My Name Is

Zaczęty przez Toni, Nd, 22 Maj 2011, 13:43:19

Toni

Pojawiły sie już wyniki oglądalności wczorajszego pierwszego odcinka "My Name Is".
Oglądało go 1,2 miliona widzów, tak więc wyniki bardzo dobre jak na RTLII.
Można chyba się spodziewać drugiej edycji gdyż juror jednemu uczestnikowi powiedział żeby dopracował swój wokal i zaprasza za rok, a dziewczynce Shakirze że jest jeszcze za młoda i że może za rok się uda.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Nie, nie oglądam programu. Jedynie na RTL2 Big Brother'a oglądam. Ale z tego co piszesz to całkiem fajne.

Toni

Tak jak pisałem wcześniej, porównując Niemcy - Holandia to jak narazie w edycji holenderskiej byli znacznie ciekawsi uczestnicy, ale ogólnie jest całkiem fajnie. :)

Damian

Może kiedyś do nas zawita ten program.

Toni

Fajnie by było jakby zawitał i też w okresie już bardziej letnim gdy są nadawane w większości (albo może
i całkowicie) powtórki. Program nie wymaga wielkich nakładów finansowych a formuła bardzo fajna.

Toni

Z zapowiedzi do kolejnego odcinka My name is nie zapowiada się jakichś dalszych ciekawych imitatorów (lepszych od Robbiego Williamsa chyba nie będzie) a przecież będzie to ostatni odcinek relacji z kastingów, gdyż trzeci odcinek to już będzie półfinał.

Toni

Wczorajszy drugi odcinek "My name is" oglądało ok 300tyś. mniej widzów niż pierwszy odcinek.
Oglądalność wyniosła 0,92 miliona widzów.
Konkurencji między imitatorami nie ma zbytniej. Szkoda że jury nie wybrało z grupy dziecięcej 11-letniego chłopaka jako Lady Gaga. :) Wyglądał świetnie. :) Wybrana została 8-letnia Beyonce, moim zdaniem kompletnie jej nie przypominająca.
Z grupy starszej wybrano 46-letniego Udo Lindbergera-niemiecki muzyk, a liczyłem na to że wybrana zostanie
20-letnia Britney Spears który miała wokal i wygląd bardzo zbliżony do Britney (bez żadnych przebieranek).
Tak więc jak narazie w finale znajdują się Robbie Williams, Freddie Mercury, Udo Lindenberg i Beyonce.
Następny odcinek to ostatnia relacja z kastingów, tak więc półfinału nie będzie (jak w edycji holenderskiej) tylko od razu finał.

Toni

Występ z pierwszego odcinka, imitatora wokalisty Modern Talking Thomasa Andersa.
https://youtube.com/watch?v=OsDsgfOjOKc

Toni

Dziś ostatni odcinek relacji z kastingu. Ostatnia dwójka uczestników trafi do finału na żywo który już w następną środę. Zastanawia mnie kim będą kolejne dwie osoby gdyż w finale jak pokazywali (i zresztą tak też było
w Holandii) będzie ośmioro imitatorów.

Toni

Z wczorajszego ostatniego odcinka kastingowego do finału dostał się Elvis Presley oraz Sarah Connor. Tym razem podzielam zdanie jury. Ostatnie dwie osoby które dostały się do finału zostały wybrane wśród osób które zostały wybrane w pierwszych dwóch odcinkach do etapu wystąpienia przed publicznością.
Miałem nadzieję, że jednak wybiorą wśród dzieci tego 11-letniego chłopaka jako Lady Gaga, który tak mi się podobał, ale niestety wybrali Justina Biebera. Nie wiem dlaczego, jak nie jest kompletnie do niego podobny, wokalu jakiegoś też super nie ma. Spośród starszych myślałem że będzie to jednak Britney Spears. Niestety nie, wybrali Thomasa Andersa, wokalistę zespołu Modern Talking. Coprawda zły nie był, bardzo podobny wygląda, wokal także, więc nie jest źle. I tak oto w przyszłą środę finał a w nim Robbie Williams (który uważam że wygra), Freddie Mercury, Udo Lindenberg (niemiecki wokalista), Beyonce, Elvis Presley (bardzo podobny wokal), Sarah Connor (bardzo podobna wizualnie, głos także podobny), Justin Bieber oraz Thomas Anders.

Toni

Pojawiło się klka filmów na YT występów uczestników przy publiczności (czyli tych którzy zostali wybrani na kastingach przez jury). Jak narazie zamieszczone są tylko dwa występy uczestników którzy są w finale.
Robbie Williams https://youtube.com/watch?v=xouevrBjEUw
Thomas Anders (występ podczas kastingu) https://youtube.com/watch?v=OsDsgfOjOKc

Toni

Trzeci odcinek "My Name Is" oglądało 1,38 miliona widzów. Największa dotąd oglądalność.
Wydaje mi się, że w przyszłym roku odbędzie się 2. edycja gdyż wyniki oglądalności są zadowalające.

Toni

Na YT pojawiło się więcej filmów uczestników program My Name Is.
Najciekawsi którzy przeszli decyzją jury by wystąpić przed publicznością.
https://youtube.com/watch?v=5vYLiMSpODI
https://youtube.com/watch?v=iy9sYhGfFDg
Pojutrze   F I N A Ł.

Damian

To jest całkiem ciekawy program. Chętniej bym go obejrzał niż Mam Talent. Ciekawszy. :)

Toni

Oczywiście że moim zdaniem ciekawszy. Mam talent jestem przejedzony już, poza tym brakuje tam większej liczby utalentowanych uczestników w różnych dziedzinach, kategoriach.
My Name Is to znowu coś nowego, bardzo mi się podoba, liczę na to, że być może do nas także zawita.
Jutrzejszy LIVE finał zostaje wydłużony do godz. 22:45, tak więc potrwa dwie i pół godziny.