[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Toni

Przed startem pisałem, że nie sądzę że będzie gorzej niż w Channel4 a niestety jest gorzej i to dość znacznie.
Nawet jakby nie było nowych zadań, koncepcji to mogliby ciekawi uczestnicy to nadrobić a tu nawet na to nie można było liczyć.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

W porównaniu do poprzednich edycji ta miała oglądalność katastrofalną. Nie ma się czemu dziwić. Nuda masakryczna.
Jeśli taka sama "rozrywka" będzie w 13. edycji to uśmiercą BB na amen.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Nie przesadzajmy, ogladalnosc miała kiepską ale dla Ch5 z pewnościa nie była to katastrofa.
A co zwycięzcy to dobrze charakteryzuje on edycję. Marny, nudny ale lepszy taki niz żaden.

mseptember

A mnie się podobało. Może edycja nie była tak pasjonująca, jak ostatnie na Ch4, ale przynajmniej była. Jedyne co mi przeszkadzało, to wyjątkowy syf, jaki sobie w domu urządzili mieszkańcy. Żeby zobaczyć brud i walające się po podłodze śmieci nie była potrzebna jakość HD.  :plask: W poprzednich edycjach to chyba bardziej interesujący uczestnicy odwracali uwagę od takich przyziemnych 'drobiazgów'..

Damian

Sofy z tej edycji się nie marnują. Jak widać producenci wykorzystują stare meble. 7:54 - https://youtube.com/watch?v=6CrYi3sc21I&feature=plcp

illumanti

BBBOTS zapewne nie jest wielkobudżetowym programem, to się nie ma czemu dziwić :-)

Damian

Tu nawet nie o to chodzi, bo to część Big Brother'a. Po prostu dobre meble zostawiają. I dobrze. Ciekaw jestem gdzie jest fotel z pokoju zwierzeń...