[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Mi się wydaje że na tych butelkach nie widniało jej zdjęcie. Owszem powiedziała na widok butelki z piwem mój sekret, mój sekret ale odebrałem to jako że widniała na butelakch z piwem a nie że właśnie na tych butelkach jest jej zdjęcie. Z drugiej zaś strony siostra dawałaby jej pivo, żaden to towar luksusowy podczas gdy chyba mają dostęp do alkoholu jakiegoś w domu choć zadania tygodniowego nie zaliczyli stąd może ten luksusowy napój. :)
Być może jednak było tak jak piszesz, ale butelek dużo nie było i pewnie zdjęła obwolutę z butelki. :)
Jeśli ma ktoś jeszcze buzzarować z uczestników to z pomocą Leona bądź Jaqeliny którzy mogą komuś powiedzieć swój sekret aby ta osoba mogła zdobyć bilet. Innego sposobu nie widzę.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Benny opuścił dom Wielkiego Brata!

Toni

O qrde. A więc jednak. W zapowiedziach po wczorajszym odcinku właśnie były fragmenty że chce wyjść.
Szkoda. Na początku jego pobytu żył domem Wielkiego Brata, później było widać że nie bardzo się w nim czuł.
Być może gdyby Benson była obecna zatrzymałaby go nowu (gdyż w zeszłym tygodniu o mały włos a wyszedłby).
Zostało ich siedmiu czyli wyjścia do samego końca będą bez zmian czyli co dwa tygdonia. Jeszcze tylko dwa wyjścia.
Fajnie by było gdyby w finale znaleźli się Ci którzy są od samego początku, akurat pięciu ich jest (Cosimo, Daggy, Ingrid, Rayo, Steve).
Być może jednak Cosimo zostanie bez biletu, gdyż wczoraj można było na portlau bbfun.de przeczytać a także zobaczyć we wczorajszym daily odcinku, że Cosimo nie powiedział dobrze sekretu Benson. Jej prawidłowy to "Mam 500 par butów". Cosimo z koeli powiedział, że ma dużo par butów, że ma bzika na tym punkcie. No halo nie jest to prawidłowo, nie powinien mieć przyznanego biletu.
W połowie sierpnia czyli dokłądnie w poniedziałek 15stego wpuszczałbym co tydzień aż do finału po dwóch
ex-uczestników (tych najkolorowszych) żeby było coś innego, bo Ci którzy zostali nie wiem czy zapewnią jakieś atrakcje. Oglądalność może pójść w dół. Oby nie, aczkolwiek zobaczymy.

Damian

Cosimo jest jaki jest, ale jak go tam lubię. Dzięki niemu dużo się dzieje. Chciałbym żeby był w finale, mimo tego co zrobił z tym sekretem.

Toni

Też go na swój sposób w jakimś stopniu lubię (mniejszym bo mniejszym ale lubię). Denerwuje mnie w nim to,
że wszystkich często o coś oskraża a potem przeprasza. Zarzuca pozostałym, że są wszyscy mili do wszystkich bo grają, a on? Może on też gra w momencie gdy przeprasza żeby się nie narazić (dwa razy buzzarowania to także gra). Niech jest w tym finale, ale niech zajmie piąte bądź czwarte miejsce.
Na samym początku gdy zobaczyłem że będzie w BB pomyślałem że łooo to się będzie działo, ale trochę mnie rozczarował. Znając go znacznie wcześniej zanim się pojawił w BB (jego perypetie w każdej edycji DSDS na kastingach a także w reportażach RTL-u) to jest w domu dość spokojny. :)
Na samym początku pomyślałem, że może to być spokojniejszy trochę a'la Klaus.

Damian

To jest trochę taki Klaus tyle że w nowej edycji. :D Producenci wiedzą co robią. Wiedzą jak przyciągnąć widzów.

Pudelek

Do Klausa bardzo daleko.... Widać, że ktoś z produkcji uznał jego zagranie z biletem za nadużycie. Bo tak szczerze sekret został z grubsza odgadnięty i teoretycznie bilet się należy.

Myślicie, że tę edycję wygra wreszcie jakaś kobieta? Ingrid ma chyba spore szanse z Rayo? Choć ja bym chętnie w trójce (a nawet na pierwszym miejscu)  zobaczył jeszcze Daggy.

