[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Toni

Zaszły zmiany na głównej oficjalnej stronie programu. Z kastingu internetowego chyba zostaną wybrane cztery osoby (dwóch mężczyzn i dwie kobiety).
https://big-brother.com.ua/
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Nerox

Toni, proszę Cię, jeżeli nie rozumiesz, co jest tam napisane, to się nie wypowiadaj. Nie jestem pierwszy, który zwraca na to uwagę, ale ostatnio masz zwyczaj postowania na forum chyba tylko po to, żeby nabić licznik.

A wracając do BB UA:
Otóż w związku z nieuczciwymi próbami zdobywania głosów Wielki Brat w ciągu 3 dni zamieści zdjęcia dwóch kobiet i dwóch mężczyzn, którzy w uczciwy sposób zostali liderami w głosowaniu. Spośród nich internauci wybiorą osobę/osoby (nie jest to jasno napisane), które zostaną uczestnikami BB UA.

Toni

Nie napisałem, że jestem pewny a chyba a to jest różnica. Tak mi się skojarzyło, że mogą to być wybrańcy
z kastingu internetowego.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Nerox

W oparciu o https://k1.ua/uk/about/news/2011/09/06/bigbrother1 :

- 12 uczestników z normalnych kastingów, 2 uczestników z kastingu internetowego
- Prawdopodobnie program będzie trwał 100 dni (J. Ostaszkiewicz wypowiadając się o projekcie mówi o 14 uczestnikach, którym przyjdzie żyć 100 dni z człowiekiem, którego nie znają i nie widzą - czyli z Wielkim Bratem;) )

Damian

Może Ostaszkiewicz będzie u nich też Wielkim Bratem. :D
A w ogóle ja już nic nie rozumiem. Niby jutro ma być start, a na World of BB piszą że za 3 dni.  :kreci:

Damian

Dzisiaj nie ma startu...
Ale teraz pokazują coś o BB i akurat pokazali fragment finału BB5 naszego!

illumanti

Pokazali pokazali :) No nie wiadomo czy nie ma startu, licznik odlicza coś..

No i start się zaczął!

Studio podobne do polskiego.. Czołówkę mają z jakąś inną piosenką - ich własna?

Nerox

Studio bardzo podobne do naszego. Na początek występ zespołu А.Р.М.И.Я

Damian

Też oglądam. Studio praktycznie takie jak nasze. :D

illumanti

Działa to wam bez problemu? U mnie trochę przerywa..

Rzut kamery w studio na publiczność identyczna jak u nas :D

Kiepski mają tune theme. Już australijskie lepsze. Czołówka też nie fajna

Femek

czuje że dom bedzie podobny do bb4

illumanti

Też czekam na dom. Studio wygląda jak polskie tylko po jakimś remoncie.

Damian

Nawet belka z imieniem jest taka jak u nas w BB4.1

Femek

jest podobne... ciekawi mnie bardzo ....

illumanti

Nie dziwne, że tak jest, skoro BB 4.1 to "dziecko" Ostaszkiewicza. I po latach BB4.1 nie było tak bardzo źle zrealizowane mogę powiedzieć (oprócz kilka występków i jakości obrazu). Nie wiem czy oglądaliście przed rozpoczęciem, ale słychać było głos WB(przynajmniej tak mi się zdaje) i to był komputerowy głos.