Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Toni

Nie uważam żeby mówić jak wygra Kacper, że oj niestety wygrał on. Dobrze tańczy, na równym poziomie co Bill.
Dla mnie największym zaskoczeniem było to, że Katarzyna Zielińska nie doszła do finału.
Pomijam to, że Michał Szpak tak długo utrzymał się dzięki producentom w programie :) i dzięki temu szybko odpadły gwiazdy, które według mnie fajnie tańczyły np Pakosińska.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ciriefan

Mówię "niestety" nie w kontekście, że to będzie jakaś tragedia, bo Kacper lepiej tańczy od niego i jest sympatyczny, tylko po prostu bardziej lubię i kibicuję Bill'owi.

Toni

Rozumiem. Myślisz, że filmiki Hanki Mostowiak jak i innych postaci z M jak miłość spowodowało, że widzowie głosowali na niego? Aż tak źle jest z widzami? :) Co te M jak miłość robi... :)

ciriefan

No wiesz, tak się zastanawiam, kto głosuje. M jak miłość to 8 milionów widzów i te stare babcie i kobiety kury domowe mogą głosować, sądzę też, że to właśnie one stanowią z jedną trzecią widowni. Na Szpaka głosowały gorące 13ki. Ale np. mnie zastanawia kto głosuje na Bill'a, bo raczej widownia HDw3D to nie jest widownia TzG, a ten humor też jest specyficzny i nie każdego śmieszy. Jeśli chodzi o popularność to Kacper go przewyższa o wiele, niektórzy mogą nawet nie wiedzieć kim jest Bill.

Toni

Półfinałowy odcinek Tańca z gwiazdami obejrzało 4,602 miliona widzów. W porównaniu do poprzedniego odcinka nastąpił wzrost o ponad 350 tysięcy widzów.

Damian

Taniec z Gwiazdami cały czas trzyma się pod względem oglądalności na wysokim poziomie.

Damian

Zwycięzcą 13 edycji Tańca z Gwiazdami został... Kacper Kuszewski!!!  Nie do końca jestem zadowolony, miałem nadzieję że wygra Bill, ale źle nie jest. 14 edycja przed nami!  :yeah: :bravo:

Showmag

TVoP

Finał 13 edycji Tzg miał bardziej uroczysty charakter niż 4 edycji Mam Talent, format się znudził, w dodatku Kozyra...

Zwycięstwa Kuszewskiego można się było spodziewać od początku, ale ja raczej obstawiałam dla niego 3 miejsce, a finał pomiędzy Kasią Zielińską i Billem.

... Nikt chyba nie uwierzył w ten wynik z dwuprocentową różnicą głosów z korzyścią dla Billa. :)

Damian

Ta edycja naprawdę mi się podobała. Gdyby nie Urbańska jako prowadząca to byłoby super. Liczę na to że w kolejnej edycji jej nie zobaczymy.

Toni

Ja tam wolę żeby byli ciekawi uczestnicy. A co do tej edycji nie można jakoś specjalnie narzekać. Mogło być gorzej (gdyż tak bywało) i co mi wówczas by było np po Katarzynie Skrzyneckiej jako prowadzącej. Jednak ba wolałbym ją (bądź inną ciekawą osobę która by się nadawała jako prowadząca TzG) niż Urbańską.

ciriefan

No i mamy zwycięzcę w postaci Kacpra. Pomimo, że Kacper był głównym faworytem publiczności od początku i przed finałem mimo kibicowania Bill'owi wygrana Kacpra byłaby mi obojętna, to w trakcie oglądania finału coraz bardziej chciałem przegranej Kacpra. Przede wszystkim wkurzył mnie wybór tego walca, było to jak dla mnie zagranie pod publikę, wiadomo, że jak dostanie niskie oceny w finale, to widzowie będą głosować i nawet się z tym nie krył mówiąc, że wtedy dostali tak dużo głosów na tym walcu. Albo np. Bill i Janja wchodzą do pokoju gwiazd a tam widać z tyłu jakieś spięcie między Kacprem i Anią, którzy po 5 sekundach jak orientują się, że są na wizji, zaczynają się uśmiechać. No i te podziękowania po wygranej brzmiały tak, jakby się już dawno nastawiał na zwycięstwo i wykuł się tego na pamięć :P Dla mnie Bill jest moralnym zwycięzcą, zaczął odcinek próbując znowu udawać śmiesznego. Jednak potem dał się ponieść, emocje mu puściły, nie mógł opanować łez i się popłakał wraz z Janją i to było szczere i urocze. Plus jego freestyle o wiele bardziej mi się podobał. No ale na Kacpra mimo wszystko też nie ma co narzekać, bo też jest świetnym zwycięzcą. Edycję oceniam bardzo dobrze, już nawet może i w kolejnej przęłknąłbym Józefowicza i Jolę, ale Nataszka musi wylecieć. W finale znowu dała czadu w swojej roli pocieszycielki po tańcu Kacpra mówiąc: "O nie! Jaka masakra! Ta sytuacja jest po prostu beznadziejna!"... Nie pozostaje nic jak tylko czekać na nową edycję z powrotem Kasi S. ;)

Showmag

Toni

Z kolei odcinek finałowy 13. edycji TzG zgromadził najwięcej widzów spośród wszystkich odcinków tej edycji
i wyniósł 4,709 miliona widzów.