[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Oglądalność live show spada, ale nieznacznie. Oby jak najszybciej wyleciał Flo i Benson. Cały czas nadawają
i nadawają, jacy oni to nie są szczerzy itp wobec innych. Tak jak Floriana lubiałem tak teraz absolutnie nie.
Nowe zadanie tygodniowe. Mieszkańcy muszą nakręcić teledysk muzyczny w 3D. :)
Ingrid buzzarowała sekret Alexa, lecz nie udało jej się. W ten o to sposób jest pierwsza na liście nominacyjnej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Łał, ciekawe zadanie nareszcie! a co do oglądalność, niby mało, ale jednak spada...

Damian

Alex opuścił dom Wielkiego Brata! ma jakieś problemy z żołądkiem.

Toni

Alex oprócz problemów żołądkowych miał także problemy z ciśnieniem. Jak tyle kawy wypijał, zero ruchu. :)
To już druga osoba, która opuściła dom w tym tygodniu (w poniedziałek była to Fabienne).
Zastanawiam się czy tak czasami w poniedziałkowym live show nie wejdą dwie osoby :) (jeśli producenci mają taki zamiar to niech będą to jakieś ciekawe osoby, a nie taka Jaquelina której niemal nie widać, bo jeśli mają to być takie osoby to już lepiej jak nikogo nie wpuszczą i wówczas będą mogli później zacząć z cotygodniowym wylatywaniem).
Benson RAUS!

Damian

Oby już nikt nie wchodził. Ciekawe jak tam oglądalnością.

Toni

Ja bym zobaczył dwóch nowych uczestników, ale ciekawych, dzięki którym działo by się. Mam dość oglądania w 90% w daily odcinkach Benson w roli głównej.
Co do oglądalności to wiem, że poniedziałkowe programy live show nadal ogląda ponad milion widzów, jak jest
z odcinkami dlaily tego ostatnimi dniami nie wiem.

Damian

Ja już nawet nie oglądam, odpuściłem sobie. Strasznie nudne odcinki teraz są, nic ciekawego. Ewentualnie ringi są jeszcze fajne, dużo się dzieje.

Toni

Z tego co pamiętam nie, że teraz według Ciebie odcinki nudne są tylko już od jakiegoś czasu.
Mi odpowiada, nie narzekam. W czwórkowym BB także było obgadywanie w większości :) i kłótnie.

Damian

Tyle że z czwórkowego znało się każde słowo, tutaj gorzej. :D
Ja tam czekam na BB w UK. Szkoda że ringów nie ma na ich stronie, chętnie bym obejrzał. Bo w TV jak lecą to nigdy nie mam czasu.

Toni

No więc właśnie w tym tkwi problem. Dla np Niemca nie znającego polskiego nasz BB też byłby nudny.
Gdyby nie Benson mogłoby być nudno, aczkolwiek mam nadzieję że w najbliższych nominacjach zdobędzie odpowiednią ilość głosów by być nominowaną i wyleci za tydzień.
Big Brother Deutschland na facebooku ma już ponad 317 tysięcy fanów.

Toni

W dzisiejszym live show główną atrakcją będą nominacje (chciałbym aby nominowana była Benson i Florian).
Ponadto będzie ciekawy mecz pt starzy kontro nowi, oraz rozwiązanie zadania tygodniowego. Gościem będzie Timmy i Fabienne oraz Valencia. :)
Qrde mogłaby wejść na tydzień. Ale by się działo hoho.
Będzie także materiał dotyczący wyjścia z domu Ingrid. Spotkała się z mamą oraz najlepszą przyjaciółką, oraz otrzymała od WB 100 euro by mogła sobie kupić swoje ulubione słodkości. :)
Nagroda była w zamian za to, że Benson i Benny kilkanaście dni temu zgodzili się przebywać w survivor roomie.
Nic nie wskazuje na to, że wejdą dziś jacyś nowi. W domu obecnie przebywa dziesięciu mieszkanców, aby dotrało do finału pięciu to opcje są dwie. Pierwsza z nich, że od 15. sierpnia wyjścia będą co tydzień bądź tydzień przed finałem wylecą dwie osoby.
50 dni do finału! Duże szanse na wygranie moim zdaniem ma Ingrid i Steve.

Damian

Ingrid wyszła na zewnątrz?! to trochę przesada.

Pudelek

W dziewiątej edycji wypuścili na zakup słodyczy Alex. Było wesoło jak dziewczyna śliniła się przy ladzie na widok słodyczy (a dokładnie żelków), których dawno nie widziała.

Damian

To powinni w domu w jakimś pokoju zrobić sklepik, a nie od razu wypuszczać z domu...

Toni

Niespodzianka Ingrid i jej wyjście także mnie zaskoczyło, tym bardziej że nie przebywa w domu nie wiadomo ile a tylko 85 dni no ale oke. :) Niespodzianka super, wczoraj w live show można było zobaczyć cały jej przebieg.
Co do wczorjaszego live show to cieszę się, że Benson jest nominowana. Ciekawy pomysł był z tym, że po nominacjach mieszkańcy a dokładnie nominowane osoby czyli Benson i Jaquelina mogli zobaczyć na ekranie kto ich nominował i dlaczego. :)
Fajna też była "godzina szczerości" w pokoju pokus, która była także w BB10. Wczoraj mogli o sobie usłyszeć Benson i Cosimo. Mam nadzieję, że będzie tak już w każdym odcinku.
Przezabawny był także mecz w błocie. I znów przypomniało to The Battle gdyż uczestnicy byli podzieleni na dwie grupy (zielona-nowi, pomarańczowa-starzy). Nowi przegrali. Wcześniej wszyscy mieszkańcy musieli spakować swoje rzeczy do walizki. Przegrani mieli po meczu minutę czasu na to by wyjąć z walizki to co uda im się założyć na siebie.
To co zostaje w walizce zostaje zabrane na określony czas. Odbyło się to za pomocą zamaskowanych
men in black którzy czuwali nad przebiegiem akcji.
Valencia oczywiście wyglądała znowu zjawiskowo :) i ten jej cięty język.
Podobało mi się także że powrócono do a'la zadania z BB9 czyli latarni którą ma w rękach mieszkańca przez pewną ilość godzin a później wręcza ją osobie za którą nie przepadą itd. Latarnię musiała wziąć jedna z nominowanych osób. Wzięła ją Jaquelina i wręczyła ją Benson na cztery godziny. Osoba któa ma latarnię nie może z nią usiąść,
musi cały czas być na nogach. Szkoda, że akcja z latarnią będzie tylko przez 24 godziny. Mogłaby być przez kilka dni, chociaż 3, czy 4 dni i cztery godziny to za krótko, dałbym sześć godzin dla jednej osoby.
BBfun podaje, że ma wrócić także Drillinstructor.
Wczorajszy live show oglądało 1,09 miliona widzów czyli jest dobrze cały czas.