Dyskusja ogólna

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:33:02

Damian

Jednak jest tam logo TVN, może gdyby tego logo nie było, to by się nie czepili.

Showmag

Myslisz ze logo jest objete prawem autorskim, a material źrodlowy (audio, video) nie jest i wlasnie LOGO czyni te klipy nielagalnymi?

(pytanie retoryczne)

Damian

Nie no pewnie tak nie jest. Ale to rzeczywiście dziwne, bo ostatnimi czasy żadnych nowych filmów z BB1 nie dodała, a tu nagle znaleźli. Myślę że może w końcu się doszukali tych filmów.
No i dlaczego zostawili filmy z BB3 które są na reality tv na YT.

chatiflatt

Podsumowując: na 9 dni przed uruchomieniem tvnplayer.pl TVN zgłosiła roszczenia do materiałów z BB1, pozostawiając jednocześnie materiały z BB3. Jaki z tego wniosek?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

illumanti

Nie tylko z BB1, finał BB2 i pojedyńcze fragmenty drugiej edycji z tego konta też usunęli. Kurde szkoda, ktoś się napracował, żeby to zdigitalizować i wrzucić na yt, a tu zonk :/

Damian

Właśnie, właśnie. Tam były też materiały (w tym finał) z BB2. Ale to pewnie poszło razem jako całość. Bo było na jednym kanale.

Damian

No i jest tak jak myślałem. Nie ma w serwisie TVN Player nic z BB. Szkoda.

Toni

Między innymi zbyt odmierzchły czas by prezentować jeszcze BB z TVN. Aczkolwiek szkoda.
Poza tym nie wiadomo czy mają jeszcze prawo go emitować.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

W piątek "Archiwum Wielkiego Brata" o 22.00. Obejrzę, bo nie miałem okazji zobaczyć w 2007 roku.

Damian

Właśnie miało być na TV6 "BB4.1-Archiwum Wielkiego Brata" a Oni puścili Czesia!
No nie, to nie było fajne.

Toni

Nie masz czego żałować. W programie wykorzystano sceny z 1. edycji BB. W większości były to tylko obrazki
i podkład muzyczny z opowiadaniem lektora. :) Nic specjalnego, nawet powiedziałbym że beznadziejne.
Zdecydowanie lepsze archiwum Wielkiego Brata w postaci kasety Zobacz więcej która była dodawana do jednego
z pierwszych numerów dwutygodnika BB w 2. edycji.

kamil2505

Ja tez się ucieszyłem, gdy dowiedziałem się, ze mam wolne w piątkowy wieczór i z chęcią czekałem na ten program... a tu Czesio! Żałować, nie żałować, ale z racji tego, że jestem wielkim fanem Wielkiego Brata liczyłem na ten program... No i od deski do deski zobaczę 4 edycję, której niestety z braku dostępu do Czwórki nie oglądałem. Chociaż z tego co udało mi się w necie zobaczyć - też nie ma czego żałować... Mimo to ciekawość u mnie wielka...

Toni

Ba gdybym jej nie widział a tylko czytał o niej w przewadze jaka to była beznadziejna edycja to mimo tego chciałbym ją zobaczyć z czystej ciekawości właśnie. Konfrontacja po swojemu tak więc rozumiem to. :)

Damian

Właśnie mimo waszych opinii żałuję że nie pokazali Archiwum BB i olali widzów. Mnie się coś wydaje że Oni kompletnie nie wiedzieli że to są momenty z BB1, a że nie mięli pozwolenia to nie puścili. Tak to jest, nawet nie wiedzą co puszczają. Sama TV4 nigdy nie powtórzyła tego programu, więc od początku dziwnie podejrzewałem że może nie wypalić. Eh, nie będzie chyba nigdy mi dane obejrzeć tego archiwum...

Toni

Archiwum Wielkiego Brata nie wyemitowali oke.
Zobaczymy czy wedle zapowiedzi programowych wyemitują wogóle 4. edycję. :)