[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Damian

W TV? Jak to? masz ten kanał? Ja myślałem że też na necie jak każdy.

Nerox

K1 można oglądać z satelity Amos (ten kanał jest niekodowany)  :) A jeżeli ktoś się spóźnił na jakiś odcinek to wszystkie są dostępne na https://door-pro.com.ua/tv-show-online/big-brother-ukraine-kanal-k1-online.html

Jestem ciekaw jak będzie się rozwijać akcja po wejściu nowych uczestników. Ciekawe czy orientacja Anatola wpłynie na stosunki między mieszkańcami (może utworzą się dwa obozy?). Na szczęście, w przeciwieństwie do Adriana z BB 4.1, Anatol przyznał się do bycia gejem od razu na wejściu. Jeśli chodzi o mojego faworyta z pierwszych dni, to stał się najbardziej irytującym uczestnikiem spośród wszystkich mieszkańców. Mam na myśli Konstantyna i dobrze się stało, że w głosowaniu na nowego mieszkańca wygrał Spartak, który też za nim nie przepada :D
Konstantyn został sierżantem :/ Ciekawe czy wykorzysta swoją pozycję do zemsty na Wladimirze.
Każdy z uczestników dostał pseudonim. Jeżeli ktoś zwróci się po imieniu do drugiej osoby, to dostanie karę :D

Damian

Nie wiem po co te reklamy ponaklejane na ścianie w pokoju zwierzeń.
Fajnie się zapowiada tydzień wojskowy. Sklep jest świetny! A no i są☺w końcu belki z imionami w pokoju zwierzeń jak uczestnicy się wypowiadają.

Femek

oni się ledwo mieszczą w w tym ogrodzie  :ubaw: ja bym ich zaprosił na weekend do domu i ogrodu BB Brasil ;-) który jest hmmm 10 razy większy jak nie więcej ;-)  dla porównania daje foto 1/3 ogrodu w Brazylii :

Damian

Haha, to jak dzień a noc. :P W ogóle w Brazylii fajnie wymyślili z tymi drzewami. Imitują one prawdziwe drzewa za ringami kamerowymi. A to sztuczne jest. :P

Toni

A już myślałem, że odkryli dalszą część ogrodu. Nie no taki ogród jakby mieli tu full wypas by był. Już chciałem pochwalić BB UA a tu niestety. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Nerox

Podczas pierwszych nominacji nominowanych zostanie aż czterech uczestników. (raczej się nie przesłyszałem ;p)

Toni

U nas w Czwórce przeważnie były nominowane zawsze więcej niż dwie osoby ale był to przypadek.
Ale skoro ma być tak w pierwszych nominacjach, to może w następnych już tak nie będzie.

Damian

A kiedy pierwsze nominacje?

Toni

Rozumiem, że podczas nominacji standardowo każdy musi nominować dwie osoby. Mogliby zmienić ten standard. Mogliby wprowadzić inne zasady np trzeba nominować dwie osoby. Jednej przyznać jeden głos,
drugiej osobie dwa głosy. Jednak wolę jak trzeba wytypować tylko jedną osobę.

Nerox

@Damian pierwsze nominacje już jutro :)

btw Ostaszkiewicz się trochę postarzał ;) https://big-brother.com.ua/ru/novosti/genprodyuser-big-brother-priznalsja_-kto-na-samom-dele-bolshoi-brat.htm

Wracając do nominacji, to w artykule, do którego dałem link powyżej pojawia się taka informacja:
"W środę mieszkańcy domu wybiorą pierwszą nominowaną osobę. Uratować ją będą mogli tylko telewidzowie."
No to w końcu ile, cztery osoby czy jedna? A może cztery osoby wybiorą jedną?

Toni

:) Galimatias, rzeczywiście nie wiadomo co i jak z nominacjami. Co do Brata to noo postarzał się postarzał.
Gdyby BB w Polsce nie spartoczyli mógłby być spokojnie w rodzimym kraju. :)

Damian

Kto wie, może jeszcze będzie u nas. A mnie ciekawi czy będzie ta muzyka nasza pod nominacje. Strasznie mnie to ciekawi. :P

Nerox

Baardzo ciekawy komentarz do powyższego artykułu Julii, która przegrała w pojedynku z Mariną w zeszłą niedzielę.

"Юлия Маланова
Дааааа, отличный пример онлайн голосования!!!! Народ выкинул деньги на ветер, чтобы в Дом зашла Марина, вместо меня!!!!! Уважаемый Ярослав, а что же Вы меня, так же как и Марину, не вызвали лично на собеседование???? Зачем было устраивать посмешище????? Предупредили бы сразу, что это только для отмывания денег! Спасибо за внимание!!! Народ разочарован!!!!!"

W skrócie: społeczeństwo zmarnowało pieniądze, żeby do domu weszła Marina. zarówno Julia jak i Marina były zaproszone na "osobistą audiencję" u Jarosława. Julia ma żal do J.O., bo mógł od razu powiedzieć, że to wszystko dla wyciągania pieniędzy.

Wypowiedź obrażonej uczestniczki czy może kolejny dowód na to, że tam gdzie J.O. tam zgodny z zasadami Big Brother nie ma racji bytu?

Nerox

Zasady dzisiejszych nominacji:

Spartak automatycznie nominowany (ale nie dosłyszałem za co)
Konstantyn automatycznie nominowany (za przemoc wobec Wladimira)
Nowi uczestnicy nie mogą być nominowani.