The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

brotherfan

Te odcinki były tydzień temu. Myślę, że jutro będą pozostałe województwa, bo to ostatnie przesłuchania w ciemno.

Toni

Tydzień temu było Pomorze oraz Mazowsze. Jutro po raz drugi Mazowsze, gdyż może dużo uczestników przeszło dalej aczkolwiek Dolny Śląsk też już był.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

brotherfan

Skoro tak, to przepraszam : ). Swoją drogą bardzo ciekawy ten program, ciekaw jestem następnych etapów :D.

chatiflatt

Skończyły się przesłuchania w ciemno. Program jest strasznie nuuuudny. I wydaje się trochę ustawiony.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Dawno nie oglądałem takiego ciekawego i wciągającego programu. Świetny, przyjemnie się go ogląda.

Toni

Według mnie nic ciekawego i wciągajacego The Voice of Poland nie ma. Nudno bardzo. O wiele lepszy MBTM.

Damian

MBTM nic ciekawego już nie ma. Pierwsza edycja była okej, teraz nudno. The Voice to według mnie najlepszy z wszystkich programów tej jesieni.

chatiflatt

Obejrzałem powtórkę dzikich kart. "Trochę ustawiony" to mało powiedziane.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

W najbliższa sobotę rusza kolejny etap - "The Voice of Poland - Bitwa".
Na etapie "Bitwy" do trenerów dołączają specjaliści, którzy będą im doradzać przy wyborze.
Ani Dąbrowskiej będzie pomagał jej menadżer Paweł Jóźwicki oraz producent muzyczny Kuba Galiński.
W zespole Kayah zobaczymy Andrzeja Smolika oraz wokalistkę Iwonę Zasuwę.
Andrzejowi Piasecznemu doradzać będą wokalistka Dominika Kurdziel oraz producent muzyczny Łukasz Kowalski,
a Nergalowi Zbigniew Hołdys oraz Ula Rembalska, wokalistka zespołu The Boogie Town.
Program Bitwa to trzy najbliższe odcinki.

Showmag

chatiflatt

Nergal: "Pierwszym duetem będzie Ania. I zmierzyś_sie z ... . (...) A wies_co zrobiłeś?"

Nie rozumiem obecności tego pana w tym programie. Ni to wokalista, ni autorytet muzyczny.
Pewnie dlatego Dwójka dorzuciła mu Hołdysa. Już rozumiem, dlaczego Hołdys tak uparcie bronił w mediach Nergala - bo miał to w kontrakcie  :ubaw: :ubaw:

Formuła programu cholernie nudna.
Barbara Weston

Showmag