[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Jest bardzo podobnie, lecz patrząc na to że BB11 cieszy się bardzo dobrą oglądalnością od samego początku trwania to tak, przebiła poprzednią edycję. Mnie także się podoba ta bardziej niż dziesiąta.
Oficjalny profil BB11 na facebooku ma ponad 235 tyś fanów!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

A mieszkańcy na podwórku wiedzą, że w domu są nowi?
EDIT: Chyba wiedzą, bo rolety są odsłonięte, więc się chyba widzą. Poza tym co to jest za napis na drzwiach?:

Toni

Napis na drzwiach - Droga zamknięta. Halten natomiast ma różne znaczenie, w tym przypadku znaczy zachować ostrożność, badź uwaga. :)
Tak, mieszkańcy nawzajem się zobaczyli, jeszcze zanim wyleciał Barry. Nawiązali nawet jako tako kontakt słowny, ale wiadomo każdy coś mówił i to dość głośno żeby się usłyszeć.

Damian

Ciekawe jak długo to jeszcze potrwa. Mogliby już wrócić do domu.

Toni

Dopiero co są w ogrodzie, :) wydaje mi się, że w piątek, najpóźniej w poniedziałek wrócą do domu.

Damian

A swoją drogą te żółte rolety chyba nie są od początku, bo wiem że nie było nad oknami tych brązowych listew z roletami.

Toni

Też mi się tak wydawało wczoraj je widząc, że są one nowe, że nie było ich. Zakupione na specjalną okazję. :)
Co do wydłużenia, to przedłużyli o więcej niż miesiąc bo o 35 dni (pięć tygodni).
Zaskoczyłem się wczoraj, że finał dopiero 12. września.

Damian

Dopiero teraz zobaczyłem mecz!  :ubaw: Ingrid mnie rozbawiła do łez, najlepsze jak się wywaliła obok basenu. Jeszcze dobrze nie weszła, a piszczy. :D

Toni

Noo o mały włos a dostałaby zawału serca. :) Ubaw po pachy miałem oglądając wczoraj ten mecz.
Tak też myślałem, czy aby czasem te zwierzęta nie okażą się zabawkami. W 7. edycji był podobny mecz w live show, tyle że w basenie była osoba która dodatkowo szczypała. :)
Mieszkańcy nadal nie wiedzą, że program wydłużony został o 35 dni i że zwycięzca otrzyma 125 tyś. euro.
Aleks każdej nowej osobie wchodzącej do domu wczoraj mówiła żeby nie przekazać tej informacji mieszkańcom.

Damian

Dziwne, czemu nadal nie wiedzą?
no i nadal nie wiadomo o co chodzi z zegarem. A widać wczoraj było, że już był wyzerowany.

Toni

Tak wyzerował się i cały czas mrugał że jest zero. Zapewne odliczanie miał związek z tym, że program zostaje wydłużony, ogólnie może też do tego że mieszkańcy będą w ogrodzie (aczkolwiek to miało miejsce przed live show).
Nie mam pojęcia. Bynajmniej dużo zamieszania zdziałał ten zegar. O wydłużeniu zdecydowana większość zapewne
i tak dowiedziała się z internetu.

Z powodu wydłużenia w tej edycji odbędzie się 2000 odcinek daily. Pamiętam jak w trakcie 6. edycji był 1.500 odcinek (lecz brane były pod uwagę wszystkie jego odcinki, czyli daily, ringi, z edycji 1-3 dodatkowe chyba także).
Z tego powodu był specjalny wydłużony program live show, wiele gości, ex-uczestników, specjalne podsumowania itp. Wydaje mi się że teraz także nie zapomną o tym. 2000 odcinek byłby 15. sierpnia wg moich obliczeń, akurat
w poniedziałek to by wypadło. :)

illumanti

Są gdzieś mecze do obejrzenia online? Nie zawsze mam czas siedzieć przed tv

Damian

Najlepiej jakby na oficjalnej stronie dawali całe ringi, tak jak dają całe odcinki daily.

Toni

To i tak, że w tej edycji dali daily odcinki do oglądania, nie przypominam sobie żeby w poprzedniej edycji była taka możliwość.
A o odcinkach archiwalnych mowy nie ma. :) Może z okazji 2000 odcinka w tej edycji będzie można wszystkie
2000 zobaczyć online. :)
Co do ringów to nie ma nawet powtórek w tv (i tak jest już od BB5 po ok. trzech miesiącach od startu).

Damian

Ciekawe co im to przeszkadza, że nie powtarzają ringów.