[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

illumanti

Zapowiedzieli już, że dom będzie ten sam dla CBB i BB12. Ten lektor jest fajny :) Choć miło, jak kobieta też była Wielkim Bratem. Fajnie wyglądają te nowe kamery, ale jakoś ich mało.
Lustra weneckie się strasznie duże wydają przez te ramki. Mi się właśnie podoba taka duża sypialnia, tylko te rybki w innych pomieszczeniach w ogóle..

Damian

Właśnie, te kamery są boskie! bardzo mi się podobają. ;) No i są lustra, nie to co w Niemczech. :D
A kiedy zapowiedzieli, że będzie taki sam?

Toni

No to skoro dom będzie ten sam w CBB i BB12 to na zapowiedziach się skończyło, że dom będzie największy niż dotychczas. Jak narazie na podstawie tych zdjęć tak się zapowiada ale poczekajmy. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Z miesiąc temu na jakimś angielskim serwisie czytałem o tym, że nie będą zmieniać domu dla zwykłego BB.

Toni

To byłoby zaskakujące jak mieli by dwa domy dla programów które następują jeden po drugim.

Damian

Czyli będzie tak jak przed Ultimate Big Brother. Wysprzątają i tyle. Spójrzcie na fotkę z ogrodu. W lustrze weneckim odbija się druga strona która nie jest jeszcze skończona. Widać jakieś drzwiczki drewniane, pewnie do sauny.

Toni

Na kilka dni przed startem mają jeszcze nie gotowy w całości dom? :)

Damian

To już takie ostatnie poprawki, pewnie coś tam pomalują, dokleją i gotowe. :P

Toni

:) Nie wiadomo nawet jeszcze ile dni dokładnie potrwa CBB. Może od oglądalności to zależeć będzie.
Z drugiej strony celebryci chyba powinni wiedzieć przed wejściem na ile dni może ich nie być maksymalnie dostępnych.

illumanti

Tam zawsze idą tacy celebryci jak Jolka Rutowicz i Jakimowicz. Ten BB to właściwie daje im szanse na promocję i niezły zarobek. Tak w ogóle to w CBB mają w cholere Diet Coke zawsze, a w zwykłej edycji to uczestnicy okazyjnie ją  albo zwykłą Cole mają, tak to wode piją.

Toni

Pewnie mało gdzie w edycjach celebrity są same gwiazdy (resztą tak samo jest w innych programch typu celeb).
Na udział w takim programie jak BB mogą sobie pozwolić osoby które nie mają akurat dużo zajęć, a jeśli już mają to życzą sobie tyle ile straciliby podczas gdy będą w domu plus zapewne coś dodatkowego jeszcze, albo i dużo więcej jeszcze. :)

illumanti

https://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114628,10096421,_Przestancie_sie_z_nimi_pieprzyc____Artysci_gniewnie.html - "Jeśli macie zamiar podpalić jakiś dom w Londynie, proszę zróbcie to w domu Big Brothera! - napisał raper Example na Twitterze."

Tak w sumie to zapomniałem, że teraz dość niebezpiecznie w UK się zrobiło...

Damian

Haha, a dopiero go wyremontowali.  :ubaw:

illumanti

Pokój zwierzeń.. koszmar. Brzydki jak cholera.  :?!: Nasz z BB3  ew. BB5 już był ładniejszy moim zdaniem.

Behind the scenes :)

Damian

Już pokazali pokój zwierzeń?!  :szok: Rzeczywiście beznadziejny. Ten fotel, fu! okropność.
PS: A może ten fotel będzie inny?