[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Toni

Pewne jest też to, że tak jak pisał jeden z portali tym razem zwycięzca otrzyma nie 100.000 funtów a pół miliona.
https://tellymix.co.uk/reality-tv/big-brother/28884-big-brother-12-winner-set-to-win-500000-on-channel-5.html
Za 50 dni 500.000 funtów? :) Najwyższa wygrana na świecie za tak krótki czas (chyba :)).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Jak widać nie oszczędzają na programie. :D

Showmag

Cytat: Rosa w Cz, 08 Wrz 2011, 11:34:32
Cytat: Toni w Cz, 08 Wrz 2011, 10:32:30
To było do przewidzenia, że mieszkańcy jak i widzowie nie zobaczą choinki w domu nie wspominając już o Świętach Bożego Narodzenia.
Przy tej niesmacznej manii politycznej poprawności która panuje w UK zobaczenie choinki w BB było z założenia czyms całkowicie niemożliwym :)

Biorąc pod uwagę, że Anglicy w kościołach mają sex-kluby i markety Tesco, na nic im jest potrzebna choinka i Boże Narodzenie, tym bardziej w "Big Brotherze".

Toni

Najprawdopdobniej podczas launchu do domu jako gość wejdzie Pamela Anderson.
Pamela Anderson will join the housemates as a guest on launch night, as confirmed on the final night of Celebrity Big Brother 2011.
The twist is that Canadian-born model and Baywatch star Pamela Anderson is going into the house on launch night.
Różnie porte piszą.

Damian

Pamela już jest w domu. Weszła podczas finału CBB8.

Toni

Jest już w domu? To znaczy, że sama tam jest? a czy launch BB12 był wczoraj a w tv (w UK) standardowo jest następnego dnia czyli dzisiaj? bo nie rozumiem.

Damian

Wczoraj był finał CBB8. Po wyjściu zwycięzcy Pamela była w domu, Brian połączył się z domem i Ona już siedziała na sofach. Później rozmawiała z Wielkim Bratem w pokoju zwierzeń, została tą noc sama widocznie w domu. A dziś start BB12.

Toni

Zapewne noc spędziła na zewnątrz. Nie wierzę żeby w domu była sama. To dziś live launch?? Łooo od kiedy to tak jest? :) Zawsze dopiero następnego dnia w tv był co mi się bardzo nie podoba.

Damian

Możliwe że na zewnątrz, jednak to tak wyglądało jakby została sama w domu i miała czekać na nowych którzy dzisiaj wejdą. Czyli zapewne w domu nic się nie zmieni, nawet nie posprzątają. A o co Ci chodzi z tym launchem? :P

Toni

No launch np do CBB8 był na żywo transmitowany w tv? czy dopiero był wyemitowany następnego dnia?

Damian

Oczywiście że na żywo. I finał też na żywo. Tylko my oglądamy z opóźnieniem, bo Ktoś to musi do neta wrzucić. W Uk mają na żywo.
A tutaj Pamela Anderson w pokoju zwierzeń podczas finału CBB:

Toni

Finał to wiem, że na żywo ale nie byłem pewien jak z launchem czy też jest na żywo w tv. Oke teraz jest już jasne.
To, że w necie jest później to wiadomo. :) Chodziło mi tylko jak jest w tv.
Sprostowanie do tego co napisałem wczoraj. BB12 potrwa nie 53 a oczywiście, że 63 dni. :)
To i tak mało. Potrwa tyle co pierwsze cztery edycje.

Damian

Tak otwarcia, wyjścia uczestników i finały są zawsze na żywo.

Toni

Dzisiejszy launch 21:30 - 23:00. Przed tym "Celebrity Big Brother: The Winner's Story" (21:00 - 21:30).