[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Nerox

Na początku ringu WB każe spakować się wszystkim nominowanym. Wyniki ogłasza prowadząca a te słowa, które zacytowałem wcześniej WB wypowiada w momencie, kiedy wychodząca osoba jest przy drzwiach w ogrodzie.

Toni

Ciekawe czy mają zamiar tak do końca trwania programu odliczać co niedzielę czas z logiem na ekranie do
BB - Ring o 20stej. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Na pewno. Oni już tak mają od początku. Żeby to było tylko odliczanie do Ringu. Zegar odlicza czas do każdego odcinka!

Toni

Zdarzało mi się oglądać także odcinki o godz. 16:30 czy też główne i czasami się zdarzyło, że odliczania nie było.
Dla mnie śmieszne takie odliczanie do każdego programu. Rozumiem start i finał.

Nerox

Nie wiem czy taka sytuacja miała miejsce gdziekolwiek na świecie, ale po ostatnich nominacjach WB zignorował ich rezultaty i postanowił nominować 6 osób, które nie dostały ani jednego głosu podczas nominacji.

illumanti

A czego można się było spodziewać? Przecież ich BB jest gorsze od naszego 4.1/5. Jedyne co mi się podoba to ekspres do kawy, przydałby mi się taki w domu.

Toni

Czyżby były to najnudniejsze osoby w domu? W taki oto sposób Brat pozbywa się tych, którzy może i są lubiani przez uczestników ale nie wnoszą zbytniej akcji do domu :) tudzież za jakieś drobne wykroczenie out z domu.
A np odwrotnie ktoś kolorowy, może łamać regulamin ile się da i jest tylko nominowany automatycznie a i tak nie wyleci. :)

Nerox

Czy ja wiem czy najnudniejsze osoby, akurat w tym tygodniu pierwsze skrzypce odgrywał m.in. Eldar oraz Kristina (uprawiali seks w pokoju uciech https://big-brother.com.ua/ru/video/videoroliki/skandal-pervyi-seks-v-dome-big-brother.htm i https://big-brother.com.ua/ru/video/tv-epizody/23-i-den-v-big-brother_-polunochnyi-efir-0015.htm ) oraz Anatolij, który został sparowany ze Stanisławem i musiał mu towarzyszyć podczas każdej czynności (nawet podczas pobytu w łazience).

Damian

Haha pokój uciech?  :ubaw: Serio tak się nazywa?  :ubaw:

Toni

Rzeczywiście śmieszna nazwa. Mogli po prostu nazwać go pokój seksu i tyle bo co tam można robić innego i być ucieszonym. :)

Nerox

Nie wiem czy tak się nazywa :) Sam go tak nazwałem. Już nie pamiętam jaka nazwa funkcjonowała w polskiej edycji :D

Damian

W polskim BB4.1 był to pokój z panterką. A w BBV sekretna sypialnia.

Toni

Takie pokoje to już normalka w prawie każdej edycji. Odosobnione miejsce by bez krępowania się można było oddać się chwili rozkoszy. Nie to co kiedyś. Trzeba było szukać innych miejsc niż sypialnia. :)
Dla niektórych jednak nie sprawiało to probemu. :)

Femek

Wielki gorący neews w BB UA .... Uczestnik samowolnie opuścił dom wielkiego brata... przez dach... ( kojarzy mi się BB Bitwa ) a może to zadanie tak jak u nas hmmmm :-)

Toni

Owszem, w BB Bitwa niektórzy prysnęli przez dach - Chuda, a wcześniej Wojtek. Ja nie wierze w taką ucieczkę - ustawka. Dostał kase za to żeby opuścił program i żeby nie było zwyczajnie to przez dach. Musi się dziać.