Jestem jaki jestem

Zaczęty przez podmark, Cz, 12 Maj 2005, 14:28:21

podmark

Głosu nie ma, to chociaż pazurki  :zabek: . Tylko, że Michał ją cały czas uciszał i mówił, że ją to powinno najmniej interesować. Wielka miłosć  :terefere:  :terefere:

egzystencjonalistka

No wiesz podmark każdy kocha na swój sposób. To jest jego sposób na okazywanie uczuć.

podmark

Ja jestem ciekawy, czy naprawdę w domu Wisniewskich zawsze jest taki ruch. W programie drzwi się nie zamykały - jedni wchodzili, drudzy wychodzili, a potem się dziwić, że dzieciaki chorują - tyle wirusów, bakterii...

Pudelek

Cytat: egzystencjonalistkaNo wiesz podmark każdy kocha na swój sposób. To jest jego sposób na okazywanie uczuć.

Mężowie którzy znęcają się nad żonami też kochają żony na swój sposób i to jest ich sposób na okazywanie uczuć...
A wracając do Wisniewskiego to wydaje mi się, że on nie wierzył w sukces Mandaryny. Myslał pewnie, że na jednej płycie się skończy. A niedługo może się okazać, że ona zrobi większą kariere od niego, może nawet międzynarodową.

Luxis

CytatA niedługo może się okazać, że ona zrobi większą kariere od niego, może nawet międzynarodową.
bo tak bedzie ;) jestem pewny, jak juz była z Here I Go Again trzy miesiące temu kilka tygodni w Top Ten Dance Charts w Austrii - liste najpopularniejszych singli w Austrii... dzieki temu ją inne kraje zauważyły, np. Indonezja, Japonia i Niemcy. Z tego co wiem jak jest na rynku muzycznym w Niemczech, bo sie tym tam interesuje to wiem, że w różnego typu programach - koncertach (np. The Dome, Top Of The Pops, Comet, Viva Interactive), żadko spiewa się tam na żywo... więc ona ma naprawdę duże szanse na Niemcy i inne kraje. Tam walą wszyscy z playback, chyba że ktos chce troche pofałszować   :zabek:

dam inny przykład, bardzo utalentowanej, a wg. mnie najlepiej spiewającej polskiej piosenkarki - mianowicie Edyty Górniak. Już jak zdobyła sławę miedzynarodową dzieki Eurowizji to wydawała single i płyty na swiecie, i z całkiem dobrymi rezultatami, a jej teledyski były puuszczne w wiekszosci stacji muzycznych w Europie... potem Edzia się skoncentrowała na Polsce i tu wydawała płyty, w 2000 na kilka lat słuch o niej zaginął, ale jak wróciła z Impossible, to miała pełno dat i koncertów w Europie, n. mam na kompie i widziałem tez to w tv, jak wystepowała, w Top Of The Pops w Niemczech na liscie najlepiej się sprzedających singli, w Viva Interactive też, i inne koncerty plenerowe. jej videa były puszczane na tamtejszych wszystkich stacjach tv. Mam tez to na kompie. Więc da sie zrobić chocby europejska karierę. Trzeba mieć COS, tak Edyta ma głos, a Mandaryna ma taniec, bo tańczy super, jest jedną z najlepszych tancerek dance w Polsce.

O kurcze, ale się rozpisałem ;)  :P  :zabek:

alexander

mandaryna jest już znana w Niemcczech i Austrii na 100% chyba też w Chinach, życze jej wielkiego sukcesu bo jak wejdziecie na strone: www.amazon.de i wpiszecie podajże "troje" to wyskocza wam Cd's michała i jacka i tej niemki

