[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Damian

Jakie beznadziejne zadanie. Jedyny plus jest taki że jest logo programu.

brotherfan

A takie psioczenie na ATM było...bez niego wcale nie jest lepiej. 5 polska edycja była lepiej zrealizowana niż ta. O tyle fajnie, ze ta edycja jest robiona tak jakby na podstawie naszych, wiec na nas jest to ciekawe. No i rozmieszczenie elementów na ekranie 0_0....

Toni

Nie podobała mi się realizacja Czwórki ale ba lepsze niż na Ukrainie. Nie przypuszczałem, że gdzieś może być jeszcze gorzej. Teraz wiem, że może ale chyba pod warunkiem że realizują to nasi ludzie. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Realizacja dla czwórki była o niebo lepsza w porównaniu do tego.  :znikajacy:

Toni

Ciekaw jestem jakie wzięcie miał start oraz pierwsze daily. Z drugiej strony nie wiedziałbym i tak jak je zinterpretować gdyż nie wiadomo ile u nich oznacza zadowolenie producentów (w zależności taże od rankingu stacji na tle innych).
Zaskoczeniem było to, że start nazwali jako Kick off a nie, że w swoim języku jakoś. U nas wogóle nie było nic. :)
Beznadziejnie, że prowadzącej dali mikrofon do ręki. W materiale na początku programu w którym zaprezentowano BB w innych krajach było dużo fragmentów z niemieckiego BB10, nawet głos Klausa jak mówi o sobie
"zły Klaus z Big Brother'a".
Jedynym plusem było to, że krótkie bo krótkie ale było - przedstawienie uczestnika na filmiku, parę słów o sobie
(u nas tego nie było).

brotherfan

K1 nie jest gigantem telewizyjnym, z tego co wyczytałem w 2008 w jakiejś grupie wiekowej była na 7 pozycji z niecałymi 5%. Możliwe, że budżet podobny do polskiego BB, więc postawili nasze.

Damian

Zapewne niebawem dostaną zadania związane z cyrkiem. :D

Kuba 942

Każda stacja robi takiego Big Brothera, na jaką ją stać. Owszem, Endemol razem z panem Ostaszkiewiczem, mogli by zrobić coś ciekawszego (widząc to co się dzieje w pierwszych dniach tego show, ciekawie to się nie zapowiada), ale może mieszkańcom Ukrainy, którzy raczej porównania żadnego nie mieli (tak jak my, widząc różnicę pomiędzy BB 1-3 a BB 4 - V) się spodoba?
Nie żebym tutaj kogoś bronił, bo naszymi ostatnimi polskimi edycjami nie możemy się niestety pochwalić  :devil:

illumanti

Mi np. melodia w intro i sama czołówka w ogóle nie podchodzi.

Damian

A co to się stało jej? upadła czy co?
PS: Denerwuje mnie gadanie na World of BB, że ten dom jest nasz.  :plask:

Toni

Nie wierzę w nic, że dzieje się naprawdę. Moim zdaniem jest scenariusz na 100 dni.

Damian

Pewnie tak jest. Śmieszy mnie głos Wielkiego Brata. :D A ten fotel z pokoju zwierzeń to już gorzej stary nie mógł być. Okropny jest pokój zwierzeń.

Toni

Wszystko jest niezbyt fajne w tym pokój zwierzeń. :) Dobrze, że chociaż czerwony jest, kolor nadrabia.

Nerox

Nie wiem czy jestem już za stary na takie programy, ale BB UA nudzi mnie niemiłosiernie ;) Mam już faworyta do finału jak również faworyta do pierwszej nominacji :)

A jeśli chodzi o wizytę lekarzy w domu BB UA, to Saszę od kilku dni bolał brzuch i Wielki Brat zdecydował wezwać pogotowie.

Toni

Niesłusznie oskarżyłem producentów o scenariusz z pogotowiem. No dobra to nie zostało wyreżyserowane
ale większość akcji napewno będzie. :) Mnie też bardzo nudzi ukraiński Brat.