[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

brotherfan

Faktycznie :D. Już na tym etapie widać podobieństwa do polskiej edycji (nigdzie indziej ta czcionka chyba nie była używana). Bardzo jestem ciekaw tego programu, mam nadzieję że będzie więcej podobieństw do polskiej odsłony.

No i mam także nadzieję, że program będzie można oglądać online w internecie.

illumanti

Napis by Poland, oko by UK :) Ciekawa mieszanka. Odrazu mają twist na początek  :ubaw:

Damian

Tak ten napis był do tej pory tylko  u nas. Wydaje mi się, że jeśli ta edycja odniesie sukces, to program ma szansę wrócić do nas.

Toni

No nareszcie ruszyła strona internetowa. Nie jestem zwolennikiem logo było made in uk itp ale te jest nawet fajne. Zabrzmi to jak cudze chwalicie, swego nie znacie, ale te bardziej mi się podoba od tych które były w TV4. :)
Strona internetowa też fajna. Podoba mi się, że jest wzmianka o uczestnikach z innych krajów.
Polskę "reprezentuje" Piotr Borucki i Jolanta Rutowicz. Z niemieckiego BB1 są uczestnicy najbardziej charakterystyczni, którzy w tej edycji byli (zwycięzca John, Jurgen, Alex, Sabrina i Zlatko).
Nie wiem czemu nie dali u nas np Manueli, Gulczasa, Klaudiusza.
Także mam nadzieję, że będzie można będzie oglądać daily odcinki a także ringi na stronie.
Z odliczanki wynika, ze program wystartuje 15. września (w czwartek) i fajnie a nie jak zawsze u nas niedziela
i niedziela. W tygodniu nie ma takiej konkurencji wśród programów na innych stacjach stąd moim zdaniem to dobry pomysł (Niemcy-start i ringi w poniedziałki od ośmiu lat, zwyjątkiem drobny w BB6, po kilku miesiącach
ringi były w niedziele).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Dali Klaudiusza, jak nie dali:

Toni

A jest, rzeczywiście, oo no i Gulczas i Monika Sewioło. :) Wcześniej tych zdjęć nie widziałem, może nie zdążyły się załadować. :) Ciekawi mnie czy także podobnie jak logo (napis) będzie także intro.
Coś mi się wydaje, że tak.

illumanti

Czołówka w Polsce była nieźle skopiowana z Australijskiej, nie była zła, melodia też fajna, więc chętnie bym zobaczył to jeszcze raz :)

Toni

Nie była zła to fakt, ale myślałem że będzie po polskiemu a nie skopiowane z innego kraju. :(

Damian

Fajna była, ale wątpię żeby pojawiła się w ukraińskiej wersji. Już samo logo daje do myślenia, że raczej będzie coś nowego. No i ciekawe czy będzie oko w rogu ekranu. Ja wątpię, bo robi to nasz Endemol. :D

Toni

Też wątpię w to, aby logo było na ekranie. Czy gdziekolwiek gdzie w logu było oko widniało ono na ekranie?

Damian

Chyba raczej nie. Chociaż nie pamiętam, może było. Cały czas mnie ciekawi co z tym domem, czy rzeczywiście będzie u nas? jeśli tak, to już musiałby być tam remont.

Toni

Nie sądzę, aby dom był u nas. Pisali by o tym a tak cichosza. Chyba, że nie chcą tego ujawnić przed startem.

Damian

A o czym tu pisać? jak Kiepskich kręcili, to też nic nie pisali. Dopiero potem się okazało. No ale nie wyobrażam sobie żeby cały sprzęt potrzebny do realizacji musieli przewieźć do nowego domu? to chyba duże koszta.

Toni

O Kiepskich to nie taka nowina żeby musieli o tym pisać, co innego ukraińscy uczestnicy BB w domu w Polsce. :)
Koszta owszem duże.  (SS - Holandia-Portugalia).

Damian

Więc wątpię by nasz Endemol wszystko przeniósł na Ukrainę. Jestem prawie pewien że u nas będzie realizowana ich edycja.