i 5?

Nerox

Najpierw trójka finalistów przeszła do głównego studia. Ogłoszono, kto zajął trzecie miejsce i teraz finalistki siedzą na środku w studiu ;)

Jakie cyrki. Eldar zamierza się oświadczyć Kristinie.

brotherfan

U nas było bardzo podobnie :D. Z tym, że ex-mieszkańców witano przez jakieś 5 minut, a nie godzinę :D.

TVoP

A jest jakaś widownia oprócz byłych uczestników?  :ubaw:

Te oświadczyny to myślę farsa, ciekawe ile on i Kristina dostaną za ten cyrk od producentów.

brotherfan

Wczoraj szukali widowni na FB, cztery osoby polubiły post, więc wzięcia nie było. A widowni wyjątkowo mało, tym bardziej że to finał.

TVoP

Wow, 4 osoby, dużo :ubaw:

Ciekawe jak z oglądalnością edycji.
Innych źródeł prócz wikipedii nie znalazłam, a nawet nie szukałam, a tamta podaje, że launch wynosił 0,25%, nie mam pojęcia ile to mogło być zasiadających ludzi przed telewizorami, nawet nie wiem ile łącznie jest Ukraińców, ale jak na udziały stacji to marniutko...

Niedługo chyba będą podawać wyniki, pewnie bardzo uroczyście będzie...  :devil:
Chyba mam szczęście, że tego nie oglądam.

brotherfan

Kilka minut temu zamknęli linie do głosowania, teraz jest występ muzyczny. Zaraz będą wyniki.

TVoP

Wstęp muzyczny, ło, się rzucili....  :los:

Nerox

No i stało się. Wygrała głupiutka Kristina. Ciekawe czy będą oświadczyny ;)

Ale zaraz, zaraz. Co ona tak właściwie wygrała? :D

brotherfan

No właśnie, co ona wygrała? Były confetti, ale szaleństwa żadnego w porównaniu z naszym BB.

TVoP

To jest ta, która zamiast konia miała miśka na początku programu?
Jeżeli tak, to rzecz jasna byłaby to ustawka od samego początku.

Głupiutka Jola ma "romans" z Marco, Włochem, Jola ma konia, wygrywa program.

Głupiutka Kristina ma "romans" z Eldarem, pochodzącym z Izraela chyba, Kristina ma misia, wygrywa program.

Brakuje tylko dopisku o kłótniach, ale nie śledziłam edycji w UA i nie wiem jaka była Kristina.

Confetti wygrała, teraz za darmowe żarcie i łóżko dadzą jej szczotę i będzie sama sprzątać.  :ubaw:

I jak po finale?  :buzz:

Nerox

Nieee, z miśkiem weszła Daria, a poza tym to wszystko się zgadza ;)

Nagrody głównej chyba nie było. Chyba że za nagrodę uznamy fakt, że (cytuję słowa prowadzącej) "Wielki Brat zmienił życie uczastników" ;)

BTW z tego co wyczytałem na oficjalnym profilu na Vkontakte wśród komentarzy widzów, to podobno Kristina spędziła dzieciństwo w Polsce, gdzie jej ojciec miał biznes i dopiero po "kryzysie w firmie" wrócili na Ukrainę.

brotherfan

Myślałem, że będzie lepiej. Dlaczego nie mogli np. rozstrzygnąć tak wielce promowanej loterii SMS?
Ciekawe, czy poznamy niedługo wyniki BB UA :).