Showmag

Rozstanie Marty i Michała Wisniewskich
Wtorek, 06.12.2005, 00:30

Marta i Michał Wisniewscy rozstali się. Wszystko zaczęło się po nieudanym występie Mandaryny podczas wrzesniowego Sopot Festival 2005. Dalej sytuacja potoczyła się błyskawicznie... Wisniewscy nie są już razem. Mandaryna została sama, a Michał zamieszkał ze swoją nową ukochaną- Anną Swiątczak, wokalistką "Ich Troje". Marta i Michał wzięli slub cywilny 11 lutego 2002 roku. Wiosną 2003 wystąpili w reality show TVN "Jestem jaki jestem". Kamera sledziła ich losy przez ponad 3 miesiące. Kilka miesięcy póniej, w obliczu kamer Wisniewscy wzięli slub koscielny. Odbył się on 10 grudnia 2003 roku w bajkowej scenerii dalekiej północy. Bajka dobiegła jednak końca...

"To nie wina mediów. Jesli ktos wystawia życie na blask reflektorów, musi liczyć się, że oswietlą nie tylko to, co błyszczy"- mówi ks. Arkadiusz Nowak, który dwa lata temu przewiązał ich ręce stułą i powiedział: "Co Bóg złączył, człowiek niech nie rozłącza". Teraz ma nadzieję, że nie wszystko stracone. Od grudnia, za zgodą sądu, będzie mógł mediować przy rozwodach. Slubu Wisniewskim udzielił poza parafią, w Finlandii. Wymagało to zgody władz koscielnych. "Spełnili wszystkie wymagania koscielne, pokazali też swiadectwa ukończenia kursów przedmałżeńskich"- zapewnia ksiądz Nowak. Duchowny zgodził się na obecnosć kamer. "Uważałem, że to dobry przykład i nadzieja dla poszukujących, a życie Michała tak zmieniło się na lepsze, że jego publiczna deklaracja wiary mogła mieć pozytywny wpływ na młodych ludzi. Bolało mnie tylko, że na slubie zabrakło jego mamy"- kiwa głową. Po dwóch latach od bajkowego slubu, ksiądz Nowak jest zmartwiony tym, co dzieje się u Wisniewskich. Po głosie słychać, że mu ciężko, jakby czuł odpowiedzialnosć za losy rodziny, którą ukonstytuował w obliczu Boga i ludzi. "Nie mnie, tylko siebie zawiedli. Powinni sobie przypomnieć deklarację wzajemnej miłosci i wiernosci. A że składali ją publicznie, ciąży na nich odpowiedzialnosć także wobec milionów ludzi, którzy słyszeli to w telewizji"- mówi. "Widzę nadzieję, ale obojgu potrzebne są rekolekcje: czas wewnętrznej zadumy i odnowy, przemyslenie tego, co się stało, wobec tego, co przysięgali sobie i Bogu. A ja zawsze znajdę dla nich czas"- dodaje. Ksiądz Nowak znał Michała przed slubem. Lubili z sobą rozmawiać. "Poruszalismy tematy szczęscia i powinnosci rodzinnych"- mówi. Teraz jest bolesnie zaskoczony. "Wierzyłem, że to będzie udane małżeństwo. Przeszłosć Michała, jego dojrzałosć i miłosć Marty wydawały się gwarancją życia na dobre i na złe"- załamuje dłonie. Nie rozumie, co mogło się przyczynić do rozpadu związku. "Rywalizacja? Nadmierne ambicje? Bezwzględnosć show-biznesu? Gwiazdorstwo?"- pozostawia te pytania bez odpowiedzi.

[Zofia Kraszewska, Super Express]

Kamil

ech Mandaryna, Mandaryna hehe
ale "jestem jaki jestem" mogli by przywrócić hehe (sprawa rozwodowa itp.) same atrakcje <lol2>

Wisniewski Rulez!

Justysia17

Cytat: Kamilech Mandaryna, Mandaryna hehe
ale "jestem jaki jestem" mogli by przywrócić hehe (sprawa rozwodowa itp.) same atrakcje <lol2>

Wisniewski Rulez!

no nie wiem czy akurat sprawa rozwodowa na oczach widzów całej Polski to dobry pomysł
Ale JJJ bylo bardzo fajne ;)

Showmag

Kosztem dzieci chce dokuczyć żonie
- Nie pozwolę grać dziećmi! - mówi Marta. - Michał przekroczył granice. Angażuje nasze dzieci w medialne rozgrywki. To obrzydliwe i niecne! - mówi ze szlochem.
Wszystko się wydało

Jak się dowiedziała, jej mąż zamierzał zorganizować kolejny show, tym razem ze swoimi dziećmi w rolach głównych.

