[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Co racja to racja. Może to od uczestników zależy. Zobaczyli co ludzi ciekawi w BB10 i stosują się do tego. Chociaż moim zdaniem BB9 do czasu Reloaded też był świetny.

Toni

Uczestnicy w tej edycji są jeszcze ciekawsi niż w poprzedniej (od nich tak naprawdę w zdecydowanej większości wszystko zależy jaka będzie oglądalność, później zasady).
Wracając do tego, że Cosimo buzzarował sekret Ingrid. Zapomniałem przecież że Ingrid będzie nominowana
w najbliższych nominacjach znowu z tego powodu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No i nadal nie wiadomo o co chodzi z zegarem. Ciekawa sprawa. Może odlicza czas do poinformowania mieszkańców o przedłużeniu programu?

Toni

Zapewne tak, nie wiem czy pamiętasz ale w BB9 też pojawił się zegar odliczający czas i nastąpił Reloaded.
Mam nadzieję że nie będzie znowu czegoś takiego bo wkurzał mnie ten napis przy logo BB.

Damian

W BB9?! Oglądałem go, ale nie przypominam sobie. Gdzie był ten zegar?
No napis był zupełnie niepotrzebny.
A jednak będą nowi mieszkańcy, wprowadzą się w Poniedziałek:

Toni

Od 12. stycznia gdy jakby BB9 rozpoczął się wg producentów na novo napis Reloaded przysłaniał falę loga
Big Brother i tak było do samego końca. Bardzo nie podobało mi się to. Skoro wchodzą nowe osoby być może będzie teraz tak samo. :(

Damian

Ja wiem, tylko chodzi mi o to gdzie był zegar, co odliczał.

Toni

Z tego co pamiętam pojawiał się on tylko na ekranie telewizora (na krótką chwilę podczas emisji innych programów, natomiast w trakcie odcinka BB był on przez całą godzinę, z wyłączniem reklam oczywiście.
Mam nadzieję, że nie zepsują tego także w tej edycji, niech będzie dalej The Secret.
W końcu jak wejdą nowi to będą kolejne sekrety.
Fajny mecz mieli we wczorajszym odcinku w środku nocy. :)
BBfun.de podaje, że w jutrzejszym live show do domu wejdzie aż pięciu nowych mieszkańców, wszystkie nie odgadnięte dotąd sekrety mieszkańców zostaną odkryte, :(
tak więc edycja The Secret się zakończy. Dalsza edycja część edycji ma być poza domem jako camping.

Damian

Że co?! nie będzie nic pokazane w domu, co jest?!

Toni

:) Tego właśnie nie wiem, czy całkowicie nic nie będzie w domu. Jestem bardzo cieka nowej koncepcji, nie powiem bo fajnie się zapowiada, aczkolwiek moim zdaniem mogłaby być dalej jako The Secret. :(
W liście od WB do mieszkańców można przeczytać że będą całkowicie żyć poza domem. :)
Bedą przygotowane specjalne łóżka itp.

Damian

Ale ja tu czegoś nie rozumiem, ostatnio sprzątali dom, czyścili wszystko i co nagle będą żyć poza domem, nie rozumiem tego. Co z pokojem zwierzeń itd? co jak będzie padać?

Toni

Sam nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać. Zobaczymy i dowiemy się jutro. :)

Damian

Przecież to beznadziejnie! ja chcę Big Brother z domem, a nie jakieś wymysły.

illumanti

Każda zmiana im na początku przynajmniej oglądalność przyniesie większą, widz ciekawszy :)
Naprawde ciekawe sposoby mają na zwiększenie oglądalności :)
Endemol powinien jakieś kryteria ustalić co do domu i pobytu uczestników, bo z tego formatu się wolna amerykanka robi

Toni

Doceniam pomysły producentów ale nie podoba mi się jak w trakcie programu zmieniają zasady (motto) i odliczają dni znowu od pierwszego (tak bynajmniej było w BB9 WRR). Mam nadzieję, że czegoś takiego nie będzie tutaj. Wygląda na to, że czołówka zostnie zmieniona (a jest taka fajna) bo skoro sekrety dziś wszystkie zostaną odkryte...
We wczorajszych zapowiedziach dzisiejszego odcinka można było zobaczyć polowe łóżka w ogrodzie :)
i to, że Big Brother wchodzi w nową erę.
WB w liście podał, że na nieokreślony czas będą teraz żyć poza domem. Wydaje mi się, że Ci nowi co dziś wejdą będą w domu, a pozostali poza nim. :) Potrwa to moim zdaniem tydzień i wszystko wróci do normy.
Zresztą okaże się. Każdy live show jest ciekawy, pełen atrakcji, ale dzisiejszy mega ciekawy będzie. :)
Skoro zdecydowali się na nowych uczestników to mam nadzieję, że będą ciekawi.
BBfun.de podaje dwie możliwe osoby które być może dziś zostaną nowymi mieszkankami. Obie znane są w telewizji z różnych programów (jedna z nich o imieniu Bensnon, z programów m.in. kanału Vox-"Das perfekte dinner",
coś u nas a'la "Ugotowani" TVN-u, oraz "Frauentausch" -"Zamiana żon". Druga z nich o imieniu Miriam (Mimi)
z reportaży kanału Pro7 "Taff" gdyż podobnie jak Valencia jest po różnych operacjach upiększających, jednak jest prawdziwą kobietą. Nie znam obu pań.
Mieszkańcy jeszcze nic nie wiedzą, że finał będzie we wrześniu.
Dowiedzą się tego dziś podczas programu live show.