[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Toni

Sądzę, że jeśli tak będzie to informacje tym razem napewno sie pojawią o tym. Ja tam myślę, że dom będzie u nich.
Aczkolwiek ba fajnie by było gdyby jednak mieszkali u nas. :) I oo jeszcze jakby puszczali to także np na TV4, :) ale wiadomo, że co jak co ale to nie jest realne kompletnie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Cytat: Toni w Pn, 15 Sie 2011, 17:17:17
Ja tam myślę, że dom będzie u nich.
Jak to sobie wyobrażasz? Z polski cały sprzęt przewozić na Ukrainę, na zaledwie kilka miesięcy?

Toni

No tylko tak sobie to wyobrażam, bo jak inaczej jeśli domu miałoby nie być u nas? :)
Fajnie. W filmie z YT (dołączonym wcześniej do zdjęcia) na początku jak i pod koniec są wykorzystane sceny
z 10. edycji BB w Niemczech. :) A na nich m.in. Klaus, oraz oma Anne. :)

Damian

Właśnie, właśnie. Coś dużo tych materiałów z Niemiec. :D

Toni

No właśnie, ciekawe czemu akurat z niemieckiego tyle fragmentów. :)
Bardzo mnie ciekawi cały ukraiński BB (dom, uczestnicy, prowadzący). Mam nadzieję, że da się oglądać całe odcinki on line bo jeśli nie to będzie lipa. :(

illumanti

Toni

Coraz bliżej do startu. 10 dni. Jeśli odcinki online będą dostępne free zobaczymy jak zrealizują ją nasi ludzie. :)

Damian

A mnie ciekawi czy dom będzie nowy, czy wykorzystają ten nasz...

chatiflatt

A BB realizowany przez tę samą ekipę w Polsce miał odcinki online za free? No właśnie :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nerox

@chatiflatt najprawdopodobniej odcinki będą zgrywane (podobnie jak masa tego typu programów zza naszej wschodniej granicy) i wrzucane na największe rosyjskie forum warezowe, ale już nic więcej nie piszę, bo nie chcę dostać ostrzeżenia za propagowanie piractwa ;)

Toni

Do domu wejdzie czternastu uczestników. Program potrwa 100 dni.

Damian

Jeszcze tylko 4 dni do startu. Niedługo powinny pojawić się pierwsze zdjęcia domu i wtedy przekonamy się czy będą mieć nowy, czy może u nas. :)

Femek

oby był nowy dom... jakoś mam przeczucie, że będzie nowy dom ... zobaczymy

Damian

No właśnie coś mi też się wydaje że będą mieć swój dom. Ale wtedy nasz Endemol musiałby z całym sprzętem do nich się przenieść. To chyba za duże koszty, sam nie wiem.  :hmm:

Femek

co lepsze, nie ma żadnej informacji w internecie na ten temat