Toni

Chciałbym żeby znowu wygrała kobieta. Byłaby to i tak dopiero czwarta kobieta która zwyciężyłaby w niemieckim BB (BB2-Alida, BB3-Karina, BB8-Isi). Tak jak w poprzednich edycjach mocnymi faworytami byli mężczyźni tak w tej edycji mocnymi faworytami jest moim zdaniem Ingrid i Daggy. Na podstawie poniedziałkowego live show można wnioskować w oparciu o ranking widzów (kto jest najseksowniejszym domownikiem) że duże szanse są na to,
że ostateczne starcie w finale rozegra się między Rayem, Ingrid i być może Daggy. To jest moja trójka.
Co do sekretu Benosn nie powiedział go dokładnie tak jak on brzmieć powinien i uważam że niesłusznie został bilet mu po raz drugi przyznany.

Damian

Ja chcę tylko żeby programu nie wygrał Rayo. Od początku jakoś go nie lubię. Wydaje mi się że cały czas wszystko co robi to jest strasznie udawane. Oby wyszedł jak najszybciej.

Toni

Wydaje mi się, że cała piątka "starych" mieszkańców znajdzie się w finale. Rayo też nie chciałbym aby wygrał,
ale widać że ma dość duże szanse na to niestety. Według mnie zajmie drugie bądź trzecie miejsce.

Dużo w tej edycji dobrowolnych wyjść. Nie licząc podwójnego wyjścia Jordan, zrezygnowało z udziału z programu aż ośmioro uczestników. To dużo jak na tak krótki okres czasu.,
Zbliża się dwutysięczny daily odcinek (za niespełna dwa tygodnie). Ciekawe czy zrobią jakiś jubileusz z tej okazji. Moim zdaniem powinni.

Rosa

Właśnie przeczytałem dzisiaj że ta edycja to jakis żart, więcej osób samo zrezygnowało niz zostało wyrzuconych w wyniku głosowania a jedna osoba zrezygnowała DWA razy WTF?
Niech juz to skończa bo to naprawde wstyd przynosi całemu programowi BB.

Damian

I teraz widać że nasz BB nie był najgorszy. A ta edycja powinna nazywać się Lajt. :D

Pudelek

To norma w niemieckich edycjach. Począwszy od drugiej edycji uczestnicy chętnie wychodzili na własne życzenie.
W poprzedniej edycji dwukrotnie na własne życzenie wyszła śp Cora. Czego się nie zrobi by do programu wróciła osoba wzbudzająca zainteresowanie widzów.
To tak jak spotkania z członkami rodziny w trakcie programu lub wyjścia na zakupy (a ostatnio wyjazd nominowanych pod kościół w przebraniu mimów by rozegrać zadanie polegające na tym kto zarobi więcej pieniędzy). Niefajne ale dość charakterystyczne dla niemieckich edycji BB.

Toni

Każdy kraj rządzi się swoimi prawami. :) Co do dobrowolnych wyjść oraz powrotów miało to miejsce aż dwa razy na jedenaście edycji. Kto powiedział, że u nas w przyszłościowych edycjach które by były takiej sytuacji także by nie było gdyby zależało producentom na osobie która dobrowolnie zrezygnowała.
Gdyby wyszła np Jola, nie chcieliby jej znowu z powrotem gdyby ta jednak chciała wrócić (albo i nie)?
Szybko uporali się mieszkańcy z nowym zadaniem tygodniowym.
W ogrodzie została zaznaczona specjalna droga na końcu której znajdowało się specjalne urządzenie wrażliwe na ruchy, stąd ową drogę mieszkańcy musieli pokonywać bardzo wolno, jak najmniejszymi krokami i tak sto razy.
Jeżeli przemieszczali się za szybko urządzenie wydawało dźwięk i trzeba było rozpocząć od nowa.
We wczorajszym odcinku Wielki Brat zaliczył im zadanie, ale póki co do końca tygodnia z powodu nie zaliczenia zadania tygodniowego z poprzedniego tygodnia mieszkańcy są na diecie makaronowej. :)

illumanti

Jedzą sam makaron? Czy z jakimiś dodatkami?
Powinien WB im później zrobić tydzień odchudzania po tych makaronach, tak jak to u nas miało miejsce.:)