[USA] Big Brother 13

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Wrz 2010, 01:19:21

Rosa

Podano imiona 9 nowych graczy więc jesli już mają być starzy to raczej stawialbym na tylko 2 pary czyli Jeffa (to raczej pewne) + oczywiście Jordan no Rachel ze swoim ukochanym (którego imienia juz zapomniałem)

Z nowych Cassie i Porshe ładniutkie i jest az troje czarnoskorych uczestników w 9 (miejmy nadzieję że pojda w ślady Chimy a nie Beau, Olliego czy innych)

Tkk_Bolly

Ujawniono ośmiu uczestników. Na zdjęciach domu widac, że na tablicy z uczestnikami jest miejsce na 14-tu graczy.  Wg wikipedii początkowo miało byc 10-ciu nowych jednak dwójka zrezygnowała, więc pozostało ośmiu + sześciu uczestników z poprzednich edycji. Tak dłużej się zastanowiłem i doszedłem do wniosku, ze oprócz pewnych Jeffa i Jordan, Rachel z Brendanem też pewnie mają miejsce w obsadzie, bo przecież CBS ich promuje przez chocby Modę na sukces. Pozostaje tylko trzecia para

Według spoilerów do domu nie wejdą Enzo, Hayden, Natalie, Jessie, Danielle i Dick,a Timowi urodziło się teraz dziecko

Za to możliwe, że nie wszystkie pary są na stronie CBS. Mówi się o parze Britney & Lane, Eric & America(chociaż co to za twist jak wszysycy wiedzą) lub Jessica

Showmag

Cytat: Tkk_Bolly w Cz, 30 Cze 2011, 23:44:40
Wg wikipedii początkowo miało byc 10-ciu nowych jednak dwójka zrezygnowała

Od kiedy wikipedia stanowi zrodlo informacji na ktore mozna się powolywać?

Tkk_Bolly

Cytat: Leon Zawodowiec w Pt, 01 Lip 2011, 02:42:47
Cytat: Tkk_Bolly w Cz, 30 Cze 2011, 23:44:40
Wg wikipedii początkowo miało byc 10-ciu nowych jednak dwójka zrezygnowała

Od kiedy wikipedia stanowi zrodlo informacji na ktore mozna się powolywać?

Wszystkie inne serwisy twierdzą tak samo, znalazłem info z rezygnacją dziewiątego nowego uczestnika, którego już przedstawili.

Wg spoilerów pierwszą "oficjalną" parą jest Jeff i Jordan

joker

Cytat: Tkk_Bolly w Pt, 01 Lip 2011, 11:15:30
Wg spoilerów pierwszą "oficjalną" parą jest Jeff i Jordan
Ciekawie sformułowane zdanie :D

Tkk_Bolly

Rachel i Brendan przesunęli swój ślub z  3 września na 12 maja, więc mamy drugą "oficjalną"parę

Will i Mike nie wystąpią. Czyli mamy Jeffa, Jordan, Rachel i Brendana i dwa wolne miejsca. A wszyscy z oficjalnej strony zostali w jakiś sposób zdementowani.Więc pozostała dwójka nie znajduje się na oficjalnej (nię będą w niej także na pewno Dan i Memphis)

Tkk_Bolly

Jeff, Jordan, Rachel, Brendan są już w domu BB. Byli widziani jak wyjeżdzali z hotelu i do niego już nie wrócili. Jeśli  chodzi o trzecią parę to być może jej nawet nie będzie. Evil Dick będzie na otwarciu programu, lecz wątpliwe jest czy  jako uczestnik. Podobnie z Danielle jeśli będzie uczestniczką to produkcja skutecznie to ukrywa. Nadal wymienia się też Erica i Jessicę jako jakąś alternatywę

Nowe promo CBS mówi o powrotach trzech par. I widać na niej ręce Brendona i prawdopodobnie Jordan

Zapowiada się znakomity sezon z moją ulubioną uczestniczką Jordan. Chociaż ma w kieszeni pół miliona to pewnie  nowi będą polować na Jeffa, a osamotniona Jordan może podobnie jak dwa lata temu dojść bardzo wysoko, a przy odrobinię szczęścia wygrać drugi raz. Rachel zwiastuje kłopoty(żeński odpowiednik Jessie'ego) tylko z nią na pewno będzie ciekawie, jednak nie sądzę aby długo sobie pograła. Ciekawy byłby sojusz tej czwórki,  zresztą chyba innego wyboru mieć nie będą

Rosa

Muszę przyznać ze naprawde z niecierpliwoscia czekam i juz licze dni do rozpoczęcia nowego sezonu. Aż sam jestem tym faktem zdziwiony ale cóz poradzić, wzieło mnie  :ubaw:

Toni

Dla mnie to normalne, mam tak przed niemieckim BB. :) Można powiedzieć, że BB13 USA będzie edycją all-stars skoro wezmą w niej udział tylko uczestnicy w parach z poprzednich edycji.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tkk_Bolly

Uczestnicy będą grać indiwidualnie. Dick wg spoilerów jest potwierdzony i ostatnie miejsce prawdopodobnie należy do Danielle. Nie rozmawiali ze sobą od grudnia 2008, również wejścia mogą mieć osobne

Ja też czekam z niecierpliwością.Teraz nadrabiam sezon 8., bo jeszcze nie widziałem końcowych odcinków.

Damian

Czyli w tej edycji żadnych nowych uczestników nie będzie, czy będą?

Tkk_Bolly

Jak ma wyglądać gra bez uczestników :los: Ośmiu nowych, sześciu all-starsów

Damian

Nie, no bo myślałem że sami All Starsi będą.

Toni

Także myślałem, że będą tylko all-starsi. Fajnie, że będą też jacyś nowi, edycja mieszana. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!