[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Nerox

Aleks dostał propozycję zostać prowadzącym BB UA. Zrezygnował i zdecydował się wejść do BB UA.

A jednak nie. Aleks zostaje prowadzącym BB UA! Jeśli się nie sprawdzi, to wylatuje.

Damian

Tak słyszałem ten głos. Biedny. Chowa się do naszego. :D

Nerox

Tak jak myślałem, na 4 fotelach siedzą pretendenci z internetowego kastingu do wejścia do domu BB UA.

illumanti

Chyba każdy kojarzy dolną belkę :D

Diary Room:

Nerox

Dom urządzony dosyć skromnie w przeciwieństwie do sklepiku, w którym jest masa artykułów :D Naprzeciwko łazienki znajduje się zamknięte pomieszczenie.

Femek

ten dom jest nasz :-) tak mi się wydaje.... ale ciekawe czemu ogrodu nie pokazali ?

illumanti

A sufit taki jak w Polsce. Skupiłem się na tym, żeby go zobaczyć, i może dom jest w PL?

Damian

Jak pewnie zauważyliście dom jest identycznie rozplanowany jak nasz. Wzorowali się na naszym. Wszystko jest w tym samym miejscu. Ciekawe czy ogród też taki mały. :P
PS: To nie jest nasz dom, oni mają swój dom. Wydaje się Wam, bo wszystko jest tak samo rozmieszczone. Jakby pokazali ogród to już bym był w 100% pewien czy to nasz dom czy nie. Ale to widać że to inny dom. Tyle że wzorowali się na naszym.

Femek

może i racja bo łazienka, pokój zwierzeń i pomieszczenie x sa po przeciwnej stronie niż u nas....

illumanti

Ciekawe co było w tych czarnych workach na korytarzu :)

Nerox

COś mi się nie chce wierzyć, że Aleks miał zostać uczestnikiem, za dobrze sobie radzi jako prezenter, ale to może w związku z tym, że prywatnie jest DJem.

Aleks został drugim prowadzącym. :D

Damian

No właśnie. Oni się po prostu wzorowali na naszym i nawet im to wyszło. Jednak ja wolę nasz dom, jest przyjemniejszy według mnie.

Femek

te czarne worki to są ( chyba ) takie fotele ....

Damian

Dokładnie. To są fotele.

illumanti

40 minut i ani jednej reklamy. Przeciągają, a nie pokazują jak uczestniczka już wchodzi.  W Polsce dom był kawałek od studia, może jednak dom jest w Polsce?