[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Damian

Uczestnicy jak nasi też pomalowali ściany domu, popisali je. Jakby wiedzieli że z tego będzie taka słabizna to na pewno by domu nie budowali, tylko u nas zrealizowaliby edycję.

Toni

Ku zdziwieniu finał ma trwać 2,5 godziny. Pozamiatane przy takiej słabiźnie mogłoby być spokojnie po 1,5 godzinie.
Nie zdziwiłbym się jak oglądalność byłaby niższa niż 5. edycja Czwórki.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

TVoP

Zapodajcie jakieś skrinki jak możecie, bo mi się nie chce załadować ta strona https://k1.ua/uk/live.

Toni

Oglądam live ze strony oficjalnej K1. Nie znam innych stron "pomocniczych". Nic nie tracisz nie oglądając tego a'la finału. :)

TVoP

W sumie po przeczytaniu Waszych postów też doszłam do takiego wniosku.  :devil:

Toni

Ja chyba idę spać. Wieje totalną nudą. Ponadto finał w całości w studio bez żadnych atrakcji na zewnątrz to co to za finał. Zresztą w Czwórce było identycznie beznadziejnie. Ktoś by powiedział, że finały poza domem to już przeżytek - było minęło a jednak w innych krajach gdzie program ma jeszcze wzięcie można liczyć nadal na dość ciekawe finały.
Tam gdzie kiepsko jest biednie i nijak.

Damian

Ale opuścili dom, nawet do końca nie pokazali jak wyszli. Widzieliście jak już wychodzili pisało na ekranie CAUTION. :D Musieli szybko zmiatać z domu, bo kamery już rady nie dawały.  :los:

Toni

Big Brother Ukraina Amen. R.I.P.

Damian

Aż szkoda że tak zniszczyli program. Nic kompletnie nic się nie nauczyli od 2008 roku. To wygląda o wiele gorzej niż nasz BB.

Nerox

No i odpadł Anatolij. Przypuszczam, że wygra głupiutka Kristina "Żu-Żu". Może to nie jest poziom naszej Jolanty, ale naiwności jej nie brakuje. Łatwo ją potem będzie wykorzystać w mediach ;) Aleksandra jest za bardzo pyskata ;p

Damian

To co szykujemy się na drugą edycję?  :ubaw:

TVoP

Spoko, tylko gdzie tym razem będą realizować ringi?  :ubaw:

Nerox

W pokoju zwierzeń? :D Prowadzący + 1 uczestnik (ten, który odpadnie) i wystarczy :)

Damian

A dom calutki żółty i rzecz jasna wszystkie meble bez zmian. Poziom światowy. 8D

TVoP

Czołówka + przedstawienie prowadzącego + ogłoszenie wyników + pożegnanie uczestnika z mieszkańcami. ;)
5 minut im wystarczy na zrealizowanie tego ringu?