[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Gdzież bym śmiał porównywać nasz BB4 z tą edycją niemiecką (czy też z jakąkolwiek inną). :) Do pięt nie dorasta, dom? ogród? ... :) Beznadzieja, ale każdy ma inne gusta. :)

50 godzin od rozpoczęcia zadania tygodniowego mineło, zadanie nie zostało zaliczone. I znowu mieszkańcy będą jedli z puszek. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

I znowu szybko zakończone zadanie. Teraz do następnego znowu nuda będzie. Mogliby im dać zadanie w stylu Wielkiej Siostry jak u nas w BB4, działoby się. :)

Toni

Wogóle mógłby jakiś kraj wprowadzić Big Sister zamiast Big Brother. :) Pamiętam koszulkę Martyny Wojciechowskiej w jednym z wydań Playboya w 2001r. Była właśnie w koszulce z logiem Big Sister.
Super to wyglądało. :)
Ciekawi mnie wizyta Valencii u Aleks na kanapie w poniedziałek i czy rzeczywiście wejdzie znów do domu. :)

Damian

Oby nie weszła. Bo jak wejdzie to ja już chyba sobie daruję oglądanie. Chociaż już teraz mało oglądam. :P

illumanti

Jordan mogłaby przez 2 dni robić za Wielkiego Brata.

Damian

O już coś lepszego, ale po co skoro mogą biegać w kółko. :D

Toni

Jordan widać że męczy się w domu, jej powrót nie był niczym dobrym jak widać. Lisa czy Ingrid które "trzymały"
z Jordan teraz widać że ich drogi się rozeszły.
Z okazji rocznicy ślubu Fabienne i Timmy'ego WB przygotował dla nich niespodziankę w postaci candle light dinner :), w zamian za to Steve i Barry muszą zamieszkać w strefie karnej.

Damian

Skoro Ona się męczy, co widać to nie wiem po co znowu wchodziła do domu BB.

Toni

:) Chyba myślała, że jak wejdzie znowu to będzie tak samo jak wcześniej a tu niespodzianka. :) Każdy jej powoli ma tam dość, większość mówi że weszła inna Jordan.

Damian

Tak to jest jak się wychodzi i ma kontakt ze światem zewnętrznym. I tu można mówić o łamaniu głównej z zasad. Jest gorzej niż u nas. U nas przynajmniej nikt tak sobie nie wychodził i wchodził z powrotem. ( prócz BB Vip. Ale to był wyjątek).

illumanti

Przecież Novika powiedziała, że ten program to jedna wielka lipa, i że każdy ma kontakt ze światem zewnętrznym. W BB5 uczestnicy mogli w czasie trwania programu wychodzić do studia, np. na konkurs w śpiewaniu, czy występ Magdy - więc na bank w BB5 chociaż trochę mieli kontakt z zewnątrz.

Damian

Ale nie działy się takie rzeczy jak tutaj, i nie było tego tak dokładnie widać. A tu sobie wchodzą,wychodzą. Niedługo zrobią z tej edycji otwartą dla wszystkich.

illumanti

Big Brother 11 - Open doors :) Niemcy luźnie podchodzą do BB

Toni

Narazie na powrót mogła liczyć TYLKO Jordan tak więc spokojnie, nie wychodzą a wyszła i weszła.
Powrót Valencii może okaże się tylko tym że ona chciałaby a i tak nie wejdzie. Dziś się okaże gdyż ex-hausdiva będzie gościem w programie live show. Ponadto zakończenie akcji - mężczyzna dla Jordan :) no i kolejny exit.
Stawiam na ... właśnie nie wiem kogo, Jasmin nie przeszkadza mi już tak jak wcześniej, więc jest mi to obojętne kto wyleci. O kolejnych dziś nominacjach nie ma żadnych info więc wydłużenie "legalne" :) programu od dziś nie ma jednak związku z tym, że będzie i exit i nominacje.

Damian

Jedna rzecz jest dla mnie dziwna. Od 8 edycji gdy program realizowany jest w studio to na ogród wychodzą okna od biur czy czegoś. Tak przecież być nie powinno, przecież może Ktoś im coś przekazywać przez okno, np. pokazywać kartkę nominuj tego i tego. Nie powinno tak być, a na pewno na ogród nie powinny wychodzić te okna.