Alicja Walczak

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Gru 2004, 15:38:31

Showmag

Alicja Walczak gosciem Wojewódzkiego
Niedziela, 28 listopada 2004, godzina 22:59

Gosciem dzisiejszego talk-show Kuby Wojewódzkiego była Alicja Walczak- modelka i gwiazda pierwszej edycji "Big Brother'a". Uczestniczka "Wielkiego Brata" opowiedziała w programie o swoim obecnym życiu. W czerwcu tego roku ukończyła politologię, a niedawno rozpoczęła uzupełniające studia magisterskie na Uniwersytecie Warszawskim. Alicja pisze obecnie pracę magisterską o reality shows, zajmuje się parapsychologią i rozwojem własnego wnętrza. Dotychczas chodziła po ogniu, a podczas transu medytacyjnego mała kontakt z Leonardo da Vinci, który okreslił ją jako osobę renesansową. Ponadto gwiazda "Big Brother'a" interesuje się fotografią, aranżacją wnętrz, malarstwem, pisze wiersze i wciąż mysli o własnym programie telewizyjnym. Wojewódzki przedstawił Alicję jako osobę posiadającą unikalną zdolnosć kąpieli w stringach oraz wewnętrzny spokój, a także dziennikarkę, politologa i na dobitkę wróżkę. Na koniec stwierdził, że Alicja jest nawiedzona i powinna pracować jako DJ w Radiu Maryja.

[showmag.info]

Toni

Zastanawiałem się nie raz co słychać u Alicji Walczak, jak wygląda no i proszę. :)
Co u niej nadal nie wiem, gdzie mieszka itp ale za to wiem jak wygląda po dziesięciu latach.
https://pudelek.pl/artykul/34693/poznajecie_10_lat_temu_byla_gwiazda_zdjecia/
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oczywiście mnóstwo pomyłek. Napisali że BB wszedł do Polski w 1999 roku... a wystarczyło wpisać w google BB i nie byłoby tylu pomyłek.

Toni

No szkoda, że pomyłki były w tekście. Nie dwanaście a dziesięć lat temu. Stąd widać ile jest prawdy w artykułach na pudelku. :) Ale Alicje fajnie było zobaczyć po tych DZIESIĘCIU latach. :)
Będąc w domu miała 34 lata czyli teraz ma 44. Łaaaa. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!