[USA] Big Brother 13

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Wrz 2010, 01:19:21

illumanti

Ta figurka kojarzy mi się z Bobem Righterem z BB UK.

Damian

Bo to jest figurka na podstawie Boba z BB11UK. Tyle że inna jest.

Showmag

Zdecydowanie najlepszy wystrój domu od czasu BB8.
Oby tylko poziom okazał się wyższy niż w ostatnich 4 edycjach.

Damian

Dokładnie. Tylko mogliby w końcu kiedyś zmienić schemat domu.
Ciekawe kiedy udostępnią materiał video z house tour po domu, rok temu był dokładnie 29.06.10, więc może dziś?

Toni

A co znaczy żeby poziom w tej edycji był wyższy od czterech poprzednich?
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Zawsze narzekałem że ten BB jest inny, ale teraz zaczynam go doceniać, przynajmniej dużo się dzieje. :)

Toni

Możesz coś więcej napisać na temat tego, że dużo się w nim dzieje?

Damian

Odcinki nie skupiają się tylko i wyłącznie na rozmowach mieszkańców, a są ważne i znaczące zadania HoH.

Toni

Moim zdaniem BB nie ma się skupiać na zadaniach tylko na czym innym. To nie jest teleturniej z zadaniami.

Damian

Ale nie jest to też wyłącznie gadanie o byle czym i pilnowanie ognia. :P
Dokładny House Tour po domu: https://bigbrothersspoilers.com/big-brother-13-us-house-tour/

Toni

No wiem wiem, jestem przyzwyczajony do tego że zadania w BB są dla Ciebie ważne i muszą być jakieś ciekawe. :) Fajny taki house tour po domu. :)

illumanti

A ich studio jest żałosne, w stylu pierwszych rozmów w toku. Takie nijakie. Jakby to był program dla porzuconych kobiet z dzieckiem.

Tutaj mały fragment, ale ogólnie to wygląda koszmarnie. Wolę już nasze studio z BB1 :ubaw:

A finał, taki nijaki. Coś w stylu tańca z gwiazdami. Jak dla mnie to mało emocji, mało wzruszeń, taka lipa.

Showmag

Proszę nie zaśmiecać topicu dyskusjami na tematy, na które już się po kilkakroć razy wypowiadaliście.
Trochę umiaru.

Dodatkowo: to jest temat o 13 edycji, a nie o poprzednich sezonach.

Tkk_Bolly

3 pary z poprzednich edycji wrócą ponownie w tej i bedą to 3 z wymienionych sześciu

Jeff& Jordan (raczej pewni)
Jessie& Natalie -  szczerze wątpie-nie cieszyli się sympatią widzów i to byłby kolejny powrót Jessiego
Rachel & Brendan Hayden & Enzo - pewnie jedna z nich, stawiałbym na tą drugą
Evil Dick & Daniel Mike&Dr.Will patrząc jak mało jest kobiet wśród uczestników raczej ta pierwsza.