Pamiętniki z wakacji

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Cze 2011, 20:12:36

Toni

Fajne jest te logo i ten podytyuł love, sun & fun, ale tego podtytułu to sądzę, że napewno nie będzie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ciekawe jak to będzie wyglądać wszystko. Ale nie pomyślałbym że u nas zagości ten program. :D

Toni

Też nie przypuszczałem a tu proszę. Wiesz, zobaczymy na jak długo zagości. Godziny emisji nie są zbyt ciekawe.

illumanti

Może aktorzy będą mniej sztuczni. Bo jak oglądam TS albo DJ to śmieję się sam nie wiem z czego. Te programy są tak żałosne, że aż chce się je codziennie oglądać. Niewątpliwie sukces Polsatu

Toni

Sztuczność bije po oczach od tych ludzi, no ale cóż czego można się spodziewać. Nie każdy ma talent aktorski. :) W Niemczech też się nie da oglądać tego za bardzo.

Phil

"X -Diaries" raczej nie przetrwają zbyt długo. TVN będzie w tym samym czasie nadawała "Kuchenne Rewolucje".

Toni

Choćby dlatego właśnie godziny emisji "X-Diaries" nie są ciekawe. Program ten widziałbym w tygodniu w okresie wakacyjnym (czerwiec-wrzesień).

Phil

Wakacje to nie najlepsza pora na premierowe odcinki tego typu programów.

Toni

Amazonki np też były emitowane w okresie wakacyjnym a z tego co pamiętam wyniki złe nie były. Główne odcinki były jakoś o godz. 22giej? czy 20stej? Nie pamiętam dokładnie. Dla X-Diaries proponowałbym właśnie coś ok 18stej.

Damian

Na oficjalnym profilu Tako Media ( firmy produkującej polską wersję X-Diaries) portal reality-tv jest wymieniony. Podany jest link do wiadomości o polskiej edycji X Diaries. Super! :)

Toni

Oglądalność niemieckiego "X-Diaries" wynosi średnio 0,76 miliona widzów. Ciekawe ile u nas wyniesie :) , mniej to napewno, tylko ciekawe o ile mniej. :)

Phil

Mniej? Na pewno wyniesie więcej :) Polsat, 17:50. Sądzę, że ok. 1,5 mln widzów.

Toni

Optymista z Ciebie :) , ja sądzę że będzie mniej widzów niż w Niemczech, m.in. z powodu Kuchennych rewolucji
w tym samym czasie (z drugiej strony inni widzowie oglądają Kuchenne rewolucje, inni oglądać będzie X-Diaries,
ale i tak uważam że więcej nie będzie widzów niż ma RTLII).

brotherfan

Mniej widzów na pewno nie będzie. Ja obstawiam podobnie jak Phil i to wcale nie jest jakaś wygórowana oglądalność.

Toni

:) Czas pokaże, obyście mieli racje, aczkolwiek ten program mnie nie grzeje ani nie ziąbi więc mi jest wszystko jedno jaka będzie jego oglądalność i jak długo zagości na ekranie. Nie podoba mi się on, jak i jego rodzina czyli Dlaczego ja, Trudne sprawy itp.