[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Nie było słynnego house tour po domu.  :vomit: Brian słabiutki, nie ma werwy co Davina.
PS: Też mam dobrego neta, a tnie i buforuje niemal bez przerwy. Dlatego dopiero jutro tak na spokojnie obejrzę całość. Teraz to wariacja.

illumanti

Jaka ich jest oficjalna strona w ogóle?

Nerox

U mnie też tnie i buforuje. Ja oglądam w playerze tylko dlatego, żeby być na bieżąco z wejściem uczestników. Pozostałe będę ściągał ;)

illumanti

https://channel5.com/shows/celebrity-big-brother to chyba ich oficjalna strona. Niemcy mają lepsza.. Nawet my mieliśmy lepszą.

Fajnie wygląda ten ekran jak jest też zamontowany wokół drzwi

Damian

To już nie to samo co było w C4. Teraz to wszystko wydaje się  takie malutkie i na szybkiego. Strasznie mi brakuje Daviny.

Nerox

No i póki co, to kiepsko z tymi celebrytami (w porównaniu do np. poprzedniej edycji).

illumanti

Dokładnie. W ogóle już mi się troche znudziło oglądanie tego, chyba dobije do 23.00 i ściągne jutro odcinek, bo niektóre rzeczy mnie w ogóle nie obchodzą, to przewine sobie. Dowling zachowuje się jak debil. Widać, że śmiech publiczności na siłe jest robiony. Widać tak w ogóle, że naśladuje Davine, jej teksty i mimikę twarzy. LOL. 45 minut i 3 reklama.  Ciekawe czy będzie "Big Brother House, this is Brian. You are live on Five, please do not swear" przed tym jak Brian będzie mówił do uczestników w domu.

Damian

To było do przewidzenia że będzie kiepsko. Pierwszy i najbardziej odczuwalny w tym BB jest brak Daviny, potem słynnego house toru. Brian sztywno stoi w miejscu. Nie nadaje się. Tak się teraz zastanawiam czy to był dobry pomysł przywrócenia programu...

illumanti

Czołówka taka rozjechana. To niebo jest już w wielu edycjach jako element czołówki, szczególnie w secret story.

brotherfan

Nudy, nudy...wolę sobie ściągnąć i obejrzeć wybrane fragmenty i oglądać normalne relacje z domu : )

illumanti

Czekam na głos Wielkiego. Tego lektora jest więcej niż zwykle.

Damian

Akurat czołówka bardzo mi przypadła do gustu. Ogólnie te drzwi, obracane oko, i inne są super. Ale to wszystko wydaje się takie bez pompy. Całkiem inaczej niż za czasów C4.
PS: Nie jestem pewien, ale gdzieś obiło mi się o uszy, że to właśnie ten słynny lektor będzie głosem Wielkiego Brata...

illumanti

Porównując czołówkę z BB 2010 do tego co jest teraz to wolałem tą z BB2010. Ten dom na żywo w tv wydaje się taki.. nijaki.

Szampana im zabraknie chyba, dużo go nie dali  :ubaw:

Damian

No właśnie ten dom i ogólnie to wszystko jest takie nijakie, bez tematu. W poprzedniej stacji wszystko jakoś inaczej się prezentowało. Był temat przewodni edycji, a tutaj jakoś tak nijak.

illumanti

Uczestnicy dziwni. Pamela Hasselhoff w ogóle mi się nie podoba. A Dowling serio, z minuty na minutę, coraz bardziej mnie wkurza.

// 4 reklama w godzinę.