[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Toni

Rozumie. Channel 5 podaje że edycja celebrity ma być w sierpniu. Czyli wygląda na to że Niemcy są wyjątkiem
i można już np dwa miesiące wcześniej dowiedzieć się jakie będą zasady, jaki czas trwania, jacy prowadzący itp.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja mam nadzieję że oni tylko nie rozwalą tak fajnie robionego BB.

illumanti

Tzn to już wiadomo, że będzie nowy budynek?
Ten budynek bardzo fajnie urządzali, ukryte pomieszczenia, mam nadzieję, że tak samo będzie z kolejną edycją. Też bym bardzo chciał The Battle. Ale taką z trudnymi walkami, i chamskimi i niesprawiedliwymi, obraźliwymi zadaniami w stosunku do uczestników.

Damian

Nie chodzi mi o budynek. Chodzi mi o to żeby w nowej stacji BB, nie został zniszczony. A dom już pisałem będzie taki sam. To znaczy budynek.

Toni

Channel 5 nie należy do ubogich stacji więc sądzę że nie będą oszczędzać i wszystko będzie na stałym albo
i lepszym poziomie.

Toni

BB12 nie potwa zbyt długo (ale to już standard w BB UK) - tylko osiem tygodni i zakończy się na początku listopada.

Damian

A jednak nie zobaczymy choinki w domu. :P
Ciekawe co wymyślą na tą edycję. I czy zajdą w domu jakieś zmiany, pewnie kosmetyczne...

Toni

To było do przewidzenia, że mieszkańcy jak i widzowie nie zobaczą choinki w domu nie wspominając już o Świętach Bożego Narodzenia. Niemożliwe raczej aby BB UK trwał 14 tygodni. :) Nie sądzę, aby kiedykolwiek mieszkańcy spedzili Święta w domu.

Damian

Obyśmy zobaczyli ciekawe osobowości jak w BB11. No i ciekawe czy oglądalność poszybuje w górę jak zacznie się BB12.

Toni

Wszystko zależy od tego jacy ludzie będą z drugiej zaś strony według Ciebie w poprzedniej edycji były ciekawe osobowości a i tak oglądalność była tylko lepsza od BB10 więc nie za ciekawie.
Teraz nawet ciekawe osobowości zbytnio nie przyciągają jak kiedyś. Wszystko musi się kiedyś skończyć (jak nie na zawsze to chociaż na jakis czas) gdyż nadchodzi całkowite znudzenie.

Rosa

Cytat: Toni w Cz, 08 Wrz 2011, 10:32:30
To było do przewidzenia, że mieszkańcy jak i widzowie nie zobaczą choinki w domu nie wspominając już o Świętach Bożego Narodzenia.
Przy tej niesmacznej manii politycznej poprawności która panuje w UK zobaczenie choinki w BB było z założenia czyms całkowicie niemożliwym :)

Toni

:) Wiadomo już, że podczas jutrzejszego launchu do domu wejdzie 14 uczestników
(siedem kobiet i siedmiu mężczyzn). 12. edycja potrwa tylko 53 dni. Finał 10. listopada...the shortest BB UK.

Damian

Mają bardzo mało czasu na posprzątanie chaty. :D Kilka godzin.

Toni

Ileż to oni sprzątania będą mieli. A co do wygladu domu to zapewne będzie minimalnie zmieniony bo w tak krótkim czasie rewolucji w domu nie zrobią.

Damian

No dużo zmian nie będzie. Przed BB ULTIMATE było na odwrót. Po zwykłych uczestnikach do domu weszły gwiazdy poprzednich serii i zmiany były kosmetyczne, zapewne teraz również tak będzie.