Chwila Prawdy, Dla Ciebie Wszystko, Oko za Oko

Zaczęty przez szymoncz, Pn, 25 Lip 2005, 11:04:03

podmark

Jarek Ostaszkiewicz był strasznym prowadzącym. Nie mogłem skupić się na zadaniach i programie, bo rozpraszało mnie to jego odstające ucho :plask: Jako Wielki Brat spisywał się lepiej.

joker

Cytat: podmarkbo rozpraszało mnie to jego odstające ucho O nie!
:hahaha:  nie zwrocilem uwagi, ale masz rację - 150 razy lepiej mu wyszedł BB

Pudelek

A mi tam "Oko za oko" się bardzo podobało. (To był nieliczny program w którym chciałem wziąsć udział). Sam prowadzący w moim odczuciu podołał zadaniu i sprawiał pozytywne wrażenie.

Michał

Joker, popieram, Gdzie sie podzialy te programy!? najbardziej mi szkoda Milionerów, uwazam ze nie powinny zejsc one z anteny, mialy duza ogladarnosc! nie wiem jak wy sadzicie, ale Urbański pasowal do tych milionerów, bylo by przegięciem gdyby umiescili na jego miejsce Cejrowskiego albo Chajzera. Program z tymi osobami stracil by duzo. Ale no cóż, milionerów juz nie bedzie.

Luxis

a mi sie wydaje, że jednak będzie powrót chociaż Milionerów... ;)  :yeah:

Luxis

Mam pytanko: dlaczego sciągneli taki program jak Dla Ciebie Wszystko z anteny? Przecież oglądalnosć sięgała 4 mln i była duża... Czyzby to z powodu przejscia Urbańskiego do Wyprawy Robinson?? Tak samo Moja Krew czemu zeszła z anteny??

kuba234567

Wyprawa Robinson była chyba emitowana tuż po Dla Ciebie Wszystko, to pewnie dlatego sciągneli, a powtórki Dla CIebie Wszystko są teraz emitowane na TVN7.

Pudelek

"Moja krew" to był słaby program ze słabą ogladalnoscią ale wydaje mi się, że może wrócić. Gdzies przecież TVN musi upchnąć Mołkową  :los: .
"Dla Ciebie wszystko" to był sredni program z dużą oglądalnoscią spowodowaną emisją w niedziele po 20. Teraz TVN ma popularniejsze programy do emitowania w tym czasie antenowym. Zresztą Urbański jest zajęty innymi programami. Tak więc powrót tego programu jest wątpliwy.

Kuba 942

A mi się Oko za Oko podobało. Na pewno było lepsze od Dla Ciebie Wszystko. Chwila Prawdy była taka sobie, ale zaglądałem do tego programu.

Ciao Darwin, pamiętacie? Czasami to oglądałem. Szwedes prowadził i chyba we wtorki wieczorem leciało  :los: