[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

illumanti

O co chodzi z tym zatrzymywaniem czasu?

Nie oglądam już tej edycji, czasem włączę jak sobie przypomnę rtl2, tak to nie mam ochoty, nudna się troche zrobiła. Niemieckiego też nie znam perfekcyjnie, rozumiem oczywiście trochę, ale jak się kłócą i szybko mówią to wyłapuje tylko poszczególne słowa  :zzz:

Ostatnie co oglądałem to nominacje czaszek :)

Toni

Nominacje czaszek fajne fajne były. A jeśli chodzi o zadanie zatrzymywania czasu polegało to na tym, że na znak przez WB sygnału mieszkańcy musieli zostać w bezruchu, w takiej pozycji jakiej byli aż do ponownego sygnału odwołującego. Poprzednim razem nie zaliczyli zadania przez Hedie i Cosima.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Nominacje czaszek były super zrealizowane, bo operatorzy byli wewnątrz domu :) I obraz był naprawde pierwsza klasa :)

illumanti

Długo stoją w bezruchu? Kwestia sekund, minut?

Toni

Hm minuta? dwie? coś koło tego, dokładnie nie wiem gdyż nie mówili ile a nie pokazali całego czasu w bezruchu tylko w tym czasie jakaś oprawa muzyczna do tego itp. Zadanie śmieszne.

Toni

Ulala Cosimo buzzarował sekret Ingrid. Po poniedziałkowych nominacjach jest zły na nią że go nominowała, że robi show przed kamerą. Wkurza mnie jego zachowanie, w ogrodzie o tym jak go nominowała mówił żew porządku oke nic się nie stało. A jak wrócili do domu to na nią naskoczył, wygadaywał jakieś brednie pod jej adresem. W e wczorajszym odcinku ją przeprosił, podał rękę na zgodę a teraz buzzarował jej sekret. Nie podoba mi się też to że wszystkim powiedział jaki jest jej sekret, nie wiem natomiast skąd się dowiedział o nim. Nie przypominam sobie żeby ona mu go powiedziała. Z drugiej strony gdyby był totalnym świnią mógłby poczekać aż ktoś wyjdzie
w poniedziałek (nie sądzę żeby była to Ingrid) i wówczas buzzarować jej sekret by znów była nominowana.
Szczegóły tej akcji poznamy dziś.

Toni

Wczoraj w ogrodzie pojawił się tajemniczy zegar który odmierza czas. Według niego wskazuje że odmierza czas do poniedziałkowego programu live show. Portal bbfun.de zastanawia się czy może to być np odliczanie do Big Brother Reloaded, że ze względu na bardzo dobre wyniki oglądalności w poniedziałek nastąpi jego drugi start. :) Podejrzane także jest to, że pomieszczenie do odbywania kar nazywa się teraz pomieszczenie survivor. Narazie to wszystko spekulacje, zoabczymy w poniedziałek. Mnie się wydaje że to odliczanie do odliczania finału, który nastąpi właśnie w poniedziałkowym live show gdyż pozostanie już tylko pięć tygodni. :)

Damian

A to ciekawe, przyznam że bardzo mnie to zaciekawiło. :D

Toni

A nawet nie wiesz jak mnie zaciekawiło, ale narazie do tych spekulacji trzeba mieć dystans. :)

Damian

Mi się wydaje, że po prostu będą zaostrzone reguły i tyle.

Toni

Też tak sądzę, sam WB powiedział mieszkańcom w poniedziałkowym live show że od dzisiaj do samego końca będzie ciężko. Nie liczę na przedłużenie edycji bądź jakiś Reloaded.

Toni

UWAGA!!!
Oficjalne informacje! A jednak...BIG BROTHER 11 ulega wydłużeniu! :) Finał przewidziany jest we wrześniu,
nie jest podana jak narazie jego data (wikipedia.de podaje że ma być na początku września).
Zwiększona zostaje wygrana dla zwycięzcy. Otrzyma 125 tyś Euro.
Jeśli wyjścia/nominacje pozostaną jak dotąd (a zapewne tak będzie) czyli co dwa tygodnie, pięcioro mieszkańców zostanie w domu 29. sierpnia, wówczas finał wychodzi na to, że odbędzie się 5. września.
Producenci są bardzo zadowoleni z wyników oglądalności. Średnia oglądalność wynosi 1,15 miliona widzów, ponadto ponad 200 tyś fanów na facebooku.
Co za fantastyczna wiadomość! :)

https://bbfun.de.dedi968.your-server.de/Bilder/hering/BB11/PresseBB11/VerlBB11/VerlBB11a.jpg

Damian

:szok: Wow! szczerze, wątpiłem że przedłużą. A tu do września! Szok.

Toni

Też nie sądziłem, że przedłużą a tu jednak tak. :) SUPER!
Coraz bardziej wydaje mi się, że jednak BB12 może być na rok. :)

Damian

Tylko oni mają jeden problem. Jak już BB odnosi sukces, to wyciskają go do końca od razu. Oby nie powtórzyła się sytuacja z BB9, jeśli BB12 ma trwać rok...