[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Rozumiem, szkoda że u nas nie było logo oka chociaż w trakcie programu zamiast tego dzień (pomijając to że wogóle mi się nie podobało nasze logo z TV4, ale lepsze byłoby to niż nic).
A co do UK to ciekawe jakie będzie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Zwycięzca Ultimate Big Brother Brian Dowling poprowadzi nową edycję...

Rosa

A Emma Willis poprowadzi program  Big Brother's Bit On The Side

Damian

Czyli On sam poprowadzi launch night, itd. Tak jak to było z Daviną?

illumanti

Ha ha ha. A jak wychodził z UBB, to jeszcze mówił, że opuszcza dom ostatni raz i będzie robił to wolno :). Średnio go widzę w tej roli

Damian

Ja też.  :| Niezastąpiona była Davina, będzie jej brakować. Szkoda że nie chciała prowadzić nowej edycji.

illumanti

Davina miała swój styl, swój sarkazm, swój humor. Tak by the way, nie wyobrażam sobię, że Brian będzie mówił to co Davina, tzn:

"BigBrother house this is Brian. You are live on Channel 5, please do not swear. Amber James and ktoś tam jeszcze  the lines are closed the votes have been counted and verified, and I can now reval that the first  person to be evicted from the Big Brother house is Amber. Amber it's now time for you to say your goodbyes. I'm coming to get you"

//Sorka za błędy jak są ;)

Damian

Już jest nowe oko, jestem zawiedziony. Jest takie proste.  ;(

Chciałbym żeby to okazało się nieprawdą, ale to niestety prawda. Przecież logo z poprzedniej edycji jest o wiele lepsze!

Pudelek

U nas logo też się zmieniło gdy program zmienił stację nadawczą. Może obowiązują tu jakieś prawa własności. :P
Davina była faktycznie świetną prowadzącą ale pewnie teraz ma już jakiś nowy program w stacji o większym zasięgu.

Damian

Pewnie tak. No ale ten Kto robił oka dla C4, robił też te nowe dla C5, więc nie wiem dlaczego jest takie słabe. Pojawił się pierwszy zwiastun nowej edycji. Powiem szczerze, że tutaj to logo lepiej się prezentuje. No i jest słynny lektor i słynna muzyczka!
https://youtube.com/watch?v=EfZteqOGSZ8&feature=player_embedded

Toni

O qrde, niby logo fajne bo całkiem inne ale mnie się nie podoba. Fakt no BB powędrował do innej stacji stąd inne oko, albo zamierzone działanie nowej stacji. Mnie się oczy w logu BB nie podobają, wole tradycyjne, które też ciekawie da się skomponować np edycje rózne kolory w Chorwacji.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ileż można zwykłe logo dawać, te oka w Uk są fajne, prócz tego. Ogólnie ten BB z UK ma taki fajny klimat.

illumanti

To oko jakoś mi to z Secret Story troszkę przypomina ;-)

Damian

Podobne, ale w Secret Story jest lepsze. To jest takie biedne. No ale jak widać w pierwszym zwiastunie, to prezentuje się całkiem fajnie.
Podobano jutro mają pojawić się pierwsze zdjęcia domu!  :buzz:

illumanti

W zwiastunie było napisane, że dom będzie większy :) Już się nie mogę doczekać by to zobaczyć. Najbardziej z całego domu ciekawi mnie Diary Room