[USA] Big Brother 13

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Wrz 2010, 01:19:21

Toni

No więc właśnie stąd trzy czy cztery razy w tygodniu tylko przedstawiają podsumowanie np dwóch dni w jednym odcinku. Ktoś powiedziałby, że jest jeszcze możliwość oglądania na oficjalnej stronie, ale to nie to samo co takie podsumowanie w pigułce. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Akurat wolę sobie obejrzeć jeden odcinek dziennie, a nie ściągać 3 godzinny program, w którym tak naprawde, może nie być nic ciekawego, a później jeszcze 4 razy w tygodniu normalne odcinki.

Toni

No więc właśnie. Mnie też nie odpowiadałoby coś takiego. Co innego gdyby w tym programie było podsumowanie dnia chociaż w półgodzinnej wersji, a w nim jest bardziej wejście na żywo jak piszą tu niektórzy.

Rosa

Jesli kogos to interesuje to jest juz parę zdjęć z domu
https://tv.yahoo.com/slideshow/736/photos/

illumanti

Dom ładny, jak luksusowa willa :)

Mało kamer tam mają, przynajmniej na tych zdjęciach ich nie widać.

Toni

To prawda, dom luksusowy, taki amerykański, najlepszy. :) Fakt, nie dopatrzyłem się zbyt dużej ilości kamer na tych zdjęciach. Start już niebawem, zapewne potrwa standardowo czyli tylko ok 70 dni.

Damian

Całkiem zapomniałem o tej edycji! dom całkiem fajny, jednak rażą te sufity, ale to standard w USA.

Toni

Dwunasty raz z rzędu w tym samym okresie, jak w UK, weterani. :) (drobny wyjątek w tym roku :)).

Damian

Trzynasty chyba. :P
Ale czekaj, chyba jedna edycja była zimą?  :buzz:

Toni

Edycja trzynasta, ale tak jedna edycja (BB9) była w okresie początek lutego - koniec kwietnia.

illumanti

Ten dom na zdjęciach wygląda świetnie, ale zawsze mam wrażenie, że TV to wygląda całkiem inaczej, obraz jest taki dziwny, ciemniejszy, ponury...
Kompletnie nie podoba mi się ich czołówka, ta kostka jest nudna..Loga też nie mają za fajnego. Nigdy nie obejrzałem całej edycji, może kilkadziesiąt odcinków z różnych sezonów, ale zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu edycja brytyjska.

Damian

Pierwszy raz od kilku lat w końcu w ogrodzie zmieniły się ściany!

Salon też ciekawy.

A to co? Bob Righter (BB11UK) w wersji USA?

Toni

Dom luksusowy ale mnie się nie podoba. Jestem przyzwyczajony do innego stylu. Logo owszem, także uważam,
że jest nie fajne. Wolę już te z brytyjskiego BB.

Damian

Ogólnie w USA mają dziwne domy, ale tam to w ogóle jest inny Big Brother. W tym roku całkiem fajny ten wystrój. Szkoda że nie zmieniają domu, tylko zawsze ten sam schemat.

Toni

Zgadzam się, dziwne te domy tam są a za każdym razem ten sam schemat to już całkowicie nie fajnie.