[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Chyba nie mają miejsca żeby go gdzieś umieścić. Gdy w całości BB przejął RTLII powtórki były w soboty w godzinach porannych ok 8:30, 9:00. Teraz też w tych godzinach lecą jakieś stare seriale, musiała być niska frekwencja oglądalności powtórek stąd znieśli je.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Dziwne, ale przecież codzienne odcinki powtarzają jakoś o 11 rano, prawda?

Toni

No tak, :) w tej edycji są o 13:00, ale przeważnie były o 11:00. Powtórki odcinków daily od zawsze były.
Moim zdaniem  była niska oglądalność tego, a np w tym samym czasie coś co wcześniej emitowali miało większe stąd powtórek już nie ma.

Damian

A więc teraz są o 13. Szkoda, bo zazwyczaj ringów nie mogę oglądać, a z chęcią bym zobaczył.

Toni

Ja nawet oglądając premierowe ringi w poniedziałek, to w większości wypadków wstając rano w sobotę oglądałem powtórki. :)
Odcinków daily nie ma powtórek z piątków i sobót, a co dopiero chciałoby się powtórek ringów. :)
W poprzedniej edycji jakoś w połowie trwania powtórki z piątku były w sobotę o 18:00, przed odcinkem premierowym, ale z soboty to nigdy nie było powtórek 9owszem były w poniedziałek, ale wówczas gdy nie było odcinków daily w niedziele).
Ale kogel mogel. :)
Wracając do wyjść. W domu jest 13 uczestników. Wygląda na to, że w najbliższy poniedziałek normalnie będą nominacje, za dwa tygodnie (18. lipca) exit i od razu kolejne nominacje i wówczas tak co tydzień do finału. W inny sposób się nie da, bo bez sensu jak w ostatnich tygodniach wylatywałyby dwie osoby.

Damian

No właśnie, na pewno tak będzie. Czyli raczej już nikt nie wejdzie. A jak to jest z czołówką? nowych dodali do niej?
EDIT: Mieszkańcy wrócili do domu Wielkiego Brata. Szybko...

Toni

W czołówce bez zmian, nadal jest Barry, Hedia. Mogłoby tak zostać. Nie chciałbym tych nowych w niej. Wogóle to nie przemawiają do mnie, nie są zbyt ciekawi (no chyba że za wyjątkiem Benny'ego jeśli miałbym wybrać kogoś takiego).
Szybko "starzy" wrócili do domu. Potrzymałbym ich w ogrodzie do piątku.

Toni

Zapomniałem dodać, że podczas poniedziałkowego live show Aleks powiedziała że od teraz to jest
Big Brother EXTREME, jednak nigdzie nie jest to umieszczone, ale może i dobrze. Niech jest jak jest dotąd.

Damian

Toni, nie pisz od razu posta, pod postem. Używaj opcji edytuj. A co do tego do powiedziała Aleks, jakoś nie szczególnie to widać, dzieje się po wejściu mieszkańców ponownie do domu tak samo jak i przed. Nudnawo.

Toni

Posta umieściłem nie specjalnie pod postem, nie było możliwości edytowania.
Opcja ta po pewnym czasie jest blokowana, lecz nie wiem po jakim czasie.
Spróbj sobie zedytować post który napisałeś w BB USA i zobaczysz, że się nie da.
Co do Extreme oczywiście, że tego nie widać. :) Tymbardziej, że starzy już wróćili do domu.
Może będzie extreme w ciągu najbliższych ponad sześćdziesięciu jeszcze dniach, czekam na ciekawe zadanie / zadania od WB dla nowego agenta.

Damian

Te zadania od Wielkiego Brata, to jakieś żarty. Już widziałem agenta Steve'a.  :zzz:

Toni

Hm skoro znowu WB ma agenta, to może temu da się wykazać częściej, :) bo w przeciwnym razie będzie druga ściema z sekretem.

Toni

Dziś dzień. 67, więc oficjalnie już można powiedzieć, że jesteśmy na półmetku. :)
Wczorajsze party urodzinowe Benson zbliżyło trochę starych do nowych mieszkańców, aczkolwiek nie wszyscy się cieszą że są nowi uczestnicy.
Nowe zadanie tygodniowe. Damian, co powiesz na nie? :) Mieszkańcy otrzymali specjalny blat na którym muszą ułożyć domino. Domino układają na specjalny sygnał WB. Mają wówczas na to pół godziny by ułożyć 330 kostek domina, po tym czasie muszą spowodować żeby wszystkie ułożone kostki przewróciły się jeden po drugim.
I tak za kązdym razem gdy otrzymają sygnał. Przy blacie wówczas muszą znajdować się dwie osoby i je układać.
Jeśli wszystkie kostki domina się przewrócą runda zostaje zaliczona.
W dzisiejszym odcinku WB przekaże uczestnikom informację, że z powodu milionów ludzi oglądających program zostaje wydłużony do 12. września, zwycięzca otrzyma 125 tyś. euro, osoba któa zajmie drugie miejsce otrzyma samochód, trzecie miejsce to wycieczka (myślałem, że tylko zwiększona zostaje nagroda główna, a tu jak
w poprzedniej edycji, że samochód i wycieczka). Fajnie. :)
Ubieganie się o złoty bilet do finału, za odgadnięcie sekretu jest możliwe do 22. sierpnia. Kto do tego czasu będzie go miał jest w finale.

Damian

Chyba do 12 września, a nie sierpnia. :P
A co do zadania, nic szczególnego. Jak to zwykle u nich, cienkie. xD

Toni

Prawda września, września. :) Zadanie tygodniowe znowu inne, nie powtarzające się z poprzednich edycji tak więc moim zdaniem plusik, :) a jakość zadania przeciętna.
Mieszkańcy mogą z powrotem korzystać z żółtej sypialni.