- Mówił, że chce je zabrać do siebie. Na szczęscie wydało się, że chciał je zabrać po to, by zabarykadować się z nimi w domu, zwołać stowarzyszenie ojców walczących o prawa do dzieci i uczynić z tego medialny skandal, pożywkę dla prasy. Czujnosci przyjaciół zawdzięczam, że ten podstęp się nie udał - płacze Mandaryna.

Dzieci Wisniewskich są teraz kartą przetargową w ich serialu rozwodowym. - Myslałam, że Michał kocha je bezinteresownie. Teraz widzę, że myli rzeczywistosć z fikcją, zdaje mu się, że bierzemy udział w kolejnym telewizyjnym reality show - zastanawia się Marta.

- Nie zabraniam mu spotkań z dziećmi, jest ich ojcem. Ale nie pozostawię ich samych z nim. Sam przyznał, że jest na psychotropach i że popija.
Michał działa teraz na oslep

Popełnia głupstwa. Na swojej stronie internetowej oswiadczył, że pozywa do sądu wydawcę "Nowego Dnia" i autora artykułu w tym dzienniku. Pozywa także Katarzynę Kanclerz. O zarzutach nie pisze, ale domyslamy się, że chodzi mu o szerzenie przez nich nieprawdy na jego temat. Spodziewa się odszkodowania w wysokosci 500 tys. zł. Obiecuje zasilić Wielką Orkiestrę Swiątecznej Pomocy. Szlachetniej byłoby, gdyby dał darmowy koncert.
Katarzyna Kanclerz komentuje słowa Michała:

- Przestałam wierzyć w to, co mówi. Ustosunkuję się do jego ostatnich urojeń, jak przyjdzie pozew z sądu wraz z uzasadnieniem.

[Zofia Kraszewska, Super Express]

Luxis

dzisiaj w sobote Michał W. był w Dzień Dobry TVN i był raczej spokojny...

Luxis

Mandaryna tez była w Dzieńdobry TVN i też była spokojna... wydaje mi się że media bardziej zrobiły z tego rozwodu nagonke medialną, a oni nie byli AŻ tak mocno pokłuceni... ale cóż, takie są konsekwencje życia mdialnego.

podmark

Wisniewski powraca !!!

Wg "Faktu" już wiosną na ekranach pojawi się trzecia edycja reality show "Jestem jaki jestem" z Michałem Wisniewskim w roli głównej. Program będzie emitowany nie na TVN, ale... w TV 4  :los:

Luxis

niewierze... :/ Fakt jak zwykle sciemnia... Zresztą najwyżej jak by była nowa edycja to Wisniewski by sie na małą TV4 niezgodził, chyba że Polsat to przejmie... ale i tak wątpie... :?
zresztą Fakt pisał też, że Okupnik i Kukulska będą w Tańcu, a nie ma ich. Potwierdziły sie tylko dwa inne nazwiska, a te nie ..

podmark

Cytat: ŁukiFakt jak zwykle sciemnia...   pisał też, że Okupnik i Kukulska będą w Tańcu, a nie ma ich.

Co do Kukulskiej to powodem jej rezygnacji była choroba ojca - pisali o tym wczoraj w "SuperExpresie".
Sciemnia, nie sciemnia - Wisniewski chce powrócic w wielkim style i chwyta się kolejnej wersji reality ze swoim udziałem. Ale jesli będzie to w TV4 to wielkiego powrotu raczej nie będzie  :plask: . A może to będzie to "Pokaż swoją twarz", talk show, który miał byc na Polsacie, ale go odrzucili ??