[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Zaciekawił mnie właśnie spokojem, tym że każdemu idzie z pomocą, służy dobrym słowem (to czy jest taki naprawdę, nie wiem, nie mogę tego ocenić). W takim programie mają być heterocharaktery.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No to gratuluję Ci tego że Cię zaciekawił, bo mnie kompletnie nie.

Toni

No i właśnie. Każdy ma inne zdanie, Ciebie nie zaciekawił ale jak widać innych tak skoro prowadzi w wielu rankingach. Nie przepadam za nim ale to nie znaczy, że takich ludzi ma nie być w programie.
Każdy uczestnik ma co innego wnosić do programu. Nie licz na to, że kiedykolwiek będzie 15 uczestników o imieniu Cosimo czy Klaus. Nie doczekasz się.

Damian

A szkoda, byłoby bardzo ciekawie. :D

Toni

Mój finał:                                 a najprawdopodobniej będzie:          albo:               
5 - Leon                                  5 - Benny                                            5 - Cosimo               
4 - Rayo                                  4 - Cosimo                                          4 - Benny             
3 - Benny                                3 - Daggy                                            3 - Leon
2 - Cosimo                              2 - Leon                                              2 - Daggy
1 - Daggy                                1 - Rayo                                              1 - Rayo

ale raczej opcja nr 1, ciekawe ile się z tego sprawdzi.

Damian

Ja byłbym bardzo zadowolony gdyby było tak:
1. Cosimo
2. Daggy
3. Benny
4. Leon
5. Rayo

Szkoda że to nie może być prawda...  :bye:

Toni

Od kiedy to Rayo bierze prysznic kompletnie nagi?? Od kiedy zostało pięć dni do finału? :)
https://bigbrother.de/cms/front_content.php?idart=1995&video.vid=3649010
Damian, nie widzisz tu jakiejś intrygi z jego strony? Jeśli tak, to chyba się z Tobą zgodzę. Poznajcie Raya także jaki jest na zewnątrz, jaki jest wewnątrz każdy już się dowiedział. Urzeknę was także z tej strony i wygram. :)

Damian

Na portalu BBFUN już rozpoczęto odliczanie do wielkiego finału:

Toni

Spodziewałem się takiego posta z Twojej strony. :) W programie rozpoczęto odliczanie od poniedziałku i chyba to jest ważniejsze.

Damian

Pamiętam że poprzednie edycje dużo wcześniej już miały odliczanie do finału. Teraz bardzo późno dali. Na 5 dni przed samym finałem.

Toni

Szkoda, że nie komentujesz tego co dzieje się w domu a to, że np jakos późno tym razem rozpoczęto odliczanie do finału i to na nieoficjalnej stronie programu.
Jeśli chodzi o odliczanie to w domu zegar zawsze pojawiał się podczas ostatniego exit (czyli tydzień przed finałem).
Co do odliczania w trakcie programu daily od siódmej edycji rozpoczynał się on minimum trzy tygodnie przed,
tak jak i tym razem.

Damian

Interesują mnie takie rzeczy w BB więc o nich piszę. Nie interesuje mnie np. że Rayo kąpie się nago...

Toni

W dzisiejszym daily zobaczymy jakie zadanie - challenge czekało na Benny'ego, Cosima oraz Raya, aczkolwiek po nazwie Fantazjaland można się domyslić co na nich czekało. :)

Toni

Było do przewidzenia, że po wejściu skłóconej Lisy z Jasmin, oraz Benson w domu będzie wrało.
Benson wszystkich wkoło niemal krytykuje, najbardziej Daggy, o dziwo chwali Leona. No cóż, tylko świnia ponoć nie zmienia poglądów. Pozostało mi nadal to, że jak jej słucham (a nawet jeśli miałbym nie rozumieć tego co mówi
i tylko na nią patrzeć) to ciśnienie szybuje gwałtownie w górę.
Słuszna wczorajsza uwaga Leona. Piątce finalistów ex-uczestniczki zepsuły ostatni tydzień. Zamiast się bawić
i wykorzystać to, że są tam ostatnie godziny to muszą wysłuchiwać pyskówek. Każdemu się udziela zły nastrój,
a najbardziej Daggy.

Toni

Zadanie Challenge Fantazjaland zaliczył Cosimo oraz Benny, Rayowi się nie udało.
WB zorganizował mieszkańcom glamour-party. Nie obędzie się tradycyjnie bez spięć. :)
Wcześniej mieszkańcy otrzymali zadanie by każdy z nich naśladował jednego innego mieszkańca np.
Cosimo jako Benson. :)