Big Brother 4 - spekulacje

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:35:34

Luxis

jest taki serwis PETYCJE.pl i można tam zgłaszać swoje petycje, a potem je wysyłać gdzies tam. To mam propozycje: Admin niech to założy, jako przedstawiciel serwisu BB Show! petycje do TVN i adres itd. i my się tam będziemy podpisywać i jak będzie sporo osób to to wyslemy do TVNu, tak samo można zrobic z Wyprawą Robinson, Agentem, Milionerami, czy Dwoma Swiatami. Ale najpierw sprubować tylko z BB mysle. I dać na stronce BB Show! link i napisać DUŻYMI LITERAMI np: Jak chcesz aby była nowa edycja Big Brother w Polsce podpisz się do petycji! Co wy na to?!?  :yeah:

podmark

Żadna petycja tu nic nie da. TVN po prostu skończył z Wielkim Bratem i oni już zdania nie zmienią, bo jakby to wyglądało. Polsat by zaszczekał TVN na smierć, że nie trzymają się swoich decyzji i że chcą ratować swoje udziały w rynku, które tylko "Big Brother" może podniesć. Petycja nie ma sensu. Trzeba by było poczekać na nową stację.

Luxis

nie przekonamy się jeżeli nie sprubujemy... więc radze chociaż sprubować...
a niech Polsat im naskoczy, i tak wg. mnie POLSAT nigdy niebedzie lepszy od TVN...

Michał

Czesc.

Mysle ze mozna popracowac nad tymi "petycjami" przeciez zawsze mozna spróbowac-prawda? niech TVN wie ze ludzie chca Big brothera, moze wyslemy im jakies podanie takie "pocztowe" z milionem podpisów, nie mozemy czuc sie bezradni, przeciez jak Telewizja Polska zobaczy jakim zainteresowaniem cieszy sie BB to w koncu to kupi, i zaczna nadawac czwarta edycje. Osobiscie wole ogladac TVN a polsat moze sie chowac z tymi tanimi teleturniejkami. Moze macie jakies pomsły...? nie poddawajmy sie.mozemy zrobic wszystko, jak tylko bedziemy chcec.

podmark

Cytat: Michałprzeciez jak Telewizja Polska zobaczy jakim zainteresowaniem cieszy sie BB to w koncu to kupi, i zaczna nadawac czwarta edycje.

BB w TVP ??  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha: Nigdy w życiu. KRRiTV by się doczepiła, a TVP nie interesują takie programy, bo za dużo nie można na nich nakrasć, a że widocznie przy  "Miescie Marzeń" mogli sporo wrzucić do własnych kieszeni, to taki program zrobili.

Michał

Hmm, za niejasnosci przepraszam forumowiczów, piszac Telewizja Polska miałem na mysli stacje TVN lub inna jakas dobrą, nie TVP.

podmark

Cytat: MichałHmm, za niejasnosci przepraszam forumowiczów, piszac Telewizja Polska miałem na mysli stacje TVN lub inna jakas dobrą, nie TVP.

No to mogłes napisać telewizja w Polsce, a nie Telewizja Polska, bo to jest nazwa TVP. Ale cóż. A jest jakas dobra telewizja w tym kraju oprócz TVN ?? No, w przyszłym roku ruszy dobra,ale na razie na rynku "dobrych stacji" TVN jest monopolistą.

Michał

Mogłem tak napisac, przeoczylem zle sprecyzowane zdanie.No tak, ta nasza skorumpowana Polska, byc moze niedlugo cos ruszy, trudno cos powiedziec o kolejnej edycji BB jedni twierdza ze bedzie a drudzy stanowczo mówia ze nie, po dłuzszych przemysleniach stwierdzam ze BB to historia i zamkniety rozdział, chodz moze cos naprawde sie waznego stac i BB zacznie byc emitowany w Telewizji. Kto wie... :)

podmark

Cytat: Michał... byc moze niedlugo cos ruszy [...], po dłuzszych przemysleniach stwierdzam ze BB to historia i zamkniety rozdział, chodz moze cos naprawde sie waznego stac i BB zacznie byc emitowany w Telewizji. Kto wie... :)

Co do pierwszego: nie być może cos ruszy, a na pewno ruszy. Nikt nie buduje kilku studiów bez powodu - dla ozdoby, nowa stacja wystartuje najpóżniej w 2007 roku,

Po drugie: Holendrzy też uważali, że BB to historia, a jednak teraz rusza nowa edycja w Talpa TV.

Luxis

no własnie, ale Admin (halllo :buzz: ) zrób tą petycje i podaj nam adres.... a my się postaramy jak najwięcej podpisów zebrac, bede mówił znajomych, na stronkach to zaoferuje, wszystko, tylko zrób tą petycje, jako prezes BB Show!  :hahaha:

Showmag

Cytat
Big Brother 4 - POLSKA - petycja
Podpisz się pod petycją popierającą realizację CZWARTEJ POLSKIEJ EDYCJI BIGBROTHER
Odwied stronę: https://petitionspot.com/petitions/bigbrother4-poland/ i poprzyj nasz pomysł oraz przeslij powyższy adres do swoich znajomych, a być może "Big Brother" ponownie zawita do Polski.
[/size]
[/color]

Luxis

kurcze, Admin, dlaczego tylko zrobiłes to na angielskiej stronce, ten kto niezna angielskiego się nie wpisze, ja znam i się wpisałem, ale inni, a na tej polskiej stronce, to by było lepiej dostępne i szybciej by sie uzupełniało, tylko że na tej polskiej PETYCJE, trzeba autoryzować przez e-mail i to wada, a na tej co ty masz to nie trzeba, więc To tego plus, i chyba dlatego tam to dałes, czyż nie?! ;)  :gwizd:

Showmag

Cytat: Łukitylko że na tej polskiej PETYCJE, trzeba autoryzować przez e-mail i to wada, a na tej co ty masz to nie trzeba, więc To tego plus, i chyba dlatego tam to dałes, czyż nie?! ;)  :gwizd:
nie widze problemu z autoryzacją przez e-mail- to nie gryzie. wybralem serwis, ktory wpadl mi kiedys w oko. a dla osób nie znających angielskiego wprowadziłem instrukcję, więc myslę że nie powinno być żadnego problemu :)

alexander

problemu z petycją nie ma ja się wpiszem ale ... gorzej z przekonaniem TVN bo oni są uparci i wiem ,że była petycja na temat "Na Wspólnej" i emisji od pon-pt i nic glucha cisza....

Luxis

wiecie co, tak sobie dzis myslałem, że może TVN spojrzy chociaż na holendrów, jak powrócili z Big Brotherem i spojrzą na ich wyniki ogladalnosci i może też zrobią Wielki Powrót Wielkiego Brata... jescze dostaną petycje, choc cos mało osób się pod nią podpisuje...